Binnaz Abla

Gerçekten mi baya ayrıntı bilmiş O paraya değer demek ki. İlk fırsatta baktırcam. Sağol. Başka dedikleri de çeıkarsa yazar mısın?
yazarım birtanem kasımın 15 ıne kdr vakıt var huma nedense bana farklıgeliyo muthıs akıllı ve bızım dusunemedğimiz şeyleri dusunuyo huma bnm vazgecılmez falcım ama pembecimi işte herkesemı pembe tablşoz çiziyo bi bilsem

kızlar humaya baktıranlar bana bi özleden yazsın he be kuzulşarım hadi

Merhaba arkadaşlar forumdan takip ediyorum ben hep fal sepetine baktırıyorum binnaz abladanda iyi olanlara baktırayım diyorum yazılan falcıların hepsi offline sürekli online olan önerebileceğiniz biri varmı

kızlar sımdı bana kızcaksınzda su hera bokuna fal atan fln bi bana yazsın nolursunzu lutfen

Kızlar Tellwe'ye, Binnaz'a Falkutusu'na o kadar para dökmüş biri olarak diyorum... Kapanışımı yaptım Fincanlı uygulamasında Nermin Abla var. Yüzyüze canlı görüşme.. ne var ne yok çat çat söylüyor bu kadar diyorum size.. Binnaz da yüklü 60 tl var.. tatmin olmayıp günde 2 fal atan ben kullanmayı dahi düşünmüyorum, arkadaşıma vereceğim. Deneyin öyle kısmet açmalara, yıldız yükseltmelere, kolyelere para kaptırmayın..

cnm bana ver nolur lutfen bana ver nnolur

ee ne söyledi nermin apla
:)

kızlar bi takmışsınız binnaz binnaz ve çoğu kişide asenat hariç memnun değil...bi kez para ödeyin fincanlı uygulamasında nermin abla var...bi baktırın memnun kalmayana adresimi yazıcam suratıma tükürsün o derece kesin söylüyorum...canlı canlı tarot bakıyor kameralı görüşme..istediğin kadar soru sor mimikleri gör kopya yapıştır derdi yok...50 lirayı bikez verin...yazık para kolay kazanılmıyo ki..

neler dedi peki tarihler mesela diğerlerininkiyle aynı mı?
S Springgg85 de çok övdü nermin ablayı :)

ya fincanlı uygulaması nasıl goopgle yazdım cıkm ıyo offff

neler dedi peki tarihler mesela diğerlerininkiyle aynı mı?
S Springgg85 de çok övdü nermin ablayı :)
Banada sağolsun S Springgg85 söylemişti 4 5 gündür aklımdaydı.. zaten fal işini kapatacaktım onunla kapattım. Tarihler 2 3 tane falcıyla tutarlı. çıkarsa yazarım. ama yüzüne karşı konuşuyor çıkan kartı gösteriyor. mesela benim aklıma takılan ilişki dışında bir sorum vardı daha sormadan cevabını verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…