- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Tabi atarim insallah bu kez cikar o kadar fal baktirdim hic cikmadiYorumunu atarmisin baktiktan sonra.
Binnaz ablada Nil GüneşNil Güneş nerede bakıyor arkadaşlar?
Neyse hazır döndüm buralara azıcık fal kritiği yapayım;
Nehir Ateşoğlu: ilk falı tırttı bu sefer sağlam şaşırttı tespitler oldukça yerinde
Bade Deniz: @Naiaddd bebişimin falını da okudum süper falcı diyemem ama bana 2 dir hiç fena değil. Beğendim
Asenat Kılıç: Bence yoruma açık bile değil çok iyi
Byv Sema: Bu ablaya 6-7 fal attım yanımda yaşamış gibi bakıyor 2 falı da gelecekte tuttu
Elif Hanzade: yaptığı işe saygısız. Geçmişte şahane bakardı bana. Müdavimi oldum sanıyor iyi olacak güzel olacak diye pış pışlayıp yolluyor. 47.5 liraya insan azıcık emek verir ayıp.
Maya Demir: bu kızın puanının sebebini anlayamayacağım. Eskiden beri yüksek,zor yakalanır ama topikde de pek konuşulmaz çünkü başarılı değil ama enerjisi güzel. Tekrar baktırmam ama o an için iyi geldi pişman değilim.
Kemal Devrim: yakın geleceği tarihiyle yaldır yaldır bilir sezarın hakkı sezar
Ve..Sezgi Candan: onun dediği gibi davrandığım her falı gelecekte çıktı 1-2 tanesinde akışa sağlam müdahale ettim ama anlık durumda ve karşı taraf hakkında tüyler ürpertici derecede iyi her zamanki gibi. 2 ay olmuştu neredeyse baktırmayalı yine çok beğendimkahvede her zaman 1 numaram
Binnaz ablada Nil Güneş
buluyoruzsite değil canım uygulama fincanlı androitte sadece varmış ama...
Bilmem ki ne oldu. Benim çıktı ama yine de pek beğenmedim Nili. Enerjisini sevmedim bi de bence kart yorumuydu bana yaptığı sadeceNerede acaba kendisi bir haftadir girmiyor 4 tanede fali var acil isi cikti demek. Basarili bir yorumcu bencede bana gayet güzel bakmisti ama öyle kisa vaadeler verdiki orasi tutmadi kesinlikle
Dedikleerinize katılıyorum hümayı bende severim ama burda pek övemiyorum.Nermın abla nasıl yuklenıyo anlamadım ıphone da?? Bırde kızlarr hüma gercekten anda sahanedır reklam dıyım demeyın zaten cok pahalı reklama ıhtıyacı yok bence hep full.. asenata gece sınır oldum artkk da atmam.1 tane alıyo bekle babam bekle.. sonra kapıyo 5 saat sarıda kalıp ne bu ya peşindemi koşucazzz. Yok ıyı bakıyo olabılır ama bu kadar ınsan oynatılmazz.. asla baktırmam bıtmıştır. Uygulamayıda sıldımm.. ayıp yaa hepımızın yuregı yangın yerı yardım edeceklerss kopek gıbı bekletmesınler
ıphoneda yokmuş canım...maalesef androidteNermın abla nasıl yuklenıyo anlamadım ıphone da?? Bırde kızlarr hüma gercekten anda sahanedır reklam dıyım demeyın zaten cok pahalı reklama ıhtıyacı yok bence hep full.. asenata gece sınır oldum artkk da atmam.1 tane alıyo bekle babam bekle.. sonra kapıyo 5 saat sarıda kalıp ne bu ya peşindemi koşucazzz. Yok ıyı bakıyo olabılır ama bu kadar ınsan oynatılmazz.. asla baktırmam bıtmıştır. Uygulamayıda sıldımm.. ayıp yaa hepımızın yuregı yangın yerı yardım edeceklerss kopek gıbı bekletmesınler
