- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Hafızandan öperim:) önemli bir bilgi değil ama kendisinin byv bağlantılı olduğunu düşünüyorumJun_jandi
Şaşıran var mı ?Hafızandan öperim:) önemli bir bilgi değil ama kendisinin byv bağlantılı olduğunu düşünüyorum
Ay çok safım bişeydi ya...Ben şaşırdım Şaşıran var mı ?
Merhababinnaz ablaada pembeci olmayan varmı? nil güneşten başka
Neyse hazır döndüm buralara azıcık fal kritiği yapayım;
Nehir Ateşoğlu: ilk falı tırttı bu sefer sağlam şaşırttı tespitler oldukça yerinde
Bade Deniz:Naiaddd bebişimin falını da okudum süper falcı diyemem ama bana 2 dir hiç fena değil. Beğendim
Asenat Kılıç: Bence yoruma açık bile değil çok iyi
Byv Sema: Bu ablaya 6-7 fal attım yanımda yaşamış gibi bakıyor 2 falı da gelecekte tuttu
Elif Hanzade: yaptığı işe saygısız. Geçmişte şahane bakardı bana. Müdavimi oldum sanıyor iyi olacak güzel olacak diye pış pışlayıp yolluyor. 47.5 liraya insan azıcık emek verir ayıp.
Maya Demir: bu kızın puanının sebebini anlayamayacağım. Eskiden beri yüksek,zor yakalanır ama topikde de pek konuşulmaz çünkü başarılı değil ama enerjisi güzel. Tekrar baktırmam ama o an için iyi geldi pişman değilim.
Kemal Devrim: yakın geleceği tarihiyle yaldır yaldır bilir sezarın hakkı sezar
Ve..Sezgi Candan: onun dediği gibi davrandığım her falı gelecekte çıktı 1-2 tanesinde akışa sağlam müdahale ettim ama anlık durumda ve karşı taraf hakkında tüyler ürpertici derecede iyi her zamanki gibi. 2 ay olmuştu neredeyse baktırmayalı yine çok beğendimkahvede her zaman 1 numaram
Hafızandan öperim:) önemli bir bilgi değil ama kendisinin byv bağlantılı olduğunu düşünüyorum
Anlatıcam ben sana:)Ahah ne alaka yahu?
KıZlar selam uzun zamandır yoktum:, şimdi cıkan fal haberlerımle geldim: denk mi geldi yoksa bıldılermo yorum sızın.
Hüma bal: yıllardır bekledım bırı var, hep gelıcek dedı ve geldı suan ayrıldık gene ama yıne gelıcek kaderın dıyor ki hümayo gervektenn cok severımm onu da belırtıyım bence cok ıyıdır.
Asenat : katınası bama gore efsanedırr dedıgı 2 seyı yasadım lakın ana gore bakar hafta 1 kez baktırmak gerekır yakalamak cok zordur sabrunız varsa onerırım.dedıgı bışet var cıkarsa yazarım
Saraylı hanım: bence sahane bır astrolog o dedıklerını an ve an yasamazsamda anı o ankı duyguları okurrr.. dedıgı bıcok sey dogru tarıhıne takılmayın ama ruhunu okur ınsanın cok severım.. sure 27 dak gormuşlugum var o derevçce..
Venüs: dedıklerııı surec aynennn dedıgı gıbı oldu an ve an bence basarısı tartışılmaz cok az onlıne olur ve suan dedıgı bı olayı 6 ay sınra yasadım yenıden baktırucam bulabılırsem bakalım tekrar barışırsınız dıcekmı,?
En son: ceyda aydın falsepeto kahve attım bılen varsa yazarsa sevınırım cunku sasırtan nokta atışları var dedıklerını yasayan varsa ltf yazsınn.. geri kalanı tıtıvıtı bence. Bu yorumcular pahalıdur evet ama hüma ve saraylıyla ayrı bır guven bagım var onuda dıyım.. bence ıyı yorumcılaer.. baska yorumu olsn varsa yazsın gercekten acı cekiyorum
ohh ne guzel cok guzel harika boyle seyler yazdıkca icim acılıyor benim.. saraylıya son zamanlarda cok tırt diyorlardı..bende baktırdım bana da bilemedi..kemal devrimin sadece zamanı cıktı.pembe sonları dedigi gibi olmadı valla..hüma anı yazmıstı zaten gelecek dedigi gibi de olmadı. daha dogrusu gelecek icin birsey demedi. ya bunlar nasıl cıkıyor size ben anlamıyorum? bende mi sorun var?
Yalnız değilsin canımhüma bana aşk dörtgeni çizmişti resmen ama hala aynı adamla devam ediyorum. Gerçi en son yine ona döneceksin demişti ama bahsettiği kişiler hayatıma hiç girmedi Bir tek erkek arkadaşımın benle iletişime geçeceği tarihi tutturmuştu.
Venüs'ü severim ama cidden iyidir. Kendisine bir kere baktırma şansım oldu onda da falı baya çıkmıştı diye hatırlıyorum
asenatı bulcaz diye venusu unuttuk ya iyi mi? ben ona da baktırmıstım bilmisti hatta.. venus ne zaman giriyor hemen takibe alayımSAKIN ARKAMDAN GELMEYİN :)) orda da sıra olmasın smdi yaa
asenatı bulcaz diye venusu unuttuk ya iyi mi? ben ona da baktırmıstım bilmisti hatta.. venus ne zaman giriyor hemen takibe alayımSAKIN ARKAMDAN GELMEYİN :)) orda da sıra olmasın smdi yaa
Kaç kere daha söyleyince Hüma'nın pembeci olduğuna ikna olursun. Bu sonsa söyleyelim Hüma herkese pembe tablo çiziyormuş öyle diyolar:))kzılar gene soruyom ama huıma bala fal atanlara soruyom sizce pembecimi yani herkese pembe tablomu ciziyo şimdiden teşekkürler
kzılar gene soruyom ama huıma bala fal atanlara soruyom sizce pembecimi yani herkese pembe tablomu ciziyo şimdiden teşekkürler
bana takır takır olumsuz saydı... Enerji meselesi sanrm ...Kaç kere daha söyleyince Hüma'nın pembeci olduğuna ikna olursun. Bu sonsa söyleyelim Hüma herkese pembe tablo çiziyormuş öyle diyolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?