ben şifremi vercem ismini bilgisini yazıp kullanır diye düşündüm yakın bi arkadaşım. yani gerek olmayınca boş yere benim kullanmamdan ise baktırmak isteyen kullanır diye düşündükPuanı nasıl hediye ediyorsunuz sizin hesabınıza girip mi kullanıyor
benben şifremi vercem ismini bilgisini yazıp kullanır diye düşündüm yakın bi arkadaşım. yani gerek olmayınca boş yere benim kullanmamdan ise baktırmak isteyen kullanır diye düşündük
canım keşke önceden bilseydim arkadaşıma söz verdim. sen bi kez nermin ablayı dene zaten binnaz ile falan uğraşmazsın. zaten benim vadeler yakın çıkan olursa yazarım buraya
yazmıştık ya zaten canım fincanlı diye uygulamadanermişn nerden cnm sölermsin
Canim senin iyiligin icin soyluyorum, bence biraz ara ver gercekten uzaktan bakinca cok takiyorsun gibi duruyor. Belki sen farkinda degilsin ama sayfalarca ayni soruyu sormuslugun var, kendine zarar bunlar hep.ya cıldırıcam kızlar nasıl gırcem bu fincanlı sitesine off bı acıklayın ya gıremıyom sıfre ıstıyol lanet
haklısn cnm vazgectım baktırmıcamCanim senin iyiligin icin soyluyorum, bence biraz ara ver gercekten uzaktan bakinca cok takiyorsun gibi duruyor. Belki sen farkinda degilsin ama sayfalarca ayni soruyu sormuslugun var, kendine zarar bunlar hep.
binnazdan ebru iyihuylu, burcu özsoy ve hüma bal var
falkutusundan neşe eraslan, melek üstün, wicca, damla, uniques, esmanur.
falkutusundan bayağı bir insan varmış
şimdi hüma hariç hepsi ekim sonu dediği için bu ara adım atması gerek zaten. burcu özsoyun verdiği aralığın son günü bugün, damlanın verdiği tarihe göre de 26sına kadar gelmesi gerek, ebru iyihuylu da 3 içeren bir şeyler olacak demişti ayın 13ü 23ü gibi şeyler olabilir demişti. bugün o 3 falın kesişimi yani
ama beni asıl bugüne yönlendiren şey aylar önce gördüğüm bir rüya. benim rüyalarım çıkar. normalde gerçekleşmesine ihtimal vermeyeceğin bir şeyi aylar öncesinden görmüşlüğüm vardır mesela
ağustosun sonundan bu yana 3 kere bu konuyla ilgili rüya gördüm, 3ü de aynı şeyi işaret ediyodu
rüyama fallardan daha çok güveniyodum, fallar da destekleyince 23ü diye tutturdum kafamda ama cıks. olmayacak gibi
bi daha da rüyalarıma inanmam
aynen ... Bi de ergenler mi bastı ne...Bugün yine reklam fırtınası esiyor
Hahahah canım nedenŞuan burayı şaşkınlıkla okuyorum
Değişik kafalar yaşıyor kimisiHahahah canım neden
Ben veririm canım sana kredilerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?