Binnaz Abla

Yönetime falım yarım kaldı sorumu iletirmisiniz diyip sorunu yazabilirsin:)

doğru ama genel bişeylerden bahsetmeden de bence enerji tutmuyor. zaten verdikleri nokta atışlarından anlaşılır ciddiyetleri.

doğru ama genel bişeylerden bahsetmeden de bence enerji tutmuyor. zaten verdikleri nokta atışlarından anlaşılır ciddiyetleri.

ben 2,5 ay önce sevgilimden ayrıldım geleceğimizi merak ediyorum teşekkürler diyip geçiyorum. en temizi

Hümala nehirin enerjileri çok tatlı geldi bana geçmişi net bildiler ama patlıcaklarrr

Hümala nehirin enerjileri çok tatlı geldi bana geçmişi net bildiler ama patlıcaklarrr
en azından geçmişi bilmişler valla kimdi hatırlamıyorum ama falkutusundan birisi bana tüm fal boyunca çocuğun eski sevgilisini unutamadığını ve ikimiz arasında kararsız kaldığını anlatıp bir de utanmadan eski sevgilisinin tipini tarif etmişti, dedim bacım ilk sevgilisi benim sen ne diyosun

Sezgi ne zaman 35 lira oldu ya yuh Binnaz ablada fal falan baktırılmaz bu nedir ya adam mı seviyonuz..

Rica ederim :) ona mı baktırdın baktıracak mısın?
Baktirmadim baktiricam daha.Ilkkez baktiricam da bu şekilde bugün metroda bahsediyorlardı nehir atesoglu binnaz abla falan burada görünce bi heyecan yaptım ondan

Baktirmadim baktiricam daha.Ilkkez baktiricam da bu şekilde bugün metroda bahsediyorlardı nehir atesoglu binnaz abla falan burada görünce bi heyecan yaptım ondan
ooo namı o kadar yayılmış demek ki nasıl bahsediyorlardı çok merak ettim
Nehir'in falı biraz yüzeysel şu var bu var diyor yorumluyor doğruda oluyor ama tutuyor diyenler vardı tutar umarım :)

ooo namı o kadar yayılmış demek ki nasıl bahsediyorlardı çok merak ettim
Nehir'in falı biraz yüzeysel şu var bu var diyor yorumluyor doğruda oluyor ama tutuyor diyenler vardı tutar umarım :)
Biri baktirdigi faldan memnun kalmamis hersey gullik gülistanlık anlatti falan diyordu inanmamis sanirim.Digeri de nehir icinde gerçekçi iyi kötü ne varsa söylüyor suslemiyor dedi bi de ayrilik nedenine kadar bilmiş sözüm ona
Yuzeysel deyince ben bi acaba olmadim degil aslında ya cok ayrintisal seyler de istemiyorum klasik sevgilisinden ayrilmis ne durumda napiyor dönecek mi diye merak eden kız konumundayım
Başka var mı sizin tavsiye edeceğiniz yoksa nehir iyi midir

Hepimiz aynı durumdayız Nehir evet iyiydi ama Hüma Bal vay be dedirtti.. Fakat Hüma için çok pembeci diyorlar bekleyip göreceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…