Binnaz Abla

of ya pembeci olmayan birisini bulamayacak mıyıııızz
teşekkür ederim bu arada

kızlar allah aşkına sizde geleceği bilen bir falcı hiç olmadı mı?

bana degildi forumda aratigimda olumsuzda baktigi fallar var her falcida oldugu gibi cikanda var cikmayanda

Kızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuş yıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene(((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux

allah yardımcınız olsun ama ben bu kadar yazı arasında asenatı nasıl yakaladınız ona takıldım
haftalardır kendisini bekliyorum bi türlü atamadım da…

Bak işte ya beni anlattın resmen kendimi gördüm. çok benzer şeyleri yaşamışız aynı durumdayız şu an

İyi falcılar zaten gebze,kocaelinde oluyo

gecmis olsun

Ben kesinlikle fallara bel baglamamaktan yanayim. Benim icin önemli olan analizleri, anlik yorumu beni tatmin etmesi. Eglencesine baktirir oldum. TAbi buraya giriyor olmamda bir kac tanesini denememe sebeb oldu :)
Olacagi varsa zaten oluyor. Olmuyorsada vardir bir hayir.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır deneyimlerinizden faydalanıyorum. Birçok insan gibi kaotik bir süreç geçirdim ve kendimi bu durumdan çıkarabilmek adına fal yorumcularına başvurdum. Bu paylaşımla bir pişmanlık belirtmekten ziyade yardımcı olabilmeyi amaç edindim. Kendime kızgın değilim çünkü her durumda çok dirayetli olamayabiliyor ve bir çıkış umudu arayabiliyoruz. Bu durum yaşımızdan, eğitimimizden ya da hayatın diğer alanlarında gösterdiğimiz sağlam duruştan kaynaklanmıyor. Sevgi denilen mefhum her şeyin ötesinde dönemsel bunalımlara sevk edebiliyor insanı. Ben bu süreçte edindiğim deneyimlerden bahsetmek istiyorum sizlere. Maksadım herhangi bir yorumcuyu övmek ya da haksızlık yapmak değil, sizin de hep vurguladığınız gibi enerji pek çok noktada belirleyici oluyor. Ben kendi psikolojik sağlığım için biraz dışarısında kalmak istiyorum fal sürecinin ancak sizleri tanımasam da canımın çok sıkkın olduğu günlerde defalarca yazılarınızı okudum ve daha kuvvetli hissettim. Bu sebeple sizlerle kurduğum gönül bağına bir nebze katkı sunmak istedim.

Fal Sepeti
Nesibe:
Nesibe benim falımda doğru tespitler yaptı ancak çevremdeki insanların da baktırması üzerine şunu fark ettik ki kendisi fal baktıran tarafı 'hatalısın' benzeri imalarla garip bir psikolojiye sokabiliyor. İlişkinin kötü gittiği dönemlerde kişiler karşı tarafa bir şeyler hissetmeye devam ettikleri sürece kendilerinde hata aramaya meyilli olabiliyor. Nesibe'nin uyguladığı bu durum çoğu zaman hatalı hissettirip, karşı tarafla ilgili olarak düzgün bir tahlil yapabilmeyi engelleyebiliyor. Ancak haksızlık yapmak istemem benim falımda bildiği noktalar olmuştu.
Alex: Ben ne yazık ki beğenmemiştim yorumunu, anlık tahliller herhangi bir doğruluk payı taşımıyordu. Gelecekle ilgili şeyler de gerçekleşmedi.
Yağmur: Fiyatla başarı doğru orantılı olmayabiliyor. Kendisi ilgili bir insan ancak tutarlı bir yorum yapmadığı gibi bir de sitenin olumsuz yorum yayımlamama politikası olduğunu öğrenmemize vesile oldu.
Barış Can Yücel: Ne yazık ki beğendiğim bir yorumcu değil. Biraz ilgisiz gibi gelmişti.

allah yardımcınız olsun ama ben bu kadar yazı arasında asenatı nasıl yakaladınız ona takıldım
haftalardır kendisini bekliyorum bi türlü atamadım da…

:) hehe hadi bakalim asenatimi senmi insAllah yakalarsin fal sayisini 1e indirmis iyice zor oldu

ben sırf gelecek için attım valla…
hepsi de olacak olacak dedikçe iyice ümitlendim, zaten ayrılığı kabul edememiştim
şimdi tarihler gelmeye başladı ama hiiiiiçbir şeycikler olmuyor

kendimi zor tutuyorum valla. 10 gündür atmıyodum ya gidip yeni birisine fal atıcam ya da çocuğa mesaj atıcam

