Çıkacak mı donatSu falarimiz gelseydi kuzu gozum mailimde
gelirse ekime gelmezse kasıma kadar be KyreniaBana ekim demişti de ekim başından beri ağlıyorum kızlar2017 ekimi mi kastetti acaba
Hahahahahahaahgelirse ekime gelmezse kasıma kadar be Kyrenia
ama anı bildi sonucta demiBana da Temmuz dedi ... Temmuz'da adam evlendi
Bir şey sorcam telwedeki herra mı size büyü yaptı? Öyleyse uzak duralım o kadındanhera canımı cok sıktı cok
Teh ya neyse olan olmuş. Kafanıza takmayın.yok feysde var bıytane kısmet acma için 300 istedi ne salağım bn ya
dedikleri çıktımı kuzumhera bakım banda fal baktı olumlu olumsuz herşeyi söyledi sona işte kısmetin kapalı açalım falan filan benden 600 tl ladı hiç birşeyinde açıldığı yok hep palavra alan
dedikleri çıktımı kuzum
hayır hiç çıkmadı sen baktırdınmı sana ne söyldidedikleri çıktımı kuzum
burcuya kesinlikle baktirmayinnnn !! Bi kere baktirdimm anladim zatennn yalan yaniburcu özsoy patladı bende
Yok ben katinadan anlamiyorumm canimmSen katina blıon sanrm nickinden belli @yakut2016
Doğum günün falan mı? Keşke bi de baktırdıklarını yazsankızlar ya… ben yaklaşık 20 gün önce fal baktırdım ilk. zaten 10 gündür de baktırmıyorum
ilk baktırdığımda iyi gelmişti. ekim sonu-kasım demişti herkes. ben bir havalara uçmuştum falan
ama şimdi verdikleri tarihler geldi artık. hatta yavaş yavaş patlayan fallarım da olmaya başladı. bi fala göre çoktaan görüşmüş de barışmış olmalıydık mesela
bikaç falın verdiği tarihlerin kesişimi bugünbir de benim de aklımda bir sebep vardı, bugün bana mesaj atmalı yani
ama işte atmayacak. böyle umut besleyip besleyip olmaması kötü oldu
bekliyorum belki atar diye. çünkü kaç fal gösteriyo bugünü
bu yüzden falın oluşturduğu gereksiz umut çok kötü. ama yine de falları çok suçlamak da istemiyorum, çünkü baktırmasam da benim umudum körelmeyecekti ki. yine mesaj bekliyor olacaktım. sadece böyle belirli bir gün olmayacaktı kafamda
öyle canım sıkıldı da geceden beri tarihe bakıp düşünmekten. yazayım dedim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?