aslında çok çirkin bi resim koymuş üfff çok çirkinmişsin yeni fark ettim iyi ki ayrılmışız mı desemişte bazen falcılar yerine içimizden geçeni hissettiğimizi yapmamız gerektiğini düşünüyorum...
Yapmaaa sakin olmesaj atıp sövücem ya sen ne kadar tutarsız bir insansın diye
sonra beni yine engellesin oh be engelliyken daha rahattım yeminle
sevgilisi olduğunu biliyor muydun yoksa resimle mi öğrendinYapmaaa sakin olbak benimki de 15 dakika önce sevgilisinin fotoğrafını koymuş instagramına beynimden vurulmuşa döndüm ama sakin sakin oturuyorum..
yok daha neler....bu kadar da değil...uçma geri dönüşü olmayan şeyler yapma derimaslında çok çirkin bi resim koymuş üfff çok çirkinmişsin yeni fark ettim iyi ki ayrılmışız mı desem
şaka yapıyorum canım yazar mıyım öyle şey :)yok daha neler....bu kadar da değil...uçma geri dönüşü olmayan şeyler yapma derim
Biliyordum ama yine böyle bi fotoyla öğrenmiştim 3 hafta falan önce.. 2 aydır falan tekrar konuşmaya başlamıştık her şey güzel gidiyor sanıyordum. Özlediğini sevdiğini falan söyleyip görüşmek istiyordu. Hatta görüşüceğimiz günden bi kaç gün önce bi baktım aaa sevgili yapmışsevgilisi olduğunu biliyor muydun yoksa resimle mi öğrendin
yooooooooookk artıkBiliyordum ama yine böyle bi fotoyla öğrenmiştim 3 hafta falan önce.. 2 aydır falan tekrar konuşmaya başlamıştık her şey güzel gidiyor sanıyordum. Özlediğini sevdiğini falan söyleyip görüşmek istiyordu. Hatta görüşüceğimiz günden bi kaç gün önce bi baktım aaa sevgili yapmış
Her şey çok hızlı gelişmiş tek açıklaması buydu.yooooooooookk artık
amacı neymiş beyefendinin
gerçekten ben sinirlendim burdan ya
konuya karışmış olacağım ama bunu bildiğin halde yüzlemedin mi niye sakin duruyorsun onu anlamadım özledim görüşelim vs diyecek hem sevgili yapacak bence fal atmayı bırak canım biran önce otur konuş derdi ne????Biliyordum ama yine böyle bi fotoyla öğrenmiştim 3 hafta falan önce.. 2 aydır falan tekrar konuşmaya başlamıştık her şey güzel gidiyor sanıyordum. Özlediğini sevdiğini falan söyleyip görüşmek istiyordu. Hatta görüşüceğimiz günden bi kaç gün önce bi baktım aaa sevgili yapmış
Konuştum canım bi sürü şey sordum tek cevabı "herşey çok hızlı geliştikonuya karışmış olacağım ama bunu bildiğin halde yüzlemedin mi niye sakin duruyorsun onu anlamadım özledim görüşelim vs diyecek hem sevgili yapacak bence fal atmayı bırak canım biran önce otur konuş derdi ne????
ne yazacağımı bilemiyorum…Her şey çok hızlı gelişmiş tek açıklaması buydu.
yapacağın tek şey heryerden silip kafanı resetlemek...bi daha onu takip etmemek canım yapıcak hiçbirşey yok..inan ki hiçbir erkeğe değmez...üzüleceksin belki ama geçicek.Konuştum canım bi sürü şey sordum tek cevabı "herşey çok hızlı gelişti" oldu ne diyim daha ne yapabilirim yani...
Konuştum canım bi sürü şey sordum tek cevabı "herşey çok hızlı gelişti" oldu ne diyim daha ne yapabilirim yani...
rezzan ablaya katina mı attınız yoksa kahve mi?Fal Alem
Rezzan Abla: İlk falında yakın gelecekle ilgili söylediklerinin bir kısmı oldu ancak birkaç kez baktırdıktan sonra olaylar tavsiye vermeye dönüyor. Ayrıca ilk faldan çıkan şeyler olunca ona referansla diğerleri de çıkabilir deyip iyice fena bir duruma düşüyorsun. Olumluya bağlayabiliyor.
Mert Reiki: Çok olumlu şeyler söylemişti ama gerçekleşmedi.
