Binnaz Abla

Canim onerin icin sagol ama bu ay zaten 2 fal attim ,arkadaslar bir denesin herkes yorumunu atsin begenip begenmedigine dair onumuzdeki aylarda insallah denerim.zaten kredi karti oldgu icin sikinti keske mobil odeme olsa buyuk.rahatlik.Cok fazla isim.boyle populer oldu umarim.bu sefer herkese uyan bir falci kesfetmisizdir.

nil güneşin dediklerimi çıktımı banada dediklerinin bazıları çıktı

haklısın canım bende öyleydim...nermin abla bana çok iyi baktı milenart a da çok güzel baktı.denemeden maalesef bu işler bilinmiyo...ve açıkçası tavsiye ederken bile korkar oldum...ben çok memnun kaldım.

mobil ödemeyle 50 tl çok yaaa ben faturaya geleceğine kredi kartı tercih ediyorum..bu ay bende bittim :))

bn telefonuma ındıremıyom winvs phone nasıl incek kızlar

Ne nermin ablaymış be bütün problemlerin çözümü adeta...
Yıllardır baktırdığım hemen hemen her dediğini yaşadığım falcılar var, sırf vebal almayayım bana bilen başkasına bilemez ya da aman kızlar beni yanlış anlamasın reklam gibi olmasın diye şuraya yazarlen bin kere düşünüyorum ya hakikatten ne nermin ablaymış

baktırdın mı ?bende diyorum korkuyorum yazarken diye...

Falin tamamimi olumsuzdu ve hepsi ciktimi?Benim yari olumlu yari olumsuz.
Benim tamamı olumsuzdu. Sorduğum şeyin cevabı olumsuz olduğu için zaten pek gelecekle ilgili bir şey de yoktu. Olmıycak şeyin geleceği nasıl olsun tabi... bi tek kasım ayından öylesine bi konuşmanız olucak dedi o da çıkarsa hepsi çıkmış olucak

Nil bence hisli bir kadin ,sadece kart yorumcusu degil bakalim kalan kisimlarda cikicak mi?

Hayirlisi olsun canim daha guzel seyler daha mutlu olucagin seyler yasa insallah :) .

Yok kuzum baktıramadım iosta yokmuş
yokmuş arkadaşımda baktıramadı...ben de yüzyüze dahil çok fal attım canım..online fala yeni dadandım o kadar para harcadım ki burdaki yorumları okuyunca herkesi uyarmak için yazıyorum..reklam amaçlı anlaşıldı...dediğinde doğru herkesin enerjisi herkese tutmaz..ama bu kadın doğrucu çat çat yüze okuyor..herkese enerjisi tutacak bi tip..bi daha da yazmam isteyen baktırsın görsün diyorum...

Binnazda Doruk egeye baktirdim malesef parama yazik oldu bakalim zerene el fali baktiriyorum simdi sonrada nermin abladan kredi aldim insallah baktiricam birazdan musait olunca haberleri yazarim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…