Uzak durmak, bazen bırakmak,koyvermek en doğrusu.Bişeyleri itip kakmak ,çırpınmakla hiçbişey değişmiyor.Bòyle kendimize ediyoruz işte.
elif ışık'a hiç kahve baktıran varmı acaba? ya hep meşgul ya da hemen çevrimdışı oluyor?kahvesi nasıl acaba? hiç yakalayamadım.
Benimki tarottu tavsiye etmem.Kahvesininde iyi olacağını zannetmiyorum.Bide soru neyse o.Tek bir kelime sorunun dışına çıkmıyor,parayla konuşuyor sanki.Benim kanaatim olumsuz ama tabiki karar senin..elif ışık'a hiç kahve baktıran varmı acaba? ya hep meşgul ya da hemen çevrimdışı oluyor?kahvesi nasıl acaba? hiç yakalayamadım.
Uzak durmak, bazen bırakmak,koyvermek en doğrusu.Bişeyleri itip kakmak ,çırpınmakla hiçbişey değişmiyor.Bòyle kendimize ediyoruz işte.
keske canim biraz rahat gamsiz insanlar olabilsek,zorla oldurmaya calismasak vs..senin burcun neydi alcanzar
keske canim biraz rahat gamsiz insanlar olabilsek,zorla oldurmaya calismasak vs..senin burcun neydi alcanzar
Başak canım.Nam-ı diğer takıntının,detayın önde gidenidir zodyak ta.
bir insan aşıkken gamsız olması imkansız birşey. en iyisi koyvermek, başka yolu yok.
Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine diyorum
ıyy şu başaklardan çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir, ne zor insanlar böyle
O dunyanin ben .... diyorum. (uygun sekilde tamamlayin)
Ben balik burcuyum, duygusallikta ustume tanimam. Dun adamla 5 dk sohbet ettim, ettigimiz sohbet aklima gelince aksam 20 dk agladim.
Elif Isik i dun ben kahvede gordum ama baktirsam mi bilemedim. Mert ve Nalan abla'dan doydum herhalde, ihtiyac duymadim, bir de olayin maddi boyutunu dikkate almaya karar verdim.
Ben katina baktirmak istiyorum. Tutturdugu insanlar olmus. Kahvesini de coook begenenler var. Bunca insan ayilip bayiliyor, niye bize tutturamiyor?Gariplik bende sanirsam bana kimse tutturamiyor, Rezzan ablaya 6 kere fal baktirdim, 5inde hicbir sey tutmamis. Nesibe 3, Acelya 3 le devam ediyor Bunlar bence etraftaki en iyi falcilar , onlar bile bana olmuyorsa ben ne yapayim Dandik tellwe'deki Kehriban'a uyustum sadece
Esince ve DASTAR da patladi bu arada, Kasim ciydi ikisi de.bilginize sunarim.
tüm arkadaşlarıma destekleri için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız !
sizin desteğinizle güçlendiğimi hissediyorum.fal muhabbetlerini ve aşkı hele ki o öküzü ben kafamda bitirdim.ama sizi uzaktan izlemeye devam edeceğim.sevgilerimle
sizin desteğinizle güçlendiğimi hissediyorum.fal muhabbetlerini ve aşkı hele ki o öküzü ben kafamda bitirdim.ama sizi uzaktan izlemeye devam edeceğim.sevgilerimle
canım inşallah birgün mutlu haberlerinle dönersin sayfaya...sevgiler
Vallahi islerin boyle gitmesine cok uzuldum ama adami kafanda bitirmene sevindim ne yalan soyleyeyim. Kafamizda tasimaya, dusunmeye devam ederek biz en buyuk kotulugu kendimize yapiyoruz. Olaylari akisina birakmak yerine her dakika dusunmek bence zararli......her sey olacagina variyor sonucta, biz aglasak da uzulsek de.
Ben de kendime Nisan a kadar sure koydum. Olursa olur, olmazsa s...e kadar diyorumYeter yani, zaten sinirlerim harap, daha fazla boyle yasamam mumkun degil. Max 6 ay daha.
ben onun telefonunu birden telefonumdan,ekli yerlerden profilini sildim..daha fazla uğraşmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?