Binnaz Abla

[MENTION][/MENTION]
(((((( cok cok üzüldüm canım insallah hakkında hayirlisi olur

belli de olmaz herşey bir anda düzelebilirde, herşeyden önce hayırlısı olsun. her ne kadar fal baktırılsa da, çokta fallara kaptırmamak gerekiyor bence.

Kötü olman çok normalde canım benim yinede sakin ol.Dur bakalım ,net konuşmuş kestirip atmîş gibi gelebilir sana ama belki onunda ters bi tarafına denk gelmişsindir ne biliyosun?Sakin ol ve bekle bakalım.İnşallah bugün yarın arayıp özür ve af dilemekten seni bunaltır inşallah.Canım benim konuş paylaş ama sakın kendinde bırakma.Çünkü içine atmak kendini daha kötü hissettirir.

Hakkaten bu ne? resmen kartların anlamlarını yazmış onu tarotfalım.net daha güzel yapıyo derya abla bile bundan daha samimi fal bakar bide buna para alıyo ya yuhh

Bende aynen bunun gibi ladykahin var. Onuda kesinlikle tavsiye etmiyorum yazık resmen dalga geçmiş.

canimmm tesekkurler nasilsin bugun

İyiyim canım ,bugün havada insana umut aşılayan bi güneş var.O güneş hepimize gerçekleşecek umutlar sanada şifa olsun inşallah.Bir an önce iyileş......

tellwe tellwe tellwe.

İyiyim canım ,bugün havada insana umut aşılayan bi güneş var.O güneş hepimize gerçekleşecek umutlar sanada şifa olsun inşallah.Bir an önce iyileş......

inanilmaz bir halsizlik var bende.benim kis icin ilacim zencefil,bal ve limon..yaptim ictim termofor da ayaklarimin altinda..

Bende aynen bunun gibi ladykahin var. Onuda kesinlikle tavsiye etmiyorum yazık resmen dalga geçmiş.
Böyle falları işte alıcan kafalarına geçiricen.Hayır anlamadığım hem maddi hem manevî insanın hakkını yiyip ,sonrada rahatça huzurla yaşayıp hayata devam etmek..nasıl bir rahatlık,nasıl bir vicdansızlık.

bende dun cok sinirlendim dalga gecer gibi!!iade at dedim etmedi akil yoksunu insan

inanilmaz bir halsizlik var bende.benim kis icin ilacim zencefil,bal ve limon..yaptim ictim termofor da ayaklarimin altinda..

Vallaha tadını çıkar birazda derim.Çünkü insan hasta olmadığı sürece böyle bir ortamî kendine yaratmıyor.Hafif bide müzik ........Anladım ben sen akşama iyisin.

bende dun cok sinirlendim dalga gecer gibi!!iade at dedim etmedi akil yoksunu insan

Aslında acımalı böylelerine.Hayat çok daha fazlasını götürecek onlardan ama dediğin gibi'akıl yoksunu'oldukları için farkında değiller.Yazık.

Vallaha tadını çıkar birazda derim.Çünkü insan hasta olmadığı sürece böyle bir ortamî kendine yaratmıyor.Hafif bide müzik ........Anladım ben sen akşama iyisin.

son zamanlarda kendime hem duygusal hemde fiziksel cok yuklendim uzuntuler vs..ne icin sanki bri bosluk..gelcek gelmicek aricay aramicak..artik uzak durmaya karar verdim ben..

son zamanlarda kendime hem duygusal hemde fiziksel cok yuklendim uzuntuler vs..ne icin sanki bri bosluk..gelcek gelmicek aricay aramicak..artik uzak durmaya karar verdim ben..
Uzak durmak, bazen bırakmak,koyvermek en doğrusu.Bişeyleri itip kakmak ,çırpınmakla hiçbişey değişmiyor.Bòyle kendimize ediyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…