of ya pembeci olmayan birisini bulamayacak mıyıııızzOkudum şimdi canım 2 kez atmışım sezgiye. Geçmiş an falan inanılmaz bilmiş. Ama gelecek ikisinde de fena patlamış. Çok pembeymiş. O pembe tablolar çizdiği adamla kanlı bıçaklıyız şuan yüzünü görsem tükürmem bile o kadar umrumda değil
Okudum şimdi canım 2 kez atmışım sezgiye. Geçmiş an falan inanılmaz bilmiş. Ama gelecek ikisinde de fena patlamış. Çok pembeymiş. O pembe tablolar çizdiği adamla kanlı bıçaklıyız şuan yüzünü görsem tükürmem bile o kadar umrumda değil
Ayyy noldu ben kaçırdıımmİnşallah kuzum
Ne nolmuşAyyy noldu ben kaçırdıımm
Hahahaha bi şey çıktı sandım yaNe nolmuş
allah yardımcınız olsun ama ben bu kadar yazı arasında asenatı nasıl yakaladınız ona takıldımKızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuşyıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene (((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux
Bak işte ya beni anlattın resmen kendimi gördüm. çok benzer şeyleri yaşamışız aynı durumdayız şu anKızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuşyıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene (((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux
İyi falcılar zaten gebze,kocaelinde oluyoKızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuşyıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene (((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux
Kızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuşyıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene (((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux
allah yardımcınız olsun ama ben bu kadar yazı arasında asenatı nasıl yakaladınız ona takıldım
haftalardır kendisini bekliyorum bi türlü atamadım da…
ben sırf gelecek için attım valla…gecmis olsun
Ben kesinlikle fallara bel baglamamaktan yanayim. Benim icin önemli olan analizleri, anlik yorumu beni tatmin etmesi. Eglencesine baktirir oldum. TAbi buraya giriyor olmamda bir kac tanesini denememe sebeb oldu :)
Olacagi varsa zaten oluyor. Olmuyorsada vardir bir hayir.
çocuğa mesaj at daha iyi delirme hümanın falını düşün tut kendini:)))ben sırf gelecek için attım valla…
hepsi de olacak olacak dedikçe iyice ümitlendim, zaten ayrılığı kabul edememiştim
şimdi tarihler gelmeye başladı ama hiiiiiçbir şeycikler olmuyor
kendimi zor tutuyorum valla. 10 gündür atmıyodum ya gidip yeni birisine fal atıcam ya da çocuğa mesaj atıcam
mesaj atıp sövücem ya sen ne kadar tutarsız bir insansın diyeçocuğa mesaj at daha iyi delirme hümanın falını düşün tut kendini:)))
işte bazen falcılar yerine içimizden geçeni hissettiğimizi yapmamız gerektiğini düşünüyorum...mesaj atıp sövücem ya sen ne kadar tutarsız bir insansın diye
sonra beni yine engellesin oh be engelliyken daha rahattım yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?