Haleh: Onu dinleseydim ne halde olurdum bilmiyorum ama çok çok olumlu ve gerçek dışıydı. Neredeyse söylediklerinin tam tersi oldu.
Bir de bu sitede bir kadına baktırmıştım ama kim olduğunu anımsamıyorum hemen silmiştim,bildiği şeyler olmuş ama hiç anımsamıyorum kim olduğunu.
Tellwe=Son dönemde baktırdığım fallar
Yeşilçingene: Zamanı var söylediklerinin ama ben durum tahlilini vs beğendim.
Ecem23: Onun da zamanı var ama yine ecem'in de anlık yorumları tutarlıydı.
Medyum Tuna: Çok olumlu şeyler söylüyor, zamanı var ama bana çıkacakmış gibi gelmiyor.
Venceremos: Bu kadının geçmiş değerlendirmeleri iyi ama gelecek sanırım onun dediği gibi olmayacak.
Taraca: Emek veriyor epey ama bu yorumun da gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
Nakta: Benim falımda olayları biraz karıştırmıştı. Aslında fena değildi tahlilleri ama o karışıklık güven vermemişti.
Medyum Vedat: Fiyatı yorumuna kıyasla çok yüksek. Emek veriyorlar tabi ama bir daha baktırmam.
Selena: Selena'nın geçmiş ve an tahlili çok iyi gelecekle ilgili dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama insani yanı çok kuvvetli, bu yüzden çıkmasa da bu kadını seviyorum.
Bir Yolun Var
Aylin: Bu siteyi pek fazla kullanmadım, Aylin'in falı çok ayrıntılı değildi, ortalama bir faldı bu yüzden ben pek beğenmedim.
İlkay Gür: Yorum için çok bekletiyor ama ben geçmiş ve an değerlendirmesini beğendim gayet tutarlıydı. Ancak gelecekle ilgili söylediği şey çıkar mı bilmiyorum. Bekletmesinin dışında beğendiğim bir yorumcu.
Ve son olarak konusu geçtiği için eklemek istedim Fincanlı uygulamasındaki Nermin Abla: Kadının iyi niyetinden şüphem yok , çok ilgili ve güler yüzlü ancak daha önce çok fal baktırdım belki de bu yüzden çok şaşıracağım şeyler söylemedi. Henüz yorumları için çıktı ya da çıkmadı diyemem ama dediğim gibi kadını çok sevdim, fal yorumuysa çok şaşırtıcı gelmedi.
Hiçbir yorumcunun şahsına dair çirkin bir söz söylemek istemedim. Umarım en doğru şekilde ifade edebilmişimdir ve bir nebze katkı koyabilmişimdir sayfaya.
Nermin ablanın hiç bildiği şeyler olmadı mı canım nokta atışı vs..şimdilik bende çıktı diyemem ama çok nokta atışları oldu bende...Fal Alem
Rezzan Abla: İlk falında yakın gelecekle ilgili söylediklerinin bir kısmı oldu ancak birkaç kez baktırdıktan sonra olaylar tavsiye vermeye dönüyor. Ayrıca ilk faldan çıkan şeyler olunca ona referansla diğerleri de çıkabilir deyip iyice fena bir duruma düşüyorsun. Olumluya bağlayabiliyor.
Mert Reiki: Çok olumlu şeyler söylemişti ama gerçekleşmedi.
Haleh: Onu dinleseydim ne halde olurdum bilmiyorum ama çok çok olumlu ve gerçek dışıydı. Neredeyse söylediklerinin tam tersi oldu.
Bir de bu sitede bir kadına baktırmıştım ama kim olduğunu anımsamıyorum hemen silmiştim,bildiği şeyler olmuş ama hiç anımsamıyorum kim olduğunu.
Tellwe=Son dönemde baktırdığım fallar
Yeşilçingene: Zamanı var söylediklerinin ama ben durum tahlilini vs beğendim.
Ecem23: Onun da zamanı var ama yine ecem'in de anlık yorumları tutarlıydı.
Medyum Tuna: Çok olumlu şeyler söylüyor, zamanı var ama bana çıkacakmış gibi gelmiyor.
Venceremos: Bu kadının geçmiş değerlendirmeleri iyi ama gelecek sanırım onun dediği gibi olmayacak.
