bu gidişle daha çok itelerim vallaeğer rüyalarınız cıkıyorsa ve daha önce teyit ettiyseniz, yaydıgınız frekans bandınızda bazı tıkanmalar veya dalgalanmalar olmus olabilir bu zamanı iteler. o yüzden kendinizi serbest bırakın..enerji aksın yoksa zamanı daha fazla ittirirsiniz :))
Canım atma bence medyum nihata denemedim ama ısınamadımKızlar falalemde medyum nihat diye yeni bir falcı gözüme çarptı. Deneyen var mı?
Ayrıca falalem fiyatları indirme politikası izleyerek çok güzel bir şey yapmış bence. Malum her yerde fal fiyatları baya uçuyor artık
nasıl giremiyosun ne şifresi kredi kartı mı?ya cıldırıcam kızlar nasıl gırcem bu fincanlı sitesine off bı acıklayın ya gıremıyom sıfre ıstıyol lanet
ergen dediğin insan 31 yaşında ve sizin için yazdım ama deveye diken yaranır ya o misal....ben 15 günde 400 lira harcadım...ve bi insanın arkasından attıp tutmadan önce profilini okuyun...aynen ... Bi de ergenler mi bastı ne...
yaaa bırak allah aşkına ucuz ucuz diye fal atıp harcansınlar şunu anladım kimseye yaranılmaz...bu tipleri bırakıcaksın ki online falcılar nasıl para kazanacak ekmekleriyle oynamamak lazım:))))kızlar benim reklam yaptığımı düşünüyorsanız önceki mesajlarıma bakabilirsiniz çok fazla fal baktırmışlığım var hepsinide buradan okuyarak sayfada önerilen falcıları seçtim. (Hüma, Nehir, Nil, İlkay, Rezzan, Ester ve daha bir çok) Bende size kendi beğendiğim falcıyı dedim. çünkü başarılıydı.
Ayrıca henüz hiç bir falım patlamadı ki genelde hepsi tutarlı sonları değişikti.. hepsinde ayrı ayrı olabilecek ayrıntılar vardı.. yani bunlar kötü tek iyi var demedim. beğendiğimi ve beklemeye aldığımı dedim.
Önerim reklam sanılıyorsa çıkan fallardan bahsetmekte reklam sayılacaktır.. Ne öneri yaparım ne çıkan falları derim..
benim profilime ve nickime bakıp 85 doğumlu olduğumu anlayacak kapasitelrri olsaymış keşke takma kafana...ergen kimmiş çok belli...kızlar benim reklam yaptığımı düşünüyorsanız önceki mesajlarıma bakabilirsiniz çok fazla fal baktırmışlığım var hepsinide buradan okuyarak sayfada önerilen falcıları seçtim. (Hüma, Nehir, Nil, İlkay, Rezzan, Ester ve daha bir çok) Bende size kendi beğendiğim falcıyı dedim. çünkü başarılıydı.
Ayrıca henüz hiç bir falım patlamadı ki genelde hepsi tutarlı sonları değişikti.. hepsinde ayrı ayrı olabilecek ayrıntılar vardı.. yani bunlar kötü tek iyi var demedim. beğendiğimi ve beklemeye aldığımı dedim.
Önerim reklam sanılıyorsa çıkan fallardan bahsetmekte reklam sayılacaktır.. Ne öneri yaparım ne çıkan falları derim..
siz çokkk para bayılırsınız bu gidişle bencede bi havalanın malum oksijen şart:)))elifkslan1 @SimplyLove hay bin yasayın. aynı seyleri düsündüm. siteye ara veriyorum. biraz hava alsın böyle hic cekilmiyor
niye yalan atalım ki benAraştırma yaptım gerçekten fincanlidaki nermini çok beğeniliyor
Malesef iosta yok ama
evet iosta yok androidte var...bi arkadaşından filan bulursan baktırınca anlarsın..:))Araştırma yaptım gerçekten fincanlidaki nermini çok beğeniliyor
Malesef iosta yok ama
bilmiyorum ki uygulama öyle ben hep karttan çektim binnazda da fal kutusunda da falımpirde de...o yüzden mobil ödeme sorunum olmadı...Kızlar bu bahsettiginiz Nermin ablayı belki bende denerim ama neden mobil ödemesi yok ?
Falımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şartbilmiyorum ki uygulama öyle ben hep karttan çektim binnazda da fal kutusunda da falımpirde de...o yüzden mobil ödeme sorunum olmadı...
canım benim falları biliyorsun tarihler falan tutarlı bi çok ayrıntı var tutarsa sana özelden yazarım :)kızlar yorumlara baktım reklam denmiş
açıkçası tanımadan direkt bu yorumları görsem ben de reklam olduğunu düşünürdüm
ama S Springgg85 le de,milenart la da falkutusu topiğinde konuşmuşluğum var…
başka başka falcılara da attılar, onlar hakkındaki yorumları da yazıyor, hatta karşılıklı birbirimize falcı önerdik, springgg85'le özelden konuşmuşluğum da var…
zaten sırf bugün üyelik alıp direkt bu yorumu yapan insanlar da değiller…
haklarını yemeyelim :)
falımpir büyüpir bence....ama orda da tutturan oldu herapunzel ve medyumçareyi denedim...ama işi işlem yapalım filan deyince uzak durdum...mobil ödeme yok canım fincanlıda bildiğim kadarıyla bi arkadaşından tanıdığından bulursan baktırabilirsin belki..Falımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şart
Ben binnaz da elif ve hümaya baktrdm Temmuz'da o kadar başka fal baktırmadım... Öle takılıyorum burda bazı ark fallarına bakıyorum katina vs.... Ayrıca ergen tabirini sana kullanmadım ? Sen reklam yapmakla itham edildin burda?? Ergen olmakla reklam yapma olgusunu nasl birleştirdin ?siz çokkk para bayılırsınız bu gidişle bencede bi havalanın malum oksijen şart:)))
yazdıklarınızı okuma durumunuz var mı bencede katina atmayın zaten kartlar heryerde satılıyor en iyisini yapmışsın..Ben binnaz da elif ve hümaya baktrdm Temmuz'da o kadar başka fal baktırmadım... Öle takılıyorum burda bazı ark fallarına bakıyorum katina vs.... Ayrıca ergen tabirini sana kullanmadım ? Sen reklam yapmakla itham edildin burda?? Ergen olmakla reklam yapma olgusunu nasl birleştirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?