Binnaz Abla

nermin ablayı tanıyınca fal işi sona eriyor...çünkü soru sorma vs sıkıntın yok ki aklına geleni sor...canlı canlı karşında...400 tl harcadım şu fal işine 2 haftada varın siz düşünün....

kuzu bana hediye etsen binnazdaki puanları he kuzum

nermin ablayla ilgili özel konu açıcam resmen bu binnaz abla ve tellwe fal kutusuna yatıran paralar az buz rakamlar değil...inanmayan denesin....

nermin ablayla ilgili özel konu açıcam resmen bu binnaz abla ve tellwe fal kutusuna yatıran paralar az buz rakamlar değil...inanmayan denesin....

Nermin abla fincalı da olan mı?O da bana yüksek geldi ama çok iyiyse denenir önümüzdeki ay. ?Bu ay iki kişiyle kapattım fal krizimi çok şükür sigara gibi azar azar bırakmak lazım :)))).

Nermin abla fincalı da olan mı?O da bana yüksek geldi ama çok iyiyse denenir önümüzdeki ay. ?Bu ay iki kişiyle kapattım fal krizimi çok şükür sigara gibi azar azar bırakmak lazım :)))).
50 tl nermin abla ben uygulamayı ilk indirdiğimde 80 indi çüşşş demiştim:))çok şükür ki indirim yaptı...

inan ki 50 tl çok değil çünkü abuk sabuk fallara 15 günde 400 tl harcadım..Keşke başında bilseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…