Taraca: Emek veriyor epey ama bu yorumun da gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
Nakta: Benim falımda olayları biraz karıştırmıştı. Aslında fena değildi tahlilleri ama o karışıklık güven vermemişti.
Medyum Vedat: Fiyatı yorumuna kıyasla çok yüksek. Emek veriyorlar tabi ama bir daha baktırmam.
Selena: Selena'nın geçmiş ve an tahlili çok iyi gelecekle ilgili dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama insani yanı çok kuvvetli, bu yüzden çıkmasa da bu kadını seviyorum.
Bir Yolun Var
Aylin: Bu siteyi pek fazla kullanmadım, Aylin'in falı çok ayrıntılı değildi, ortalama bir faldı bu yüzden ben pek beğenmedim.
İlkay Gür: Yorum için çok bekletiyor ama ben geçmiş ve an değerlendirmesini beğendim gayet tutarlıydı. Ancak gelecekle ilgili söylediği şey çıkar mı bilmiyorum. Bekletmesinin dışında beğendiğim bir yorumcu.
Ve son olarak konusu geçtiği için eklemek istedim Fincanlı uygulamasındaki Nermin Abla: Kadının iyi niyetinden şüphem yok , çok ilgili ve güler yüzlü ancak daha önce çok fal baktırdım belki de bu yüzden çok şaşıracağım şeyler söylemedi. Henüz yorumları için çıktı ya da çıkmadı diyemem ama dediğim gibi kadını çok sevdim, fal yorumuysa çok şaşırtıcı gelmedi.
Hiçbir yorumcunun şahsına dair çirkin bir söz söylemek istemedim. Umarım en doğru şekilde ifade edebilmişimdir ve bir nebze katkı koyabilmişimdir sayfaya.
Benim de yapmaya çalıştığım o zaten canım numarasını sildim, instagramımı kapadım, hatta instagram appini facebooku falan hep sildim girip bakmiyim diye. Ama devamlı içimden bi ses bak bak bak diyo sanki. Safariye girip adresini yazıp da bakıyorum bu sefer instagramına falan. Bakmayınca içim daralıyo nefes alamıyo gibi hissediyorum girip bakıcam illa ki. Şu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum.. kızın doğumgünü ve 1.ay dönümleri geliyo deliririm onları da görürsem. Benim doğumgünümle aynı zamanda bi de doğumgünü. Benimkini hatırlamıycak bile mesela onla kutlama yapıcaklar şimdiden onların derdindeyim. Bi doktora gitmeyi düşünüyorum 7 kilo verdim 1 aydayapacağın tek şey heryerden silip kafanı resetlemek...bi daha onu takip etmemek canım yapıcak hiçbirşey yok..inan ki hiçbir erkeğe değmez...üzüleceksin belki ama geçicek.
Dr sana bunlardan başka bişey söylemeyecek emin ol canım herşey senin elinde çünkü kendine bi uğraş bul yada çalış bişeyler yap...şöyle düşün onun umrundamısın hayır eee niye böyle yapıyosun sana yazık değil mi?kızdan ayrılıp sana gelse bu kadar üzüntünün üstüne kabul edermisin ??Benim de yapmaya çalıştığım o zaten canım numarasını sildim, instagramımı kapadım, hatta instagram appini facebooku falan hep sildim girip bakmiyim diye. Ama devamlı içimden bi ses bak bak bak diyo sanki. Safariye girip adresini yazıp da bakıyorum bu sefer instagramına falan. Bakmayınca içim daralıyo nefes alamıyo gibi hissediyorum girip bakıcam illa ki. Şu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum.. kızın doğumgünü ve 1.ay dönümleri geliyo deliririm onları da görürsem. Benim doğumgünümle aynı zamanda bi de doğumgünü. Benimkini hatırlamıycak bile mesela onla kutlama yapıcaklar şimdiden onların derdindeyim. Bi doktora gitmeyi düşünüyorum 7 kilo verdim 1 ayda
Bence en kötüsü de eskisi gibi olmayacağını bile bile beklemek.Dr sana bunlardan başka bişey söylemeyecek emin ol canım herşey senin elinde çünkü kendine bi uğraş bul yada çalış bişeyler yap...şöyle düşün onun umrundamısın hayır eee niye böyle yapıyosun sana yazık değil mi?kızdan ayrılıp sana gelse bu kadar üzüntünün üstüne kabul edermisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?