doğum günü değil de başka bi sebepten dolayıDoğum günün falan mı? Keşke bi de baktırdıklarını yazsan
binnazdan ebru iyihuylu, burcu özsoy ve hüma bal varDoğum günün falan mı? Keşke bi de baktırdıklarını yazsan
Yaa sana hepsini tek tek yine yazdırdım çok özür dilerim. Bana fal kutusunda verilen tarihlerin hepsi geçti. Sanki tek biri, yıl sonu demişti, ama adını hatırlamıyorum hemen bakıp yazacağımbinnazdan ebru iyihuylu, burcu özsoy ve hüma bal var
falkutusundan neşe eraslan, melek üstün, wicca, damla, uniques, esmanur.
falkutusundan bayağı bir insan varmış
şimdi hüma hariç hepsi ekim sonu dediği için bu ara adım atması gerek zaten. burcu özsoyun verdiği aralığın son günü bugün, damlanın verdiği tarihe göre de 26sına kadar gelmesi gerek, ebru iyihuylu da 3 içeren bir şeyler olacak demişti ayın 13ü 23ü gibi şeyler olabilir demişti. bugün o 3 falın kesişimi yani
ama beni asıl bugüne yönlendiren şey aylar önce gördüğüm bir rüya. benim rüyalarım çıkar. normalde gerçekleşmesine ihtimal vermeyeceğin bir şeyi aylar öncesinden görmüşlüğüm vardır mesela
ağustosun sonundan bu yana 3 kere bu konuyla ilgili rüya gördüm, 3ü de aynı şeyi işaret ediyodu
rüyama fallardan daha çok güveniyodum, fallar da destekleyince 23ü diye tutturdum kafamda ama cıks. olmayacak gibi
bi daha da rüyalarıma inanmam
Esmanur canım ocak 15e kdr bir süreç demiş bi tek onun verdiği tarih ptlamamış ecem hatun medyum fulya unequeed mi ne garip isimli bi kadın falan hepsi patlamış banaYaa sana hepsini tek tek yine yazdırdım çok özür dilerim. Bana fal kutusunda verilen tarihlerin hepsi geçti. Sanki tek biri, yıl sonu demişti, ama adını hatırlamıyorum hemen bakıp yazacağım
ya bana nerdeyse hepsi ekim sonu dediği için ya hepsi birden patlayacaklar ya hepsi birden tutacaklar :/Esmanur canım ocak 15e kdr bir süreç demiş bi tek onun verdiği tarih ptlamamış ecem hatun medyum fulya unequeed mi ne garip isimli bi kadın falan hepsi patlamış banaantonie
benimde aklımda dünden beri benzer deli sorularkızlar ya… ben yaklaşık 20 gün önce fal baktırdım ilk. zaten 10 gündür de baktırmıyorum
ilk baktırdığımda iyi gelmişti. ekim sonu-kasım demişti herkes. ben bir havalara uçmuştum falan
ama şimdi verdikleri tarihler geldi artık. hatta yavaş yavaş patlayan fallarım da olmaya başladı. bi fala göre çoktaan görüşmüş de barışmış olmalıydık mesela
bikaç falın verdiği tarihlerin kesişimi bugünbir de benim de aklımda bir sebep vardı, bugün bana mesaj atmalı yani
ama işte atmayacak. böyle umut besleyip besleyip olmaması kötü oldu
bekliyorum belki atar diye. çünkü kaç fal gösteriyo bugünü
bu yüzden falın oluşturduğu gereksiz umut çok kötü. ama yine de falları çok suçlamak da istemiyorum, çünkü baktırmasam da benim umudum körelmeyecekti ki. yine mesaj bekliyor olacaktım. sadece böyle belirli bir gün olmayacaktı kafamda
öyle canım sıkıldı da geceden beri tarihe bakıp düşünmekten. yazayım dedim bi
ben daha fazla baktırmam diye düşünüyorum…benimde aklımda dünden beri benzer deli sorularfallar bir bir patladığında acaba umudumuz körelir mi yoksa daha da mı çok baktırırız bilemiyorum..
