Binnaz Abla

Çocugun burcu ne acaba tutarsız cunku

Siz buraya girince fal okuyorsunuz bende para olarak bakıyorum olaya...vay anasın siteler cafeler servet kazanıyor be:))))

Kabul ediceğimden de değil işte bi daha dönse de önümde diz çöküp yalvarsa da onunla olamam biliyorum ama ne bekliyorum ben de bilmiyorum. Kendime yediremedim galiba içimin soğuması için bişeyler olsun istiyorum sadece

Bence en kötüsü de eskisi gibi olmayacağını bile bile beklemek.

Aynen öyle..

kendine yedirememe olarak görmemelisin olayı bu onun şerefsizliği kimseyi biz terbiye edemeyiz.o yüzden salla gitsin kendini toparla derim:))

Benimde basımda oglak belası var sevmediğim için umursamıyorum ama dengesiz bir yazıyor aşık sonra hiç yazmıyor

rezzan ablaya katina mı attınız yoksa kahve mi?

bu ilk falı güzel ama gerisi tavsiyeye dönüyor lafını çok duydum, ben de ilk kez atabilirim belki ama kararsız kaldım açıkçası
Rezzan ablaya ilk attığım fal katinaydı ve o falda kısa vade sonrası dediği şeyi yaşadım. Ardından bu gerçekleşen durum için hem kahve hem de tekrardan katina attım. Ancak bir süre sonra sanırım olumsuz şeyler söylememek için tavsiyeler verdi. Ben katinasını kahveden daha çok beğenirim ama tabi sizin için hangisi daha uygun olur bilmiyorum. Katina daha net gelmişti bana.

Benimde basımda oglak belası var sevmediğim için umursamıyorum ama dengesiz bir yazıyor aşık sonra hiç yazmıyor
Oğlak Burcu erkekleri karakter olarak biraz da olsa başak burcu erkeğin benzer. ikiside toprak grubu zaten. bi bakarsın yanıp tutuşuyor bir bakarsın sanki tanimiyo. ama emin ol sen ilgi göstersen sıkılıp kaçar.

Nermin ablanın hiç bildiği şeyler olmadı mı canım nokta atışı vs..şimdilik bende çıktı diyemem ama çok nokta atışları oldu bende...
Nermin hanım çok ilgili gerçekten o konuda hakkını yemek istemem. Benim durumum epey olumsuz ancak kendisi anlık değerlendirmelerde tam olarak bu durumu hissedememiş olabilir. Daha çok gelecek odaklıydı, o sebeple kesin bir şey söyleyemiyorum ancak anlık olarak ben çok etkilenmedim tabi bu durum enerji meselesiyle ilgili olabilir. Olumlu şeyler söyledi gönül ister ki olsun:)

Oğlak Burcu erkekleri ilk aşklarını unutamamalari ile meşurdur. ilk aşkı mısınız yada ilk birlikte olduğu kadın

Hayır değilim

Yanındayken birlikteyken sanırsın ki aşkından ölüyor. Al 2 gün uzaklaştı, yeni biriyle...

ben karar verene kadar kadın çevrimdışı oldu

.

Fal alemde hatırlayamadığınız Ömür Artçı olabilir mi ? ilk geldiğinde baktırmışım sonra baya zaman sonra dinledim, tanışacağım kişiyi nasıl bir ortamda tanışacağımızı , ortamdaki kişilerin cinsiyetlerine kadar bilmış dinlerken şok oldum. Bence falcilik budur öyle diğerleri gibi genel herkese uyabilecek seyler söylememiş. Bir daha da online göremedim. Kendisini görürseniz bana haber edin başka kimseye bastırmam çünkü bir tek onunla enerjim tuttu benim

Benim fal yorumum sesli değildi o sebeple Ömür Artçı olmayabilir. Enerjinizin uyduğu bir yorumcu olması çok güzel, umarım tekrar yakalarsınız:)

sonuç olarak hiçbiri çıkmadı.aynen bende de olmadı.tüm binnazda ki yorumcular fos çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…