Binnaz Abla

ya ındıremıyom telefıona bilgisyara ındırebılırmıyım canım offfff

ya bilgisayaa yukl,cem bok gibi google sıfresı ıstıypo ya kızlar sıfrenızı verınde girim nermın ablayı cok merak edıyom

ya cıldırıcam kızlar nasıl gırcem bu fincanlı sitesine off bı acıklayın ya gıremıyom sıfre ıstıyol lanet

ya cıldırıcam kızlar nasıl gırcem bu fincanlı sitesine off bı acıklayın ya gıremıyom sıfre ıstıyol lanet
Canim senin iyiligin icin soyluyorum, bence biraz ara ver gercekten uzaktan bakinca cok takiyorsun gibi duruyor. Belki sen farkinda degilsin ama sayfalarca ayni soruyu sormuslugun var, kendine zarar bunlar hep.

eğer rüyalarınız cıkıyorsa ve daha önce teyit ettiyseniz, yaydıgınız frekans bandınızda bazı tıkanmalar veya dalgalanmalar olmus olabilir bu zamanı iteler. o yüzden kendinizi serbest bırakın..enerji aksın yoksa zamanı daha fazla ittirirsiniz :))

kızlar benim reklam yaptığımı düşünüyorsanız önceki mesajlarıma bakabilirsiniz çok fazla fal baktırmışlığım var hepsinide buradan okuyarak sayfada önerilen falcıları seçtim. (Hüma, Nehir, Nil, İlkay, Rezzan, Ester ve daha bir çok) Bende size kendi beğendiğim falcıyı dedim. çünkü başarılıydı.
Ayrıca henüz hiç bir falım patlamadı ki genelde hepsi tutarlı sonları değişikti.. hepsinde ayrı ayrı olabilecek ayrıntılar vardı.. yani bunlar kötü tek iyi var demedim. beğendiğimi ve beklemeye aldığımı dedim.
Önerim reklam sanılıyorsa çıkan fallardan bahsetmekte reklam sayılacaktır.. Ne öneri yaparım ne çıkan falları derim..

Kızlar falalemde medyum nihat diye yeni bir falcı gözüme çarptı. Deneyen var mı?
Ayrıca falalem fiyatları indirme politikası izleyerek çok güzel bir şey yapmış bence. Malum her yerde fal fiyatları baya uçuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…