Bugün bakıcam yarın bakıcam diye bekle bekle içime fenalık gelmişti iade almıştım. O ara bekleme meselesiyle ilgili başka yaromlarda olmuştu burada zaten. Topikte ararsanız görürüsünüz...saraylıhanım 50 tl ve video gönderiyor, video da yeni çıktı galiba
bir sürü açıklama yazmış vs. baktıran var mı? değer mi acaba? fanları vardı bu kadının nerede onlar?
Çok amatör geldi ayrıca bana... Beyaz dantel sehpanın üstünde tarot açıyor filan resimleri var...ay gerçektenmı kuzum herkes dıyo yok bana cıktı yok bilmem ne sen nedersın 10 bin takıpçisi var dedikleri çıkyımmudru sence
Ehhhh be kuzum biz sana ne diyelim şimdi... Avukatlı mavukatlı vergi levhalı filan diye de reklamını görmüştüm. Burada daha evvel soran sen miydin onu ? Bu kadar büyük paralar verilir mi ?bn 300 lira verdim kısmet acma için sonra memnun kalmadıgımı söledim avukatına vercekmiş hakaret etmedim bişey yapmadım bu ne saçmalık ya
Ah parayla açılsaydı keşke o kısmet. Ya da insan insanın kısmetini açabilseydi keşke ama nerde be kuzumbn 300 lira verdim kısmet acma için sonra memnun kalmadıgımı söledim avukatına vercekmiş hakaret etmedim bişey yapmadım bu ne saçmalık ya
Ayy geçmiş olsun. Geçen hafta ben sormuştum onu hatta msjlastim tam su falı için 100 tl yatiracaktim atm den döndüm vazgeçtim içime sinmemişti. Demek ayda yılda bir de olsa doğru kararlar verebiliyormuşumbn 300 lira verdim kısmet acma için sonra memnun kalmadıgımı söledim avukatına vercekmiş hakaret etmedim bişey yapmadım bu ne saçmalık ya
Ilk bAktrdgm fal çıkınca o gazla ikinci falı atmıştım...2. Fal çıkmadı ; ama kartlar cidden dönecek seklinde idi.. ÇıkmadıSiz Hüma'nın dönecek seni seviyor dediği eski sevgilim evlendi dememiş miydiniz ben mi yanlış hatırladım?
bem baktirmistim hiraya , begenmistim o zaman. Fena degil ama gerekli de degilAtmıcam ama meraktan soruyorum.
Hira soydan nasıl?
bn 300 lira verdim kısmet acma için sonra memnun kalmadıgımı söledim avukatına vercekmiş hakaret etmedim bişey yapmadım bu ne saçmalık ya
Uyusturucu gibi bi batak bu bi an kriz geliyor bunda da fal atmazsan olmuyor1 haftada fala 157 lira harcamışım………
resmen çöpe para atmışım ya
ama burası bir bataklık resmen
bakınca evet çok gelse de hala daha atasım var
bazen kendimi zor tutuyorum
ağlıyciiim
valla burayı keşfettiğim güne nalet olsunUyusturucu gibi bi batak bu bi an kriz geliyor bunda da fal atmazsan olmuyorsonuc hiclik.
abartmayın ya ... Adamlar geziyo tozuyo gördüğü dişilere sulanıyor...bzi düşünmüolar?? Ya sevse bırakır mıydı ? Düşün bi..1 haftada fala 157 lira harcamışım………
resmen çöpe para atmışım ya
ama burası bir bataklık resmen
bakınca evet çok gelse de hala daha atasım var
bazen kendimi zor tutuyorum
ağlıyciiim
baktırmıyorum zaten 1 haftadırabartmayın ya ... Adamlar geziyo tozuyo gördüğü dişilere sulanıyor...bzi düşünmüolar?? Ya sevse bırakır mıydı ? Düşün bi..
cnm bana baktınmıIlk bAktrdgm fal çıkınca o gazla ikinci falı atmıştım...2. Fal çıkmadı ; ama kartlar cidden dönecek seklinde idi.. Çıkmadı
bence biraz rahatlayın :) fal sonuçta buofrf bu hera guvnılırmıki offff
ya doğruysa off bgnmediğimi söylim hakart etmedim n avukatıysabence biraz rahatlayın :) fal sonuçta bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?