Bu sabah bir şey hatırladım mesela, ayrılmadan 2 hafta önceydi sorunları hissediyordum canım acıyordu bi gece çok ağladım ve dua ettim "eğer doğru kişi değilse bana zarar verecekse onu bir daha görmeden bitsin" diye.. son ay farklı şehirlerdeydik.. ve gerçektende bir daha görmedim. Kendimiz için iyi olanı istesek ve gidişatı öğrenmeye çalışmasak en doğrusu olacak aslında da.. dediğin gibi ah o umut.. mantığın ve kalbin savaşı..
Benim de başıma geldi kuzum merak etme hatta direk isim vereyim kendisi mustafa miraç kaya ankara kızılayda fal bakıyor benden tam 400 tl aldı hem de ne laflarla iyi kandırdı beni. Merak etme hepinizin saflığına geldiği oluyor ama işte o an düşünememiyoruz kimse kimsenin kaderini değiştiremez.hala su salak karıya verdiğim paraya acxıyorum bide bana dediklerine offf lanet olsun
oy kuzum saol ya peki dedkleri çıktımı bu hera bnm moralimi bozcak şelerde dedi herkese cıkmadı bana cıkcanıda göstermez demi kuzum heBenim de başıma geldi kuzum merak etme hatta direk isim vereyim kendisi mustafa miraç kaya ankara kızılayda fal bakıyor benden tam 400 tl aldı hem de ne laflarla iyi kandırdı beni. Merak etme hepinizin saflığına geldiği oluyor ama işte o an düşünememiyoruz kimse kimsenin kaderini değiştiremez.
Ya bana da hep çiçek böcek diyordu bi gün yanına ağlayarak gittim beni diri diri gömdü resmen. Öyle olunca da zaten zayıf bi anımdı veriverdim parayı. Ne düzelen var ne de anlattığı gibi kahredici durumlar. Yani durum olumsuza doğru gidiyor ama onun anlttığı gibi ölüp bitmedim, ki o verdiği kolyeyle de hiç bi şey değişmedi yani, şuan kolye nerde desen; inan olu bile bilmiyorumoy kuzum saol ya peki dedkleri çıktımı bu hera bnm moralimi bozcak şelerde dedi herkese cıkmadı bana cıkcanıda göstermez demi kuzum he
aaa basnada kolye sölediYa bana da hep çiçek böcek diyordu bi gün yanına ağlayarak gittim beni diri diri gömdü resmen. Öyle olunca da zaten zayıf bi anımdı veriverdim parayı. Ne düzelen var ne de anlattığı gibi kahredici durumlar. Yani durum olumsuza doğru gidiyor ama onun anlttığı gibi ölüp bitmedim, ki o verdiği kolyeyle de hiç bi şey değişmedi yani, şuan kolye nerde desen; inan olu bile bilmiyorum
O yüzden hiç korkma kuzum sırf tuzağa düşürmek için öyle kötü konuşmuştur o
Verdiği tarih mi çıktı olay mı? Ben de ona baktırmak istiyorum da.kızlar huma balın falı cıktı bu arada
Oley bir çıkan fal haberiii çok sevindimkızlar huma balın falı cıktı bu arada
Benim gecmisimi anı bildi. Geleceği bilemicem yemi baktırdımKızlar slm cvp verırsenız ck sevınıcem nehir binnazda aşk ilgılı bıldıgı varmı
Gerçekten mikuzu feysten ustu kapğalı adım alcan dedi engeli kaldrımıs hemde dediği tarıhte huma cok hisli bak baktır karsı tarafı bırebır anlatır
şevval erdal benim dediğim binnazda. övüldü mü görmedim ama seveni kadar sevmeyeni de çok tabi.. hiç kahve atmadım ben ona peşindeyim şimdi ama yok açmıyor kaç gündür sinir oldum. katina attım hep, bana ilk olayımla ilgili çok ciddi bir şeyi sadece hüma ve şevval bilmişti o zamanlar. dedikleri aynen çıkmıştı ama çıkmayanı da var tabi kesinlikle baktır diyemem canım herkese tutturan falcı yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?