Yaaa kızlar maşallah diyim de dünden beri ne çok olumlu haber aldık.Valla ben kendi fikrimi söyliyim, tesadüftür. Burda meselesi olumlu sonuçlanan arkadaşların bi çocuğun çıktı dediği fallara baktım. Bazıları gerçekten benim hiç olmayacak işlerme bile inatla olacak diyen kişiler.
Benna ya aynen!Ölsem o parayı vermem
İnşallah hayırlı kişidir ve inşallah hep mutlu olursun canım cok sevindim.. Hepimize nasip olsun böylesi mutluluk..:))Kizlar saolun ben bu insanla mi gorusmusum dedim kendini kaybetti resmen.Simdi size sunuda soylicem bu durumu goren hic kimsede olmadi bende bi ruyada gibiyim insallah guzel bi ruyadir yillardir boyle bi his yasamamistim icimde dua edin lutfen hep boyle sursun
Nesini beğendiniz ya ben seneler önce atmıştım berbattı.. Falcılarımı değiştiriyolar anlamadım ki..Kimine %95 cikan, kimine hic cikmiyor. Yani artik bence hepimiz bunu anladik. Bazi falcilarda kotu hic kimseye cikmiyor. Bir iki kisi nadiren. Deneyip gormek gerekiyor. Ani uc bes hepsi biliyor gibi muhim olan gelecegi bilecek olan lazim.
Benim arkadasim atti ki onu ben bulastirdim tabi ki
Su ana kadar onerdiklerin arasinda en iyisiydi dedi ve begendi. Baya nokta atisi var. Cikar mi gorecegiz
Pembe falcıların kraliçesi adetaMeral saydam nasil kizlar baktiran oldu mu?
Selena daha falıma bakmadı ya pazartesi yollamıştım hiç cevap falan da yok hadi artık
canım teşekkürler bilgiler için. saraylı ve venüs hangi sitelerde? saraylı bdv de olan sanırım değil mi? bir de bu kişilere ne baktırmıştın?KıZlar selam uzun zamandır yoktum:, şimdi cıkan fal haberlerımle geldim: denk mi geldi yoksa bıldılermo yorum sızın.
Hüma bal: yıllardır bekledım bırı var, hep gelıcek dedı ve geldı suan ayrıldık gene ama yıne gelıcek kaderın dıyor ki hümayo gervektenn cok severımm onu da belırtıyım bence cok ıyıdır.
Asenat : katınası bama gore efsanedırr dedıgı 2 seyı yasadım lakın ana gore bakar hafta 1 kez baktırmak gerekır yakalamak cok zordur sabrunız varsa onerırım.dedıgı bışet var cıkarsa yazarım
Saraylı hanım: bence sahane bır astrolog o dedıklerını an ve an yasamazsamda anı o ankı duyguları okurrr.. dedıgı bıcok sey dogru tarıhıne takılmayın ama ruhunu okur ınsanın cok severım.. sure 27 dak gormuşlugum var o derevçce..
Venüs: dedıklerııı surec aynennn dedıgı gıbı oldu an ve an bence basarısı tartışılmaz cok az onlıne olur ve suan dedıgı bı olayı 6 ay sınra yasadım yenıden baktırucam bulabılırsem bakalım tekrar barışırsınız dıcekmı,?
En son: ceyda aydın falsepeto kahve attım bılen varsa yazarsa sevınırım cunku sasırtan nokta atışları var dedıklerını yasayan varsa ltf yazsınn.. geri kalanı tıtıvıtı bence. Bu yorumcular pahalıdur evet ama hüma ve saraylıyla ayrı bır guven bagım var onuda dıyım.. bence ıyı yorumcılaer.. baska yorumu olsn varsa yazsın gercekten acı cekiyorum
saraylı kahve... bıryolun var. Venüs tarot falsepeticanım teşekkürler bilgiler için. saraylı ve venüs hangi sitelerde? saraylı bdv de olan sanırım değil mi? bir de bu kişilere ne baktırmıştın?
Jun_jandiKızlar bir ara burada kendini ifşa eden bir ergen vardı hatırlayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?