- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Yönetime falım yarım kaldı sorumu iletirmisiniz diyip sorunu yazabilirsin:)zeynep aksuyla konusurken tel kesıldı gerı arayanda olmadı dakikam doldu galba fal yarım kaldı neyapacagım soyleyemedı dogru duzgun kadın detaylı bır falolmadı ne yapabılırım ya yarım kaldı tak dıye kesıldı? yardımcı olurmusunuz
doğru ama genel bişeylerden bahsetmeden de bence enerji tutmuyor. zaten verdikleri nokta atışlarından anlaşılır ciddiyetleri.Ayrica kizlar, iliskinizi anlatmayinn boyle boyle bi iliskim oldu bu kisi doncek mi etcek mi demeyinn yagina bal surmuss gibi olursunuzz ben her zaman ask var mi ne zaman evlencem gibi soru soruyorumm patlak mi deglmi oyle anliyorum cevaplarindan bnden size tavsiye
Ayrica kizlar, iliskinizi anlatmayinn boyle boyle bi iliskim oldu bu kisi doncek mi etcek mi demeyinn yagina bal surmuss gibi olursunuzz ben her zaman ask var mi ne zaman evlencem gibi soru soruyorumm patlak mi deglmi oyle anliyorum cevaplarindan bnden size tavsiye
doğru ama genel bişeylerden bahsetmeden de bence enerji tutmuyor. zaten verdikleri nokta atışlarından anlaşılır ciddiyetleri.
en azından geçmişi bilmişler valla kimdi hatırlamıyorum ama falkutusundan birisi bana tüm fal boyunca çocuğun eski sevgilisini unutamadığını ve ikimiz arasında kararsız kaldığını anlatıp bir de utanmadan eski sevgilisinin tipini tarif etmişti, dedim bacım ilk sevgilisi benim sen ne diyosunHümala nehirin enerjileri çok tatlı geldi bana geçmişi net bildiler ama patlıcaklarrr
Gorecegizzz , fallardan umut beslemem hic bir zaman olacagi varsa olur :))) gelmesede olur amann :)Gelmiycek
Bana da Temmuz dedi ... Temmuz'da adam evlendiGelmiycek
Belki patlamazlarHümala nehirin enerjileri çok tatlı geldi bana geçmişi net bildiler ama patlıcaklarrr
Bu nehir nehir ateşoglu mu kızlar yaBelki patlamazlarbana ikiside çok net şeyler dedi patlamazlar umarım
ondan bahsediliyordu bende onu kastederek demiştim.Bu nehir nehir ateşoglu mu kızlar ya
Teşekkür ederiiimondan bahsediliyordu bende onu kastederek demiştim.
Rica ederim :) ona mı baktırdın baktıracak mısın?Teşekkür ederiiim
Baktirmadim baktiricam daha.Ilkkez baktiricam da bu şekilde bugün metroda bahsediyorlardı nehir atesoglu binnaz abla falan burada görünce bi heyecan yaptım ondanRica ederim :) ona mı baktırdın baktıracak mısın?
ooo namı o kadar yayılmış demek kiBaktirmadim baktiricam daha.Ilkkez baktiricam da bu şekilde bugün metroda bahsediyorlardı nehir atesoglu binnaz abla falan burada görünce bi heyecan yaptım ondan
Biri baktirdigi faldan memnun kalmamis hersey gullik gülistanlık anlatti falan diyordu inanmamis sanirim.Digeri de nehir icinde gerçekçi iyi kötü ne varsa söylüyor suslemiyor dedi bi de ayrilik nedenine kadar bilmiş sözüm onaooo namı o kadar yayılmış demek kinasıl bahsediyorlardı çok merak ettim
Nehir'in falı biraz yüzeysel şu var bu var diyor yorumluyor doğruda oluyor ama tutuyor diyenler vardı tutar umarım :)
İnşallah, benimki imkansız gibi ama inşallah sizinki tutarBelki patlamazlarbana ikiside çok net şeyler dedi patlamazlar umarım
Fiyatlar genel olarak yuksek tabi ama kendi sahsi fikrim ; maya demir yagmur tekin kemal devrim gibi tiplerin 45 -50 tlye baktigi sitede Sezgi gibi bi falcinin fiyatı cok cok az...Sezgi ne zaman 35 lira oldu ya yuh Binnaz ablada fal falan baktırılmaz bu nedir ya adam mı seviyonuz..
Hepimiz aynı durumdayızBiri baktirdigi faldan memnun kalmamis hersey gullik gülistanlık anlatti falan diyordu inanmamis sanirim.Digeri de nehir icinde gerçekçi iyi kötü ne varsa söylüyor suslemiyor dedi bi de ayrilik nedenine kadar bilmiş sözüm ona
Yuzeysel deyince ben bi acaba olmadim degil aslında ya cok ayrintisal seyler de istemiyorum klasik sevgilisinden ayrilmis ne durumda napiyor dönecek mi diye merak eden kız konumundayım
Başka var mı sizin tavsiye edeceğiniz yoksa nehir iyi midir
iyi sonsa inşallah sizinki de tutar hepimizin sonu pembe pembe olsunİnşallah, benimki imkansız gibi ama inşallah sizinki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?