Binnaz Abla

Sanırım bir fal çıktı; Rezzan Abla;
"bilgilerinde çalışmıyor yazıyor ama sen yakın bir zamanda bir işe gireceksin orada biriyle tanışacaksın X kişi sana 1-1.5 ay sonra döndüğünde başkasıyla ilgileniyor olacaksın, istemeyeceksin" demişti.
Ben işe girmeye zerre fikrim yoktu.. çünkü master devam ediyor tez yazıyordum.. iş başvurum dahi yoktu. Bugün çok tesadüfü bir şekilde arkadaş aracılığıyla işim oldu şimdi oraya gidiyorum gitmeden yazayım dedim :)
Belki tesadüf, belki güzel şeyler başlıyor ama paylaşmak istedim :)

benim problemim çözüldü çözülmesine baya zaman oldu hatta üstüne detaylı bir çıktı/çıkmadı yazısı yazdım
şimdi yeni problemlerim için baktırıyorum :/ hepimiz için hayırlısı olsun kızlar

İnşallah hayırlı kişidir ve inşallah hep mutlu olursun canım cok sevindim.. Hepimize nasip olsun böylesi mutluluk..:))

birkaç gün önce falsepetinde umut diye birine kahve falı baktırdım, beğenmedim. burç üstünden karakter analizi yapmış falda en nefret ettiğim şeylerden biri. fal da baya havada kalmış, sorularıma net cevap alamadım. yorumda da belirttim ama yayınlandı mı tabiki de hayır! haberiniz olsun kızlar..

Nesini beğendiniz ya ben seneler önce atmıştım berbattı.. Falcılarımı değiştiriyolar anlamadım ki..

Selena daha falıma bakmadı ya pazartesi yollamıştım hiç cevap falan da yok hadi artık

Meral saydam nasil kizlar baktiran oldu mu?

Kızlar ben de selenaya mailden baktırdım 4-5 gün sonra bakabildi, özel hayatından ötürü geç bakım yapıyor sanırım. Ben falımı beğendim oldukça realist bir faldı. Benim düşüncelerimi olduğu gibi yansıtmış ki sanırım çıkacak falı. Gidişat onu gösteriyor.

Yesilcingene yine yine dokturdu ama sunu anlamadim gecen falda bahsettigi kzila bu faldaki farkli ama yorumlar benzerdi yani celismedi kendisiyle. Yeni kiz mi girdi acaba hayatina bilemedim

KıZlar selam uzun zamandır yoktum:, şimdi cıkan fal haberlerımle geldim: denk mi geldi yoksa bıldılermo yorum sızın.
Hüma bal: yıllardır bekledım bırı var, hep gelıcek dedı ve geldı suan ayrıldık gene ama yıne gelıcek kaderın dıyor ki hümayo gervektenn cok severımm onu da belırtıyım bence cok ıyıdır.
Asenat : katınası bama gore efsanedırr dedıgı 2 seyı yasadım lakın ana gore bakar hafta 1 kez baktırmak gerekır yakalamak cok zordur sabrunız varsa onerırım.dedıgı bışet var cıkarsa yazarım
Saraylı hanım: bence sahane bır astrolog o dedıklerını an ve an yasamazsamda anı o ankı duyguları okurrr.. dedıgı bıcok sey dogru tarıhıne takılmayın ama ruhunu okur ınsanın cok severım.. sure 27 dak gormuşlugum var o derevçce..
Venüs: dedıklerııı surec aynennn dedıgı gıbı oldu an ve an bence basarısı tartışılmaz cok az onlıne olur ve suan dedıgı bı olayı 6 ay sınra yasadım yenıden baktırucam bulabılırsem bakalım tekrar barışırsınız dıcekmı,?
En son: ceyda aydın falsepeto kahve attım bılen varsa yazarsa sevınırım cunku sasırtan nokta atışları var dedıklerını yasayan varsa ltf yazsınn.. geri kalanı tıtıvıtı bence. Bu yorumcular pahalıdur evet ama hüma ve saraylıyla ayrı bır guven bagım var onuda dıyım.. bence ıyı yorumcılaer.. baska yorumu olsn varsa yazsın gercekten acı cekiyorum

canım teşekkürler bilgiler için. saraylı ve venüs hangi sitelerde? saraylı bdv de olan sanırım değil mi? bir de bu kişilere ne baktırmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…