canım şu online fal işinde geçmişi ilişki analazini beğendiğim çok kişi oldu hakikaten iyi bilenler var....İnanmazsınız ama fal kutusunda bile var...fal kutusunun bütün falcılarını denedim sayılır...Hümada analizlerde çok başarılıydı...gelecek daha vakit var yazıcam burdan...Ama Nermin Ablayı bi dene yüzüne söyleyecek zaten bu iş olur mu nasıl olur...diye boşuna bekleyip karın ağrısı çekme derim...
Yorumunu atarmisin baktiktan sonra.Hele şükür buldummmmmm buldummmmm baktiricammm bakalim insallah
nil güneşin dediklerimi çıktımı banada dediklerinin bazıları çıktıKizlar gelecek cikarmi bilemem ama Sevval Erdal in guncel yorumunu begendim adamin gecmisteki tavrini tarzini bilmis. :) basarili buldum .Binnazablada Nil Gubes ve Sevval Erdal favorim digerleri patladi sayilir.Nil gunes in yari fali cikti .Sevval Ocak ayini verdi gorucez.
nil güneşin dediklerimi çıktımı banada dediklerinin bazıları çıktı
haklısın canım bende öyleydim...nermin abla bana çok iyi baktıCanim onerin icin sagol ama bu ay zaten 2 fal attim ,arkadaslar bir denesin herkes yorumunu atsin begenip begenmedigine dair onumuzdeki aylarda insallah denerim.zaten kredi karti oldgu icin sikinti keske mobil odeme olsa buyuk.rahatlik.Cok fazla isim.boyle populer oldu umarim.bu sefer herkese uyan bir falci kesfetmisizdir.
mobil ödemeyle 50 tl çok yaaa ben faturaya geleceğine kredi kartı tercih ediyorum..bu ay bende bittim :))haklısın canım bende öyleydim...nermin abla bana çok iyi baktımilenart a da çok güzel baktı.denemeden maalesef bu işler bilinmiyo...ve açıkçası tavsiye ederken bile korkar oldum...ben çok memnun kaldım.
bn telefonuma ındıremıyom winvs phone nasıl incek kızlarcanım şu online fal işinde geçmişi ilişki analazini beğendiğim çok kişi oldu hakikaten iyi bilenler var....İnanmazsınız ama fal kutusunda bile var...fal kutusunun bütün falcılarını denedim sayılır...Hümada analizlerde çok başarılıydı...gelecek daha vakit var yazıcam burdan...Ama Nermin Ablayı bi dene yüzüne söyleyecek zaten bu iş olur mu nasıl olur...diye boşuna bekleyip karın ağrısı çekme derim...
telefonun ios mu?bn telefonuma ındıremıyom winvs phone nasıl incek kızlar
telefonun modeli ne canım:)bn telefonuma ındıremıyom winvs phone nasıl incek kızlar
Yıllardır baktırdığım hemen hemen her dediğini yaşadığım falcılar var, sırf vebal almayayım bana bilen başkasına bilemez ya da aman kızlar beni yanlış anlamasın reklam gibi olmasın diye şuraya yazarlen bin kere düşünüyorum ya hakikatten ne nermin ablaymışNe nermin ablaymış be bütün problemlerin çözümü adeta...
baktırdın mı ?bende diyorum korkuyorum yazarken diye...Yıllardır baktırdığım hemen hemen her dediğini yaşadığım falcılar var, sırf vebal almayayım bana bilen başkasına bilemez ya da aman kızlar beni yanlış anlamasın reklam gibi olmasın diye şuraya yazarlen bin kere düşünüyorum ya hakikatten ne nermin ablaymış
nil güneşin dediklerimi çıktımı banada dediklerinin bazıları çıktı
Evet canim falinin ilk yarisi cikti ,dediklerini ogrendim maalesef olumsuzdu.
Nil maalesef bana da çıktı olumsuzdu... kendisi bile umarım dediklerim çıkmaz demişti ama dediğ gibi ne yazık ki
Yok kuzum baktıramadım iosta yokmuşbaktırdın mı ?bende diyorum korkuyorum yazarken diye...
Benim tamamı olumsuzdu. Sorduğum şeyin cevabı olumsuz olduğu için zaten pek gelecekle ilgili bir şey de yoktu. Olmıycak şeyin geleceği nasıl olsun tabi... bi tek kasım ayından öylesine bi konuşmanız olucak dedi o da çıkarsa hepsi çıkmış olucakFalin tamamimi olumsuzdu ve hepsi ciktimi?Benim yari olumlu yari olumsuz.
Benim tamamı olumsuzdu. Sorduğum şeyin cevabı olumsuz olduğu için zaten pek gelecekle ilgili bir şey de yoktu. Olmıycak şeyin geleceği nasıl olsun tabi... bi tek kasım ayından öylesine bi konuşmanız olucak dedi o da çıkarsa hepsi çıkmış olucak
yokmuş arkadaşımda baktıramadı...ben de yüzyüze dahil çok fal attım canım..online fala yeni dadandım o kadar para harcadım ki burdaki yorumları okuyunca herkesi uyarmak için yazıyorum..reklam amaçlı anlaşıldı...dediğinde doğru herkesin enerjisi herkese tutmaz..ama bu kadın doğrucu çat çat yüze okuyor..herkese enerjisi tutacak bi tip..bi daha da yazmam isteyen baktırsın görsün diyorum...Yok kuzum baktıramadım iosta yokmuş
İnşallah kuzumHayirlisi olsun canim daha guzel seyler daha mutlu olucagin seyler yasa insallah :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?