Binnaz Abla

zeynep aksuyla konusurken tel kesıldı gerı arayanda olmadı dakikam doldu galba fal yarım kaldı neyapacagım soyleyemedı dogru duzgun kadın detaylı bır falolmadı ne yapabılırım ya yarım kaldı tak dıye kesıldı? yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar ben binnazabla ya muptela olali iki hafta oldu 2 katina 3 kahve falı baktırdım, arastirmalarim sonucunda bosa gitmesin diye parama kiydim hep, zaten bu fala olan merakimizdan hep haybeye harciyoruz neyse tecrubelerimi soyluyorum :)

İlk olarak Hüma Bal: o kadar iyi bildiki gecmisi simdiyi 15 dk katina sesli faliyla sesi bile huzur verdi pozitif birisi gercekten pembecimidir bilmem ama ben onun gelecege dair soyledigi seylerin cikacagina inaniyorum

Burcu aksoy ve hanzade: ne pranizi ne zamaninizi bu isimde harcamayin!!! burcu 10 satir yaziyoo hanzade ise 9 dk sesli bakti ama falin tamami ee ıı iii diyerek geveleyerek gecirdi...

Natali ve Aybüke: bu iki isim kahve fali bakiyor ve hüma ne dediyse tarihe kadar ayni seyleri soylediler..

Yagmur tekin: bugun sirf puan i icin baktirdim ama pisman oldum ona bi durumla ilgili bisey sordum eger dogru bilirse pisman olmayacagim :))

Benim yildizli tek falcim hümaaa ve natali !! Kemal devrim e cok ovgu okudum sira onda :))

Ay hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmedim ya itiyor o kadın beni. Gerçekten üzüldüm olumsuz şeylerin yaşanmasına
Ben de geçen sene herkese baktırmıştım eski sevgilimle ilgili. İstisnasız herkes olumlu konuşmuştu. Çok kısa süreler vermişlerdi sözleşmişler gibi. Herkes çok benzer yorumlar yapıp olumlu konuşunca tamam demiştim kesin böyle olucak yani. Sonra asenata baktırdım. Olumsuzdu. Sinirlerimi bozdu biraz çünkü tek olumsuz konuşan ve diğerlerinin aksini söyleyen oydu. Sonra ne oldu dersiniz? Tabii ki olumsuz olan fal noktası virgülüne kadar çıktı o zamandan beri hiç bir olumlu fala inanamıyorum

Biz neyi kaçırıyoruz bence biliyor musunuz kızlr, fal başlı başına olumsuz bi olgu zaten, eminim hepimizin az çok inancı vardır ya bas bas bağırıyorlar BAKTIRMAYIN GÜNAH İYİ DEĞİL KÖTÜ ama dinler miyiz aslaaaa ben olumsuz fallardan nefret ediyorum, çünkü olumsuz bi düşünce bi enerji karıştırılınca iyi enerjilerin kaybolma ihtimali varmış gibi geliyor. Zaten enerjisi iyi falcı sana olumsuz da konuşsa, kötü etkilenmiyorsun ama bazıları cidden enerji emiyor ya.

evet tumay cennet hakkında bir güncelleme yapıyorum. bugün bizimkiyle görüştük dün de telefonda konuştuk, hakikaten bitik halde. bana durumu biraz anlatmaya başladı. tumay cennet 2 hafta gibi bir süre vermişti tam çözülmeye. yavaş yavaş düzeltiyoruz galiba.

Canım
be

Canım haklısın bende 3 sene boyunca aynı yorumu yaptım.. 3 sene büyük zaman... olucagı olanlar oluyo aslında. Ama nehir hanıma da baktırdım bıgun yıne aynıı.. şimdi cok baktırıncada artık negatıflık oluyo. Nehır için yorumu olan yazarsa sevınırım bınnaz kahve bakan. İyi yorum geldiii bır haylıde nokta atışı vardı.. bilemedım. Asenatta olumlu konuşunca tek olumsıx olan yokkk

nehir'i beğendim bende, gerçekçi bir tablo çizdi, nokta atışları vardı. birine benzetmem gerekirse benna olabilir. fiyatı da iyi. deneyebilirsiniz.

saraylıhanım 50 tl ve video gönderiyor, video da yeni çıktı galiba
bir sürü açıklama yazmış vs. baktıran var mı? değer mi acaba? fanları vardı bu kadının nerede onlar?

bana da herkes olumlu tablo çizip yakın zamanı verdi. olumsuz diyen biri çıksın artık diye attıkça attım. hatta birisinin yorumunda görmüştüm boşanma aşamasındayken herkes barışacaksınız demiş de bir tek ebru iyihuylu ayrılacaksınız demiş hatta tarihini de bilmiş. sırf ona da olumsuz konuşsun diye attım ama yok, o da dönecek dedi……

nerdeyse 2 haftadır asenatı kovalıyorum bir de ona baktırsam rahatlayacam belki…

kızlar hera bakıma baktıran varmı cıkıyomu hiç pembeci diil cıkanlar oldumu

Krediniz kadar konuşuyorsunuz, yani sabit alıyor krediyi fal dakikası dolduktan sonra hesabınızda ekstra kredi varsa kredilerden dakika başına fal fiyatı 30 diyelim 3 tl düşüyor. Krediniz bittiği için sonlanmıştır konuşma.

kızlar hera bakıma baktıran varmı cıkıyomu hiç pembeci diil cıkanlar oldumu
Ben biraz inceledim face sayfasını. ve bana hiç inandırıcı gelmedi... Yorumlar paylaşımlar vs.... O tip işlerin sonu yok bulaşmayın bence...

ay gerçektenmı kuzum herkes dıyo yok bana cıktı yok bilmem ne sen nedersın 10 bin takıpçisi var dedikleri çıkyımmudru sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…