kuzu karsı tarafı birebir anlattımı pekiBenim gecmisimi anı bildi. Geleceği bilemicem yemi baktırdım
yazarım birtanem kasımın 15 ıne kdr vakıt var huma nedense bana farklıgeliyo muthıs akıllı ve bızım dusunemedğimiz şeyleri dusunuyo huma bnm vazgecılmez falcım ama pembecimi işte herkesemı pembe tablşoz çiziyo bi bilsemGerçekten mibaya ayrıntı bilmiş O paraya değer demek ki. İlk fırsatta baktırcam. Sağol. Başka dedikleri de çeıkarsa yazar mısın?
Hüma gibi değildi tabi de gecmiste ne oldugunu suan ne düsündüğünü söyledi o kadar hüma daha ayrıntılıydı cunku katina o. Nehir kahveye bakıyorkuzu karsı tarafı birebir anlattımı peki
Natali, aybuke, rabia surekli onlineMerhaba arkadaşlar forumdan takip ediyorum ben hep fal sepetine baktırıyorum binnaz abladanda iyi olanlara baktırayım diyorum yazılan falcıların hepsi offline sürekli online olan önerebileceğiniz biri varmı
cnm bana ver nolur lutfen bana ver nnolurKızlar Tellwe'ye, Binnaz'a Falkutusu'na o kadar para dökmüş biri olarak diyorum... Kapanışımı yaptım Fincanlı uygulamasında Nermin Abla var. Yüzyüze canlı görüşme.. ne var ne yok çat çat söylüyor bu kadar diyorum size.. Binnaz da yüklü 60 tl var.. tatmin olmayıp günde 2 fal atan ben kullanmayı dahi düşünmüyorum, arkadaşıma vereceğim. Deneyin öyle kısmet açmalara, yıldız yükseltmelere, kolyelere para kaptırmayın..
ee ne söyledi nermin aplaKızlar Tellwe'ye, Binnaz'a Falkutusu'na o kadar para dökmüş biri olarak diyorum... Kapanışımı yaptım Fincanlı uygulamasında Nermin Abla var. Yüzyüze canlı görüşme.. ne var ne yok çat çat söylüyor bu kadar diyorum size.. Binnaz da yüklü 60 tl var.. tatmin olmayıp günde 2 fal atan ben kullanmayı dahi düşünmüyorum, arkadaşıma vereceğim. Deneyin öyle kısmet açmalara, yıldız yükseltmelere, kolyelere para kaptırmayın..
neler dedi peki tarihler mesela diğerlerininkiyle aynı mı?Kızlar Tellwe'ye, Binnaz'a Falkutusu'na o kadar para dökmüş biri olarak diyorum... Kapanışımı yaptım Fincanlı uygulamasında Nermin Abla var. Yüzyüze canlı görüşme.. ne var ne yok çat çat söylüyor bu kadar diyorum size.. Binnaz da yüklü 60 tl var.. tatmin olmayıp günde 2 fal atan ben kullanmayı dahi düşünmüyorum, arkadaşıma vereceğim. Deneyin öyle kısmet açmalara, yıldız yükseltmelere, kolyelere para kaptırmayın..
ya fincanlı uygulaması nasıl goopgle yazdım cıkm ıyo offffkızlar bi takmışsınız binnaz binnaz ve çoğu kişide asenat hariç memnun değil...bi kez para ödeyin fincanlı uygulamasında nermin abla var...bi baktırın memnun kalmayana adresimi yazıcam suratıma tükürsün o derece kesin söylüyorum...canlı canlı tarot bakıyor kameralı görüşme..istediğin kadar soru sor mimikleri gör kopya yapıştır derdi yok...50 lirayı bikez verin...yazık para kolay kazanılmıyo ki..
la nasıl ındıremıyom telşefonuma lanet bok kız mılneart bedevalarını bana ver nolur be kuzum nolurmilenart ben tavsiye ettim çok şükür memnun kalmana sevindim zaten patlarsa canlı uygulama bi dahaki ay açar kamerayı bi güzel hallediriz:))))
ya canım denemeden ne desek azneler dedi peki tarihler mesela diğerlerininkiyle aynı mı?
S Springgg85 de çok övdü nermin ablayı :)
google play storeda var canım...ya fincanlı uygulaması nasıl goopgle yazdım cıkm ıyo offff
Teşekkür ederimNatali, aybuke, rabia surekli online
Banada sağolsun S Springgg85 söylemişti 4 5 gündür aklımdaydı.. zaten fal işini kapatacaktım onunla kapattım. Tarihler 2 3 tane falcıyla tutarlı. çıkarsa yazarım. ama yüzüne karşı konuşuyor çıkan kartı gösteriyor. mesela benim aklıma takılan ilişki dışında bir sorum vardı daha sormadan cevabını verdi.neler dedi peki tarihler mesela diğerlerininkiyle aynı mı?
S Springgg85 de çok övdü nermin ablayı :)
google play de çok kolay bulmuştum ben finCANLI yazıyorya fincanlı uygulaması nasıl goopgle yazdım cıkm ıyo offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?