- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
nermin ablayı tanıyınca fal işi sona eriyor...çünkü soru sorma vs sıkıntın yok ki aklına geleni sor...canlı canlı karşında...400 tl harcadım şu fal işine 2 haftada varın siz düşünün....Banada sağolsun S Springgg85 söylemişti 4 5 gündür aklımdaydı.. zaten fal işini kapatacaktım onunla kapattım. Tarihler 2 3 tane falcıyla tutarlı. çıkarsa yazarım. ama yüzüne karşı konuşuyor çıkan kartı gösteriyor. mesela benim aklıma takılan ilişki dışında bir sorum vardı daha sormadan cevabını verdi.
ios için uygulaması yok herhalde?google play de çok kolay bulmuştum ben finCANLI yazıyor
Bizim vadeler yakın sayılır olmazsa hallederizmilenart ben tavsiye ettim çok şükür memnun kalmana sevindim zaten patlarsa canlı uygulama bi dahaki ay açar kamerayı bi güzel hallediriz:))))
onu bilmiyorum da benim android di. ios ta da vardır ama iyice baktın mı?ios için uygulaması yok herhalde?
evet ios için yok canım androitteios için uygulaması yok herhalde?
baktım yokmuş :)onu bilmiyorum da benim android di. ios ta da vardır ama iyice baktın mı?
zaten bu ay baktıracağım yoktu ama bana nasip değilmiş demek kievet ios için yok canım androitte
Nasıl baktırabilirim telefon uygulaması sanırım appleda varmı uygulamaevet ios için yok canım androitte
yokmuş apple da sadece android için hazırlanmış program.Nasıl baktırabilirim telefon uygulaması sanırım appleda varmı uygulama
yazdım özelden sana appleda yokNasıl baktırabilirim telefon uygulaması sanırım appleda varmı uygulama
kesinlikle paylaş merak ederiz:))para kaptırma kimseye bidaha...Tamamdır buldugumda baktırınca buradanda paylaşırım
kuzu bana hediye etsen binnazdaki puanları he kuzumBanada sağolsun S Springgg85 söylemişti 4 5 gündür aklımdaydı.. zaten fal işini kapatacaktım onunla kapattım. Tarihler 2 3 tane falcıyla tutarlı. çıkarsa yazarım. ama yüzüne karşı konuşuyor çıkan kartı gösteriyor. mesela benim aklıma takılan ilişki dışında bir sorum vardı daha sormadan cevabını verdi.
nermin ablayla ilgili özel konu açıcam resmen bu binnaz abla ve tellwe fal kutusuna yatıran paralar az buz rakamlar değil...inanmayan denesin....
50 tl nermin abla ben uygulamayı ilk indirdiğimde 80 indi çüşşş demiştim:))çok şükür ki indirim yaptı...Nermin abla fincalı da olan mı?O da bana yüksek geldi ama çok iyiyse denenir önümüzdeki ay. ?Bu ay iki kişiyle kapattım fal krizimi çok şükür sigara gibi azar azar bırakmak lazım :)))).
evet fincanlıda canım...Nermin abla fincalı da olan mı?O da bana yüksek geldi ama çok iyiyse denenir önümüzdeki ay. ?Bu ay iki kişiyle kapattım fal krizimi çok şükür sigara gibi azar azar bırakmak lazım :)))).
canım arkadaşıma demiştim gerek kalmazsa sana veririm diye hemen ona dedim zaten kullan diyekuzu bana hediye etsen binnazdaki puanları he kuzum
Puanı nasıl hediye ediyorsunuz sizin hesabınıza girip mi kullanıyorcanım arkadaşıma demiştim gerek kalmazsa sana veririm diye hemen ona dedim zaten kullan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?