Binnaz Abla

bu gidişle daha çok itelerim valla
o kadar kafaya taktım ki aylardır… hala daha da takmaya devam ediyorum

Canım atma bence medyum nihata denemedim ama ısınamadım

yaaa bırak allah aşkına ucuz ucuz diye fal atıp harcansınlar şunu anladım kimseye yaranılmaz...bu tipleri bırakıcaksın ki online falcılar nasıl para kazanacak ekmekleriyle oynamamak lazım:))))

benim profilime ve nickime bakıp 85 doğumlu olduğumu anlayacak kapasitelrri olsaymış keşke takma kafana...ergen kimmiş çok belli...

Araştırma yaptım gerçekten fincanlidaki nermini çok beğeniliyor
Malesef iosta yok ama
niye yalan atalım ki ben milenart a söyledim oda bugün memnun kaldı yazalım dedik çünkü online fal para tuzağı....fincanlı nermin abla canlı kameralı fal bakıyor istediğin soruyu sor konuş...ve 50 tl binnazzın falcıları gibi değil..profilimi okursanız anlarsınız benim kim olduğumu...ben kimse parasını kaptırmasın yeter artık diye yazdım...

Kızlar bu bahsettiginiz Nermin ablayı belki bende denerim ama neden mobil ödemesi yok ?

Bir insanı yargılamadan çoluk çocuk konuşmadan önce bi profiline bakın anlayın konuşşun şunu anladım ki burda yaşı büyük olgun pek kimse yok..yazık annenizin babanızın paralarına..

kızlar yorumlara baktım reklam denmiş
açıkçası tanımadan direkt bu yorumları görsem ben de reklam olduğunu düşünürdüm
ama S Springgg85 le de, milenart la da falkutusu topiğinde konuşmuşluğum var…
başka başka falcılara da attılar, onlar hakkındaki yorumları da yazıyor, hatta karşılıklı birbirimize falcı önerdik, springgg85'le özelden konuşmuşluğum da var…

zaten sırf bugün üyelik alıp direkt bu yorumu yapan insanlar da değiller…
haklarını yemeyelim :)

canım benim falları biliyorsun tarihler falan tutarlı bi çok ayrıntı var tutarsa sana özelden yazarım :)

Falımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şart
falımpir büyüpir bence....ama orda da tutturan oldu herapunzel ve medyumçareyi denedim...ama işi işlem yapalım filan deyince uzak durdum...mobil ödeme yok canım fincanlıda bildiğim kadarıyla bi arkadaşından tanıdığından bulursan baktırabilirsin belki..

Ayrıca ben falı bıraktım daha öncede belirtmiştim.. Artık cok daha iyi hissediyorum kendimi.. .Meğer ne çok kaybetmişiz, hem kendimizi hem paramızı.. Şayet nermin abla reklam degilse ve dedikleri kadar iyiyse deneyebilirim onun haricinde fal filan yok..iyi böyle:)

siz çokkk para bayılırsınız bu gidişle bencede bi havalanın malum oksijen şart:)))
Ben binnaz da elif ve hümaya baktrdm Temmuz'da o kadar başka fal baktırmadım... Öle takılıyorum burda bazı ark fallarına bakıyorum katina vs.... Ayrıca ergen tabirini sana kullanmadım ? Sen reklam yapmakla itham edildin burda?? Ergen olmakla reklam yapma olgusunu nasl birleştirdin ?

yazdıklarınızı okuma durumunuz var mı bencede katina atmayın zaten kartlar heryerde satılıyor en iyisini yapmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…