Binnaz Abla
Hüma Bal:
Ben Hüma'nın enerjisini seviyorum. Gerçekleşmesini isterdim ancak ne yazık ki gelecek itibariyle olmadı.
Kemal Devrim: Harikulade bir enerjisi var. Yorumu anlık olarak doğruydu hatta bir detayı bilmesi şaşırtmıştı beni ama ne yazık ki o da gelecekte çıkmadı.
Zeynep Aksu: İyi niyetli bir kadın, kırmamak adına olumlu şeyler söylemeye çalışıyor ya da olumluyor durumu ama öyle olunca da her şey çok karışıyor. O yüzden olabilir- olmayabilirler üzerine kurulu, net bir yorum değildi.
Kesira Sirel: Bana garip bir enerji veriyor bu kadın, olumlu şeyler söylerken bile ben de negatif bir hava yaratıyor. İşine saygılı biri ancak katina 6 aylık süre zarfını gösterir dediği için çok uzun vadeli şeyler söylemiyor keza kısa vadeliler de gerçekleşmedi.
Marzuka Yavuz: Hakkını yiyemem ilk falı olumsuzdu ve çıktı ona istinaden başka bir konu için de baktırdım; ancak tarihler vs. geçti ama gerçekleşmedi.
Lena Koval: Anlık rahatlatıyor tamam ama benim durumum olumlu olmadığı halde öyle bir yorumlamıştı ki çook sevildiğimi falan düşünmüştüm:) Tarihler epey geçti, söylemler gerçekleşmedi.
Gizem Sitare: Gelecekle ilgili bir şeyi bilmiş ancak geri kalan durumlar çıkmadı.
Gonca Polat: Soru kısmında bocalamıştı. Yorumunun çok olumlu olması üzerine ben birkaç detay verince 'aslında böyle demek istedim' gibi bir durum olmuştu. Çok samimi gelmemişti bu durum.
Müge Aydın: Hatırladığım kadarıyla tutarlı bir yorumdu.
Hira Soydan: Gelecekle ilgili çok emin konuşmuştu ancak ne yazık ki o da çıkmadı.
Ekin Sarpen: Bu kadının anlık değerlendirmeleri tatmin edici, akla çok yatkın geliyor dinlediğinde; ancak geleceğe yönelik söyledikleri gerçekleşmedi. Arkadaşlarıma baktığı fallarda da biraz olumluya bağlıyormuş gibi hissettim. Enerjisi güzel ama ne yazık ki yorumun sonunu evlilik vs. bağlıyor.
Elif Işık: Anlık tespitleri güzeldi, tutarlıydı. Ancak gelecek olmadı.
Melih Göktürk: Olumlu yorumlar yapmıştı ancak gerçekleşmedi. Anlık olarak da pek bir şey söylememişti.
Benna Küçüker: İlk baktığı falda kısa süreli olarak geleceği tutturmuştu hatta söylediğine çok yakın bir söz duymuştum beklediğim kişiden; ancak sonraki falların hiçbiri tutmadı.
Şevval Erdal: İki farklı konu için baktırmıştım. ilk falı onun da başarılıydı ve olaylar dediği şekilde ilerledi. Ancak sonraki fallarda arkadaşlarımın yorumlarını da dinleyince fark ettim ki genel bir olumsuz havası var. Sorun olumsuz şeyler söylemesi değil kesinlikle yalnızca karşı tarafa epey kötü özellik yüklüyor. Çok bencil, umursamaz vs gibi bir profil çiziyor. Bilmiyorum belki de ben ve çevremdekiler hep böyle insanları bulmuşuzdur:)
Firuze Aydın: Çok güvendiğim bir yorumcu değil. Kendisi soru kısmında, yorumunun tam tersi bir şey söyleyerek güvenimi yerle bir etmişti:)
Selma Aydın: Sanırım kendisini dinleseydim çok hatalı davranmış olacaktım. Profildeki yorumlara şaşırıyorum tarihleriyle yaşadım vs diyorlar ama ben ilk falında denk gelmemiştir dedim ikinci de tutmadığına emin oldum. Başarısız olarak nitelendirmek durumundayım.
Elif Hanzade: Beni bir konuda yönlendirmişti ve haklıydı ancak geri kalan anlık kısımlar ne yazık ki olmadı. Ayrıca çok uzun vadeli şeyler söylüyor bilmiyorum 3 yıl sonrasını görebildiyse helal olsun:)
Ceren Ezgi: Ben tavrını sevmiştim ancak söylediklerinin hiçbiri çıkmadı.
Serra Güngören: Bu kadın da soru kısmında ayrıntı verince 'ben öyle demek istemedim aslında' demişti. Bunun dışında söyledikleri gerçekleşmedi.
Damla Aksoy: Bu kadın çok ilgili, işine emek veriyor. Yorumu bana çok iyi gelmişti, çok umutlanmıştım ama ne yazık ki o da çıkmadı.

çocuğa mesaj at daha iyi delirme hümanın falını düşün tut kendini:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…