Binnaz Abla

Vallahi 2 hafta döktüğüm paranın haddi hesabı yok gibi...Binnazda son kalan kredilerimi verdikleri tarih çıkmazsa patlarsa( allah korusun...)Fincanlı da Nermin Ablaya bi kez attım takır takır saydı hemde canlı bakılan tarotla....

cnm humaya attınmı

Son kalan kredilerimi fallar patlarsa Asenata saklıyorum...Nermin abladan sonra durdum...beklemedeyim...

huma banaa cıktı sayılır ıgı bişyı yaşaım ama işt peeembeci offffffffffffffffffff hiç olumsuz konustugu vamı

Benim o.. Sonradan nehir de bilmiş canım. Çok çiçekli böcekli olunca dikkate almamışım ama kadın satır arası bayağı bilmiş...

Kızlar fincanlı uygulamasında nermin abla var canlı kameralı tarot bakıyor ben son ona baktırdım canlı sohbet hümayla paralel şeyler söyledi..o yüzden beklemeye aldım canlı tarot yüzyüze bayağı tatmin etti çünkü...yüzyüze..

Hümaaaa 10 numara 5 yildizzz bana kasim aralik dediii vee hic ummadigimm insan dan gelcegini soyledii onun dogum tarihini verdim evet o dedii cok sasirdimm gorucezzz yazarimm buraya cikarsa...

Ayrica kizlar, iliskinizi anlatmayinn boyle boyle bi iliskim oldu bu kisi doncek mi etcek mi demeyinn yagina bal surmuss gibi olursunuzz ben her zaman ask var mi ne zaman evlencem gibi soru soruyorumm patlak mi deglmi oyle anliyorum cevaplarindan bnden size tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…