Binnaz Abla

spring bacının dediği gibi nermin abla tutulmuş gibi gözüküyor, ancak videolu chat olayı ve mobil ödeme olmamasını bilemedim pek. ben indirimli kredi aldığım için 50 tl verebilir miyim bilemedim. bir sonraki aya artık. şimdi asenat peşinde koşma vakti

yalan söylemem canım ki @milenarta ben tavsiye ettim ki baktırına kadar da karnım ağırdı ya memnun kalmazsa ne olur diye..çok şükür ki memnun kaldı:)bu arada evet canlı sykpe gibi bakıyor yüzyüze istediğin kadar soru sor mimikleri konuşmaları çok hoş bi teyze..kopyala yapıştır derdin yok bekleme yok daha ne olsun.çekinmene hiç gerek yok cafede nasıl karşılıklı bakıyosanız öyle...bu arada ben tarot attım..kahve atan olursa haber etsin:))

asenat yüzünden 3 gün filan uykusuz kaldım siteye mail attım yok hatun yok :))

Kizlar selam
Sezgi Candan'in email adresi olan varsa bana yazabilir mi? Bi turlu online denk gelemiorm yaa, gece 2'de falan giriyo hep

Kizlar gelecek cikarmi bilemem ama Sevval Erdal in guncel yorumunu begendim adamin gecmisteki tavrini tarzini bilmis. :) basarili buldum .Binnazablada Nil Gubes ve Sevval Erdal favorim digerleri patladi sayilir.Nil gunes in yari fali cikti .Sevval Ocak ayini verdi gorucez.

Kizlar sezgi candan'in email adresini yazan herkese tesekkur ederim, sevgiler

canım şu online fal işinde geçmişi ilişki analazini beğendiğim çok kişi oldu hakikaten iyi bilenler var....İnanmazsınız ama fal kutusunda bile var...fal kutusunun bütün falcılarını denedim sayılır...Hümada analizlerde çok başarılıydı...gelecek daha vakit var yazıcam burdan...Ama Nermin Ablayı bi dene yüzüne söyleyecek zaten bu iş olur mu nasıl olur...diye boşuna bekleyip karın ağrısı çekme derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…