ben mFalımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şart
ben mobil ödeme yaptım 2 kredi kartımda binnazda falalem de falan olurken nedense uygulamda olmadı. uygulamada kredi al deyince google playa yönlendiriyor orada ödeme tipi seç deyip mobili seçtim oldu. dene istersen.Falımpir ? :) en boş fal sitesi bnce :) buarada benim kart iptal o yüzdn mobil ödeme şart
iyi de denemeden nasıl iyi kötü anlayacaksınız...ben denedim ve diğer arkadaşa tavsiye ettim oda memnun kalmış ki apptaki yorumlarda çok övüyordu zaten nermin ablayı.ben de binnazdan hümaya baktırdım burda patladı pembeci diye yorumlar yapılınca Nermin Ablayı denedim ve şok oldum...Ayrıca ben falı bıraktım daha öncede belirtmiştim.. Artık cok daha iyi hissediyorum kendimi.. .Meğer ne çok kaybetmişiz, hem kendimizi hem paramızı.. Şayet nermin abla reklam degilse ve dedikleri kadar iyiyse deneyebilirim onun haricinde fal filan yok..iyi böyle:)
sağol cnm benim insanın sinirlerini bozuyorlar iyilik yapalım derken...çok teşekkürler ...kızlar yorumlara baktım reklam denmiş
açıkçası tanımadan direkt bu yorumları görsem ben de reklam olduğunu düşünürdüm
ama S Springgg85 le de,milenart la da falkutusu topiğinde konuşmuşluğum var…
başka başka falcılara da attılar, onlar hakkındaki yorumları da yazıyor, hatta karşılıklı birbirimize falcı önerdik, springgg85'le özelden konuşmuşluğum da var…
zaten sırf bugün üyelik alıp direkt bu yorumu yapan insanlar da değiller…
haklarını yemeyelim :)
Ya sorma gördüm telefon elimdeydi heyecandan elim titrediasenat çevrimiçi oldu bildirimi geldiği saniye meşgul. kim yakaladıysa helalben bildirim al dediğimi bile unutmuşum
Kredi kartı ve Kodu kullan yazıyor 2 ödeme türü görüyorum benben m
ben mobil ödeme yaptım 2 kredi kartımda binnazda falalem de falan olurken nedense uygulamda olmadı. uygulamada kredi al deyince google playa yönlendiriyor orada ödeme tipi seç deyip mobili seçtim oldu. dene istersen.
Canım çok sömürüldük zaten ,mesele 30 tl 50 tl değil denerim ama burada birçok kişinin reklamı yapıldı hepside fos cıktı o yüzden reklam diye düşünmemize haliyle şaşırmayın:)iyi de denemeden nasıl iyi kötü anlayacaksınız...ben denedim ve diğer arkadaşa tavsiye ettim oda memnun kalmış ki apptaki yorumlarda çok övüyordu zaten nermin ablayı.ben de binnazdan hümaya baktırdım burda patladı pembeci diye yorumlar yapılınca Nermin Ablayı denedim ve şok oldum...
tabii ki anlıyorum ama ben mesela birini yargılayacaksam önce profiline bakarım. ki orda yazdığım bi sürü deneyim var..ben bu kadar fala para yatırınca herkesi uyarmak istedim sadece....benimde denemediğim site kalmadı telwe binnaz falımpir fal kutusu...binnazdan hümayı beğendim evet ama burda pembeci patladı diye duyunca Nermin ablayı denedim ve hayret ettim..ve paylaşmak istedimCanım çok sömürüldük zaten ,mesele 30 tl 50 tl değil denerim ama burada birçok kişinin reklamı yapıldı hepside fos cıktı o yüzden reklam diye düşünmemize haliyle şaşırmayın:)
falcıyı canlı görünce anlıyosun zaten durumu bu kadın bu işii yapar diye çünkü yüzünden enerjisinden belli...haaa gününde olmaz bakamaz enerjisi tutmaz bilemem..Ki nermin abla yaşlı herzaman online olmuyor sanırım enerjisi iyi olduğunda bakım alıyor...Canım çok sömürüldük zaten ,mesele 30 tl 50 tl değil denerim ama burada birçok kişinin reklamı yapıldı hepside fos cıktı o yüzden reklam diye düşünmemize haliyle şaşırmayın:)
bende kart mobil ve kod diye 3 ödeme türü vardı canım bilmiyorum ki acaba neyle alakalı. kart yok muKredi kartı ve Kodu kullan yazıyor 2 ödeme türü görüyorum ben
Bence aramızdan ilk baktıran limitini arttırmasını rica etsinaslında asenatın kotası 1 olmasaydı atabilirdik bence ya
Ben hümayı hic begenmiyorm cogu kişide begenmiyo. Seninle enerjimz farklıdır belkide? :/ bide sitenin mobil ödeme secenegi olsaymış keske. her nekadar süphelide olsam bi kereligine denerdim nermin ablayı:)tabii ki anlıyorum ama ben mesela birini yargılayacaksam önce profiline bakarım. ki orda yazdığım bi sürü deneyim var..ben bu kadar fala para yatırınca herkesi uyarmak istedim sadece....benimde denemediğim site kalmadı telwe binnaz falımpir fal kutusu...binnazdan hümayı beğendim evet ama burda pembeci patladı diye duyunca Nermin ablayı denedim ve hayret ettim..ve paylaşmak istedim
Bende 2 secenek vardı o yüzden sordum canmbende kart mobil ve kod diye 3 ödeme türü vardı canım bilmiyorum ki acaba neyle alakalı. kart yok mu
ya kafam o kadar karıştı ki forumları okuyunca hümaya attım ben memnundum verdiği tarihe daha var ama genelde iyiydi..sonra burdaki olumsuz yorumlardan sonra kartıma para yükleyip nermin ablaya baktırdım...Ben hümayı hic begenmiyorm cogu kişide begenmiyo. Seninle enerjimz farklıdır belkide? :/ bide sitenin mobil ödeme secenegi olsaymış keske. her nekadar süphelide olsam bi kereligine denerdim nermin ablayı:)
siteye binnaza mail atın asenat hanım için sıradayız diye...ben attım kadın online oldu ama tuturabilene aşk olsunBence aramızdan ilk baktıran limitini arttırmasını rica etsin
bende de 2 seçenek vardı bu tamamenBende 2 secenek vardı o yüzden sordum canm
Limit 1 kişi olunca yakalamak imkansızsiteye binnaza mail atın asenat hanım için sıradayız diye...ben attım kadın online oldu ama tuturabilene aşk olsun
canım şimdi yine baktım 3 ödeme türü çıkıyor bende :) ama önce gmail hesabından falan mobil ödemeyi aktifleştirdim ama hepsini kredi al kısmından komutları kullanarak yaptım ne oldu nasıl oldu bilemedim şimdi :)bende de 2 seçenek vardı bu tamamenmilenart ın şansınaymış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?