Binnaz Abla

Falımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şart
ben m
Falımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şart
ben mobil ödeme yaptım 2 kredi kartımda binnazda falalem de falan olurken nedense uygulamda olmadı. uygulamada kredi al deyince google playa yönlendiriyor orada ödeme tipi seç deyip mobili seçtim oldu. dene istersen.

iyi de denemeden nasıl iyi kötü anlayacaksınız...ben denedim ve diğer arkadaşa tavsiye ettim oda memnun kalmış ki apptaki yorumlarda çok övüyordu zaten nermin ablayı.ben de binnazdan hümaya baktırdım burda patladı pembeci diye yorumlar yapılınca Nermin Ablayı denedim ve şok oldum...

sağol cnm benim insanın sinirlerini bozuyorlar iyilik yapalım derken...çok teşekkürler ...

asenat çevrimiçi oldu bildirimi geldiği saniye meşgul. kim yakaladıysa helal ben bildirim al dediğimi bile unutmuşum

ben m

ben mobil ödeme yaptım 2 kredi kartımda binnazda falalem de falan olurken nedense uygulamda olmadı. uygulamada kredi al deyince google playa yönlendiriyor orada ödeme tipi seç deyip mobili seçtim oldu. dene istersen.
Kredi kartı ve Kodu kullan yazıyor 2 ödeme türü görüyorum ben

Canım çok sömürüldük zaten ,mesele 30 tl 50 tl değil denerim ama burada birçok kişinin reklamı yapıldı hepside fos cıktı o yüzden reklam diye düşünmemize haliyle şaşırmayın:)

Canım çok sömürüldük zaten ,mesele 30 tl 50 tl değil denerim ama burada birçok kişinin reklamı yapıldı hepside fos cıktı o yüzden reklam diye düşünmemize haliyle şaşırmayın:)
tabii ki anlıyorum ama ben mesela birini yargılayacaksam önce profiline bakarım. ki orda yazdığım bi sürü deneyim var..ben bu kadar fala para yatırınca herkesi uyarmak istedim sadece....benimde denemediğim site kalmadı telwe binnaz falımpir fal kutusu...binnazdan hümayı beğendim evet ama burda pembeci patladı diye duyunca Nermin ablayı denedim ve hayret ettim..ve paylaşmak istedim

falcıyı canlı görünce anlıyosun zaten durumu bu kadın bu işii yapar diye çünkü yüzünden enerjisinden belli...haaa gününde olmaz bakamaz enerjisi tutmaz bilemem..Ki nermin abla yaşlı herzaman online olmuyor sanırım enerjisi iyi olduğunda bakım alıyor...

aslında asenatın kotası 1 olmasaydı atabilirdik bence ya

Ben hümayı hic begenmiyorm cogu kişide begenmiyo. Seninle enerjimz farklıdır belkide? :/ bide sitenin mobil ödeme secenegi olsaymış keske. her nekadar süphelide olsam bi kereligine denerdim nermin ablayı:)

Ben hümayı hic begenmiyorm cogu kişide begenmiyo. Seninle enerjimz farklıdır belkide? :/ bide sitenin mobil ödeme secenegi olsaymış keske. her nekadar süphelide olsam bi kereligine denerdim nermin ablayı:)
ya kafam o kadar karıştı ki forumları okuyunca hümaya attım ben memnundum verdiği tarihe daha var ama genelde iyiydi..sonra burdaki olumsuz yorumlardan sonra kartıma para yükleyip nermin ablaya baktırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…