Binnaz Abla

Neyse hazır döndüm buralara azıcık fal kritiği yapayım;
Nehir Ateşoğlu: ilk falı tırttı bu sefer sağlam şaşırttı tespitler oldukça yerinde
Bade Deniz: Naiaddd bebişimin falını da okudum süper falcı diyemem ama bana 2 dir hiç fena değil. Beğendim
Asenat Kılıç: Bence yoruma açık bile değil çok iyi
Byv Sema: Bu ablaya 6-7 fal attım yanımda yaşamış gibi bakıyor 2 falı da gelecekte tuttu
Elif Hanzade: yaptığı işe saygısız. Geçmişte şahane bakardı bana. Müdavimi oldum sanıyor iyi olacak güzel olacak diye pış pışlayıp yolluyor. 47.5 liraya insan azıcık emek verir ayıp.
Maya Demir: bu kızın puanının sebebini anlayamayacağım. Eskiden beri yüksek,zor yakalanır ama topikde de pek konuşulmaz çünkü başarılı değil ama enerjisi güzel. Tekrar baktırmam ama o an için iyi geldi pişman değilim.
Kemal Devrim: yakın geleceği tarihiyle yaldır yaldır bilir sezarın hakkı sezar
Ve..Sezgi Candan: onun dediği gibi davrandığım her falı gelecekte çıktı 1-2 tanesinde akışa sağlam müdahale ettim ama anlık durumda ve karşı taraf hakkında tüyler ürpertici derecede iyi her zamanki gibi. 2 ay olmuştu neredeyse baktırmayalı yine çok beğendim kahvede her zaman 1 numaram

Sanırım enerjimiz aynı çünkü dediğiniz falcılarla bende aynı durumu yaşadım

ohh ne guzel cok guzel harika boyle seyler yazdıkca icim acılıyor benim.. saraylıya son zamanlarda cok tırt diyorlardı..bende baktırdım bana da bilemedi..kemal devrimin sadece zamanı cıktı.pembe sonları dedigi gibi olmadı valla..hüma anı yazmıstı zaten gelecek dedigi gibi de olmadı. daha dogrusu gelecek icin birsey demedi. ya bunlar nasıl cıkıyor size ben anlamıyorum? bende mi sorun var?

Yalnız değilsin canım hüma bana aşk dörtgeni çizmişti resmen ama hala aynı adamla devam ediyorum. Gerçi en son yine ona döneceksin demişti ama bahsettiği kişiler hayatıma hiç girmedi Bir tek erkek arkadaşımın benle iletişime geçeceği tarihi tutturmuştu.
Venüs'ü severim ama cidden iyidir. Kendisine bir kere baktırma şansım oldu onda da falı baya çıkmıştı diye hatırlıyorum

asenatı bulcaz diye venusu unuttuk ya iyi mi? ben ona da baktırmıstım bilmisti hatta.. venus ne zaman giriyor hemen takibe alayım SAKIN ARKAMDAN GELMEYİN :)) orda da sıra olmasın smdi yaa

asenatı bulcaz diye venusu unuttuk ya iyi mi? ben ona da baktırmıstım bilmisti hatta.. venus ne zaman giriyor hemen takibe alayım SAKIN ARKAMDAN GELMEYİN :)) orda da sıra olmasın smdi yaa

venüsün falinin bir kismi banada cikmisti diye hatirliyorum cok cok nadir giriyor girincede zaten facebook sayfasindan önceden haber veriyor

Venüs çok nadir giriyor bildiğim kadarıyla :) en son ağustosta alım yapmış sanırım.

Asenat'ın enerjisini çok seviyorum ama bana falları çıkmıyor

kzılar gene soruyom ama huıma bala fal atanlara soruyom sizce pembecimi yani herkese pembe tablomu ciziyo şimdiden teşekkürler

kzılar gene soruyom ama huıma bala fal atanlara soruyom sizce pembecimi yani herkese pembe tablomu ciziyo şimdiden teşekkürler
Kaç kere daha söyleyince Hüma'nın pembeci olduğuna ikna olursun. Bu sonsa söyleyelim Hüma herkese pembe tablo çiziyormuş öyle diyolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…