ben asenat için mail bile attım.3 gece uykusuz kaldım sildim uygulama yeter ya...Nermın abla nasıl yuklenıyo anlamadım ıphone da?? Bırde kızlarr hüma gercekten anda sahanedır reklam dıyım demeyın zaten cok pahalı reklama ıhtıyacı yok bence hep full.. asenata gece sınır oldum artkk da atmam.1 tane alıyo bekle babam bekle.. sonra kapıyo 5 saat sarıda kalıp ne bu ya peşindemi koşucazzz. Yok ıyı bakıyo olabılır ama bu kadar ınsan oynatılmazz.. asla baktırmam bıtmıştır. Uygulamayıda sıldımm.. ayıp yaa hepımızın yuregı yangın yerı yardım edeceklerss kopek gıbı bekletmesınler
asenat beni de deli etti… sabaha kadar sistemdeydi ama o aldığı 1 kişinin falını yorumlamadı. kaçını resmen kaç haftadır bekliyorum ulaşmak immmkansızNermın abla nasıl yuklenıyo anlamadım ıphone da?? Bırde kızlarr hüma gercekten anda sahanedır reklam dıyım demeyın zaten cok pahalı reklama ıhtıyacı yok bence hep full.. asenata gece sınır oldum artkk da atmam.1 tane alıyo bekle babam bekle.. sonra kapıyo 5 saat sarıda kalıp ne bu ya peşindemi koşucazzz. Yok ıyı bakıyo olabılır ama bu kadar ınsan oynatılmazz.. asla baktırmam bıtmıştır. Uygulamayıda sıldımm.. ayıp yaa hepımızın yuregı yangın yerı yardım edeceklerss kopek gıbı bekletmesınler
Sağol canım.Binnaz ablada Nil Güneş
Bilmem ki ne oldu. Benim çıktı ama yine de pek beğenmedim Nili. Enerjisini sevmedim bi de bence kart yorumuydu bana yaptığı sadece
Evet dimii Nehiri ben de çok sevdim tekrar baktırmak istiyorum ona çok tatlı biri. Sezgiye de ilk ünlü olduğu zamanlarda atmıştım hatırlamıyorum çıktı mı çıkmadı mı tekrar okumam gerekbenimki güzeldide iste ayni ayin icinde iste bu ayin 15 20si falan o tabiki tutmadi yani aslinda simdiye kadar tutmadi falida an icin basariliydi benimki kahveydi zaten. Benim son zamanlarda baktiridiklarimin arasinda en sevdiklerim Sezgi ve Nehir oldu (kahve falini daha cok seviyorum sanirim)
sezgi candan binnazda mı?asenatı yakalayamayacağımıza göre kredim var ama bekliycem..hepsinin dediği tarih bi geçsin...kızlar ya ben bu ay yakalayabilirsem sadece asenata baktırıcam daha da baktırmayacam diye kendime söz vermiştim ama asenatı yakalamak imkansız
acaba sezgi candan nasıldır? asenat yerine ona mı baktırsam zaten fiyat da aynı?
sezgiyi mi önerirsiniz asenatı mı?
Sezgi maille de bakıyorsezgi candan binnazda mı?asenatı yakalayamayacağımıza göre kredim var ama bekliycem..hepsinin dediği tarih bi geçsin...
bir bakar mısınız acaba çıktı mı çıkmadı mı diyeEvet dimii Nehiri ben de çok sevdim tekrar baktırmak istiyorum ona çok tatlı biri. Sezgiye de ilk ünlü olduğu zamanlarda atmıştım hatırlamıyorum çıktı mı çıkmadı mı tekrar okumam gerek
Okudum şimdi canım 2 kez atmışım sezgiye. Geçmiş an falan inanılmaz bilmiş. Ama gelecek ikisinde de fena patlamış. Çok pembeymiş. O pembe tablolar çizdiği adamla kanlı bıçaklıyız şuan yüzünü görsem tükürmem bile o kadar umrumda değilbir bakar mısınız acaba çıktı mı çıkmadı mı diye
sezgiye baktırmayı düşünüyorum da çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?