Binnaz Abla

Hepimiz aynı durumdayız Nehir evet iyiydi ama Hüma Bal vay be dedirtti.. Fakat Hüma için çok pembeci diyorlar bekleyip göreceğiz :)
Ay hüma bala da baktım şimdi o biraz daha pahalıymış.Kıyayim paraya gitsin bari bende pembeli şeyler istiyorum sanırım
İnşallah çıkar sizin falınızda .Simdiden heyecanlandim bende hadi hayırlısı

Hüma'ya daha yeni baktırdım bi kaç gün önce ilk kez hani çıktı öneririm diyemiyorum da o tespitler o sanki bizi tanıyan biri gibi net konuşmalar ki ayrılma sebebimizi ben net bilmiyorken tahminlerim varken net bi şekilde anlatması vay be dedirtti ama sonucu bekleyeceğim bakalım bana da pembe tablo çizdi :) Hüma'ya pembeci deniyor ama bana bi kaç falcı dışında hep aynı son çizildi..

Sezgi Candan'a hic baktirmadim onu merak ediorm ama online yakalamak cok zor :/
Bu hafta sadece 2 kez baktirdim, yavas yavas azalticak gibiyim insallah

An ve geçmiş her zamanki gibi muhteşemdi ama geleceği bekleyip görcez bakalım zaman da vermedi biliyosunuz çok zaman veren biri değil selena, onunla ilgili soru sordum işte cevabını bekliyorum
Zaman vermiyor evet verincede pek tutmuyor bana hep gece gelir falisana oglen bakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…