Binnaz Abla

Sezgi ile dediklerine sonuna kadar katiliyorum beni en sasirtanlardan oldu kendisi enerjisi öyle sevdimki kendime yakin hissetim.

Nerede acaba kendisi bir haftadir girmiyor 4 tanede fali var acil isi cikti demek. Basarili bir yorumcu bencede bana gayet güzel bakmisti ama öyle kisa vaadeler verdiki orasi tutmadi kesinlikle
Bilmem ki ne oldu. Benim çıktı ama yine de pek beğenmedim Nili. Enerjisini sevmedim bi de bence kart yorumuydu bana yaptığı sadece

Nermın abla nasıl yuklenıyo anlamadım ıphone da?? Bırde kızlarr hüma gercekten anda sahanedır reklam dıyım demeyın zaten cok pahalı reklama ıhtıyacı yok bence hep full.. asenata gece sınır oldum artkk da atmam.1 tane alıyo bekle babam bekle.. sonra kapıyo 5 saat sarıda kalıp ne bu ya peşindemi koşucazzz. Yok ıyı bakıyo olabılır ama bu kadar ınsan oynatılmazz.. asla baktırmam bıtmıştır. Uygulamayıda sıldımm.. ayıp yaa hepımızın yuregı yangın yerı yardım edeceklerss kopek gıbı bekletmesınler

Dedikleerinize katılıyorum hümayı bende severim ama burda pek övemiyorum.
Asenat gerçekten ilginç bugun sabah 6 da baktım saat 22.00 da aldıgı kişiyi hala yorumlamamıs mesguldu. o 1 kişinin falını hala yorumlamamış kimse o kişi yazık

ıphoneda yokmuş canım...maalesef androidte

ben asenat için mail bile attım.3 gece uykusuz kaldım sildim uygulama yeter ya...

asenat beni de deli etti… sabaha kadar sistemdeydi ama o aldığı 1 kişinin falını yorumlamadı. kaçını resmen kaç haftadır bekliyorum ulaşmak immmkansız

kızlar ya ben bu ay yakalayabilirsem sadece asenata baktırıcam daha da baktırmayacam diye kendime söz vermiştim ama asenatı yakalamak imkansız

acaba sezgi candan nasıldır? asenat yerine ona mı baktırsam zaten fiyat da aynı?

sezgiyi mi önerirsiniz asenatı mı?

Bilmem ki ne oldu. Benim çıktı ama yine de pek beğenmedim Nili. Enerjisini sevmedim bi de bence kart yorumuydu bana yaptığı sadece

benimki güzeldide iste ayni ayin icinde iste bu ayin 15 20si falan o tabiki tutmadi yani aslinda simdiye kadar tutmadi falida an icin basariliydi benimki kahveydi zaten. Benim son zamanlarda baktiridiklarimin arasinda en sevdiklerim Sezgi ve Nehir oldu (kahve falini daha cok seviyorum sanirim)

Evet dimii Nehiri ben de çok sevdim tekrar baktırmak istiyorum ona çok tatlı biri. Sezgiye de ilk ünlü olduğu zamanlarda atmıştım hatırlamıyorum çıktı mı çıkmadı mı tekrar okumam gerek

sezgi candan binnazda mı?asenatı yakalayamayacağımıza göre kredim var ama bekliycem..hepsinin dediği tarih bi geçsin...

Evet dimii Nehiri ben de çok sevdim tekrar baktırmak istiyorum ona çok tatlı biri. Sezgiye de ilk ünlü olduğu zamanlarda atmıştım hatırlamıyorum çıktı mı çıkmadı mı tekrar okumam gerek
bir bakar mısınız acaba çıktı mı çıkmadı mı diye
sezgiye baktırmayı düşünüyorum da çünkü

bir bakar mısınız acaba çıktı mı çıkmadı mı diye
sezgiye baktırmayı düşünüyorum da çünkü
Okudum şimdi canım 2 kez atmışım sezgiye. Geçmiş an falan inanılmaz bilmiş. Ama gelecek ikisinde de fena patlamış. Çok pembeymiş. O pembe tablolar çizdiği adamla kanlı bıçaklıyız şuan yüzünü görsem tükürmem bile o kadar umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…