Baktı hakkında çok pembeci deniyor, seni kurban seçmiştir oB
bana takır takır olumsuz saydı... Enerji meselesi sanrm ...
Hepsi cıktı... Nefret ettm kadından o falla...Baktı hakkında çok pembeci deniyor, seni kurban seçmiştir o
Ay hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmedim ya itiyor o kadın beni. Gerçekten üzüldüm olumsuz şeylerin yaşanmasınaHepsi cıktı... Nefret ettm kadından o falla...
Ben de geçen sene herkese baktırmıştım eski sevgilimle ilgili. İstisnasız herkes olumlu konuşmuştu. Çok kısa süreler vermişlerdi sözleşmişler gibi. Herkes çok benzer yorumlar yapıp olumlu konuşunca tamam demiştim kesin böyle olucak yani. Sonra asenata baktırdım. Olumsuzdu. Sinirlerimi bozdu biraz çünkü tek olumsuz konuşan ve diğerlerinin aksini söyleyen oydu. Sonra ne oldu dersiniz? Tabii ki olumsuz olan fal noktası virgülüne kadar çıktıAy hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmedim ya itiyor o kadın beni. Gerçekten üzüldüm olumsuz şeylerin yaşanmasına
Biz neyi kaçırıyoruz bence biliyor musunuz kızlr, fal başlı başına olumsuz bi olgu zaten, eminim hepimizin az çok inancı vardır ya bas bas bağırıyorlar BAKTIRMAYIN GÜNAH İYİ DEĞİL KÖTÜ ama dinler miyiz aslaaaaBen de geçen sene herkese baktırmıştım eski sevgilimle ilgili. İstisnasız herkes olumlu konuşmuştu. Çok kısa süreler vermişlerdi sözleşmişler gibi. Herkes çok benzer yorumlar yapıp olumlu konuşunca tamam demiştim kesin böyle olucak yani. Sonra asenata baktırdım. Olumsuzdu. Sinirlerimi bozdu biraz çünkü tek olumsuz konuşan ve diğerlerinin aksini söyleyen oydu. Sonra ne oldu dersiniz? Tabii ki olumsuz olan fal noktası virgülüne kadar çıktıo zamandan beri hiç bir olumlu fala inanamıyorum
beohh ne guzel cok guzel harika boyle seyler yazdıkca icim acılıyor benim.. saraylıya son zamanlarda cok tırt diyorlardı..bende baktırdım bana da bilemedi..kemal devrimin sadece zamanı cıktı.pembe sonları dedigi gibi olmadı valla..hüma anı yazmıstı zaten gelecek dedigi gibi de olmadı. daha dogrusu gelecek icin birsey demedi. ya bunlar nasıl cıkıyor size ben anlamıyorum? bende mi sorun var?
Canım haklısın bende 3 sene boyunca aynı yorumu yaptım.. 3 sene büyük zaman... olucagı olanlar oluyo aslında. Ama nehir hanıma da baktırdım bıgun yıne aynıı.. şimdi cok baktırıncada artık negatıflık oluyo. Nehır için yorumu olan yazarsa sevınırım bınnaz kahve bakan. İyi yorum geldiii bır haylıde nokta atışı vardı.. bilemedım. Asenatta olumlu konuşunca tek olumsıx olan yokkkCanım
be
bana da herkes olumlu tablo çizip yakın zamanı verdi. olumsuz diyen biri çıksın artık diye attıkça attım. hatta birisinin yorumunda görmüştüm boşanma aşamasındayken herkes barışacaksınız demiş de bir tek ebru iyihuylu ayrılacaksınız demiş hatta tarihini de bilmiş. sırf ona da olumsuz konuşsun diye attım ama yok, o da dönecek dedi……Ben de geçen sene herkese baktırmıştım eski sevgilimle ilgili. İstisnasız herkes olumlu konuşmuştu. Çok kısa süreler vermişlerdi sözleşmişler gibi. Herkes çok benzer yorumlar yapıp olumlu konuşunca tamam demiştim kesin böyle olucak yani. Sonra asenata baktırdım. Olumsuzdu. Sinirlerimi bozdu biraz çünkü tek olumsuz konuşan ve diğerlerinin aksini söyleyen oydu. Sonra ne oldu dersiniz? Tabii ki olumsuz olan fal noktası virgülüne kadar çıktıo zamandan beri hiç bir olumlu fala inanamıyorum
Hepsi cıktı... Nefret ettm kadından o falla...
zeynep aksuyla konusurken tel kesıldı gerı arayanda olmadı dakikam doldu galba fal yarım kaldı neyapacagım soyleyemedı dogru duzgun kadın detaylı bır falolmadı ne yapabılırım ya yarım kaldı tak dıye kesıldı? yardımcı olurmusunuz
Ben biraz inceledim face sayfasını. ve bana hiç inandırıcı gelmedi... Yorumlar paylaşımlar vs.... O tip işlerin sonu yok bulaşmayın bence...kızlar hera bakıma baktıran varmı cıkıyomu hiç pembeci diil cıkanlar oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?