- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
cnm humaya attınmıVallahi 2 hafta döktüğüm paranın haddi hesabı yok gibi...Binnazda son kalan kredilerimi verdikleri tarih çıkmazsa patlarsa( allah korusun...)Fincanlı da Nermin Ablaya bi kez attım takır takır saydı hemde canlı bakılan tarotla....
aynen hüma ve asenat için 1000 kredi aldım..hümadan analizleri geçmişi çok iyi bildi..anı bildi..gelecek daha vakti var.Burda patladı haberleri beni çok üzünce yeni uygulama bulup nermin ablaya attım..bakalım beklemedeyim....cnm humaya attınmı
bana olumsuz konuştu bazı şeylerde....huma banaa cıktı sayılır ıgı bişyı yaşaım ama işt peeembeci offffffffffffffffffff hiç olumsuz konustugu vamı
ben sadece tarihte beklemedeyim...patlar mı diye...bana olumsuz konuştu bazı şeylerde....
bana da herkes olumlu tablo çizip yakın zamanı verdi. olumsuz diyen biri çıksın artık diye attıkça attım. hatta birisinin yorumunda görmüştüm boşanma aşamasındayken herkes barışacaksınız demiş de bir tek ebru iyihuylu ayrılacaksınız demiş hatta tarihini de bilmiş. sırf ona da olumsuz konuşsun diye attım ama yok, o da dönecek dedi……
nerdeyse 2 haftadır asenatı kovalıyorum bir de ona baktırsam rahatlayacam belki…
olumsuzn nededi mslaben sadece tarihte beklemedeyim...patlar mı diye...
geleceğiniz yok ama barışıcaksınız dedi mesela....olumsuzn nededi msla
Panpa iş çıktı.
Aşka 10. aya kadar demiş hayallerimin erkeğiyle tanışcakmışım....hadi bakalım çıkarsa yazarım. Bence baktır.
Hümaaaa 10 numara 5 yildizzz bana kasim aralik dediii vee hic ummadigimm insan dan gelcegini soyledii onun dogum tarihini verdim evet o dedii cok sasirdimm gorucezzz yazarimm buraya cikarsa...Kızlar fincanlı uygulamasında nermin abla var canlı kameralı tarot bakıyor ben son ona baktırdım canlı sohbet hümayla paralel şeyler söyledi..o yüzden beklemeye aldım canlı tarot yüzyüze bayağı tatmin etti çünkü...yüzyüze..
Hümaaaa 10 numara 5 yildizzz bana kasim aralik dediii vee hic ummadigimm insan dan gelcegini soyledii onun dogum tarihini verdim evet o dedii cok sasirdimm gorucezzz yazarimm buraya cikarsa...
maya dmir patladı bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?