- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
merhaba kızlar
melek,taygun,nesibe,ilkay,rezzan,reiki bütün hepsi niyet ettiğim kişi ile barışacağımı ağız birliği etmiş gibi söylemişlerdi.ve bugün adam bir daha beni rahatsız etme,karşıma çıkma tarzı şeyler söyledi.özetle BÜTÜN FALLAR PATLADI!!!!
Ve çok kötüyüm , artık yapabileceğim hiç bişi yok.telefon numarasına kadar sildim.çoook kötüyüm
Herkese gunaydın!!
Bugun bıraz rahatsızım ve evdeyım..hepınıze kucaak dolusu sevgıler:)
merhaba kızlar
melek,taygun,nesibe,ilkay,rezzan,reiki bütün hepsi niyet ettiğim kişi ile barışacağımı ağız birliği etmiş gibi söylemişlerdi.ve bugün adam bir daha beni rahatsız etme,karşıma çıkma tarzı şeyler söyledi.özetle BÜTÜN FALLAR PATLADI!!!!
Ve çok kötüyüm , artık yapabileceğim hiç bişi yok.telefon numarasına kadar sildim.çoook kötüyüm
Herkese gunaydın!!
Bugun bıraz rahatsızım ve evdeyım..hepınıze kucaak dolusu sevgıler:)
merhaba kızlar
Hakkaten bu ne? resmen kartların anlamlarını yazmış onu tarotfalım.net daha güzel yapıyo derya abla bile bundan daha samimi fal bakar bide buna para alıyo ya yuhhsakin clairedoluna34 a baktirmayin..hayatimda gordugum en kotu fal inanin sizinle de paylasicam merhabalar kartlarınıza göre yorumum hayırlısı olur inşallahSizi maddi kayıplar bekliyor. Emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Bu durumun yaratacağı olumsuzluk sağlığınızı etkileyebilir.Bir rekabet ortamı. Elindekilerle mücadele ederek koruma gereği. İnanılan fikirler uğruna çaba verileceği. Haklı olmanın verdiği cesaret, engelleri aşmak. Zafer, güçlü de olsa rakipleri yenmenin mümkün olduğu yönünde bir işaret. Yeteneklerin ve gücün ispatı.Zayıflık, gerçekleri görememeFırsatları göremeyerek kaçırmak, kayıpla sonuçlanacak girişimler. İlişkilerde hayal kırıklıkları, boşanma, ayrılık. Ölüm korkusu, hastalık.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.bazen esprili bazende çelişkili oluyorsunuz.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.Yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.Hayatın tadını çıkarıyorsunuz. İlişkinizde ise unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Yeten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı artıracak. Yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çevrenizdekileri de mutlu edecek.
BU NE!!!
Günaydın. Canim gecmis olsun...
Hakkaten bu ne? resmen kartların anlamlarını yazmış onu tarotfalım.net daha güzel yapıyo derya abla bile bundan daha samimi fal bakar bide buna para alıyo ya yuhh
Çok geçmiş olsun,acil şifalar sana....ve Günaydın.
sakin clairedoluna34 a baktirmayin..hayatimda gordugum en kotu fal inanin sizinle de paylasicam merhabalar kartlarınıza göre yorumum hayırlısı olur inşallahSizi maddi kayıplar bekliyor. Emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Bu durumun yaratacağı olumsuzluk sağlığınızı etkileyebilir.Bir rekabet ortamı. Elindekilerle mücadele ederek koruma gereği. İnanılan fikirler uğruna çaba verileceği. Haklı olmanın verdiği cesaret, engelleri aşmak. Zafer, güçlü de olsa rakipleri yenmenin mümkün olduğu yönünde bir işaret. Yeteneklerin ve gücün ispatı.Zayıflık, gerçekleri görememeFırsatları göremeyerek kaçırmak, kayıpla sonuçlanacak girişimler. İlişkilerde hayal kırıklıkları, boşanma, ayrılık. Ölüm korkusu, hastalık.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.bazen esprili bazende çelişkili oluyorsunuz.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.Yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.Hayatın tadını çıkarıyorsunuz. İlişkinizde ise unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Yeten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı artıracak. Yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çevrenizdekileri de mutlu edecek.
BU NE!!!
canimmm tesekkurler nasilsin bugun
sakin clairedoluna34 a baktirmayin..hayatimda gordugum en kotu fal inanin sizinle de paylasicam merhabalar kartlarınıza göre yorumum hayırlısı olur inşallahsizi maddi kayıplar bekliyor. Emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Bu durumun yaratacağı olumsuzluk sağlığınızı etkileyebilir.bir rekabet ortamı. Elindekilerle mücadele ederek koruma gereği. Inanılan fikirler uğruna çaba verileceği. Haklı olmanın verdiği cesaret, engelleri aşmak. Zafer, güçlü de olsa rakipleri yenmenin mümkün olduğu yönünde bir işaret. Yeteneklerin ve gücün ispatı.zayıflık, gerçekleri görememefırsatları göremeyerek kaçırmak, kayıpla sonuçlanacak girişimler. Ilişkilerde hayal kırıklıkları, boşanma, ayrılık. ölüm korkusu, hastalık.kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.bazen esprili bazende çelişkili oluyorsunuz.kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.hayatın tadını çıkarıyorsunuz. Ilişkinizde ise unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Yeten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı artıracak. Yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çevrenizdekileri de mutlu edecek.
Bu ne!!!
İyiyim canım ,bugün havada insana umut aşılayan bi güneş var.O güneş hepimize gerçekleşecek umutlar sanada şifa olsun inşallah.Bir an önce iyileş......
Böyle falları işte alıcan kafalarına geçiricen.Hayır anlamadığım hem maddi hem manevî insanın hakkını yiyip ,sonrada rahatça huzurla yaşayıp hayata devam etmek..nasıl bir rahatlık,nasıl bir vicdansızlık.Bende aynen bunun gibi ladykahin var. Onuda kesinlikle tavsiye etmiyorum yazık resmen dalga geçmiş.
Böyle falları işte alıcan kafalarına geçiricen.Hayır anlamadığım hem maddi hem manevî insanın hakkını yiyip ,sonrada rahatça huzurla yaşayıp hayata devam etmek..nasıl bir rahatlık,nasıl bir vicdansızlık.
inanilmaz bir halsizlik var bende.benim kis icin ilacim zencefil,bal ve limon..yaptim ictim termofor da ayaklarimin altinda..
bende dun cok sinirlendim dalga gecer gibi!!iade at dedim etmedi akil yoksunu insan
Aslında acımalı böylelerine.Hayat çok daha fazlasını götürecek onlardan ama dediğin gibi'akıl yoksunu'oldukları için farkında değiller.Yazık.
Vallaha tadını çıkar birazda derim.Çünkü insan hasta olmadığı sürece böyle bir ortamî kendine yaratmıyor.Hafif bide müzik ........Anladım ben sen akşama iyisin.
Uzak durmak, bazen bırakmak,koyvermek en doğrusu.Bişeyleri itip kakmak ,çırpınmakla hiçbişey değişmiyor.Bòyle kendimize ediyoruz işte.son zamanlarda kendime hem duygusal hemde fiziksel cok yuklendim uzuntuler vs..ne icin sanki bri bosluk..gelcek gelmicek aricay aramicak..artik uzak durmaya karar verdim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?