- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
kızlar burda şaka diye yazdım ama gerçekten kendimi zor tutuyorum gidip mesaj atasım var
bu işin şakasını yapmamak gerek insanın aklına girdi mi çıkmıyo
ya haklıyım ama haklılıktan ziyade olay şu; biz ayrılalı 2,5 ay oldu ve ben 1 ay öncesine kadar hep iletişime geçmeye çalıştım zatenYapma bacim sabret gelicekse o gelsin konuyu bilmiyorum ama hakli oldugunu dusunjyorsan arkasinda dur.Gaza gelip gecmiste bende 1-2 kez yazdim pisman oldum adam cepte gordu.Gelecekse gelir zaten tabi benim fikrim.:))
Durum buysa sakın sakın SAKIN yazma.ya haklıyım ama haklılıktan ziyade olay şu; biz ayrılalı 2,5 ay oldu ve ben 1 ay öncesine kadar hep iletişime geçmeye çalıştım zaten
beyefendi ise reddetti cevaplamadı falan
hani hala daha yazmaya devam edersem kendimi çok küçültmüş olucam, yoksa haklı olmama rağmen yazmak vs sorun değil aslında
hayır yakın zamana kadar engelliydim engelimi kaldırdı o yüzden zor tutuyorum kendimi
yok yok yazmıycam, yazasım geldikçe size yazarım rahatlarım :)Durum buysa sakın sakın SAKIN yazma.
Oh en güzeli biz meşgul ederiz seni :)yok yok yazmıycam, yazasım geldikçe size yazarım rahatlarım :)
ya haklıyım ama haklılıktan ziyade olay şu; biz ayrılalı 2,5 ay oldu ve ben 1 ay öncesine kadar hep iletişime geçmeye çalıştım zaten
beyefendi ise reddetti cevaplamadı falan
hani hala daha yazmaya devam edersem kendimi çok küçültmüş olucam, yoksa haklı olmama rağmen yazmak vs sorun değil aslında
hayır yakın zamana kadar engelliydim engelimi kaldırdı o yüzden zor tutuyorum kendimi
zaten normalde de şımarık birisiydi, coşmuştur iyice :)Yazma dayan tut kendini. Ben normalde hayatta yazmayan bir insandim eski iliskilerimde tutardıö ve hep onlar dönerdi,ilk defa bu kiside guard im dustu ama hata bence zaten sen tavrını belli etmişsin.Şımarıyorlar.
Rezzan ablanın dedikleri garip ama çıkıyor en büyüğü kaldı zaten tarihide henüz gelmedi. Kahve atmıştım tavsiye ederim seviyeli bir kadın öyle bazı falcılar gibi geyik yapmıyor. Ben genelde kahve tercih ediyorum bi Hüma'ya katina atmiştim iştemilenart sen rezzan ablaya baktırmıştın… kahve mi katina mı?
ayy sakın yazma sakın yazdıkça onların kafalarına dank edip ben ne yaptım deme olayları daha da erteleniyor şımarıyorlar ben o kadar çok yazdım ki ilk başlarda hint kumaşı oldu.. beklentini sevgini gösterme bırak o boşluğunu hissetsin. ona yazacak oldun mu yaz banazaten normalde de şımarık birisiydi, coşmuştur iyice :)
Kuzum kim o ben cok yakinim ya hic duymadim no verirmisin yuzyuze baktirmak icin falci ariyordum bende kocaelide .ozelden yazarmisin noyu.Kızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuşyıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene (((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux
1 ay önce çok kapsamlı bir şekilde sövmüştüm ona, aslında açıp okusam rahatlarımAntoniebud bende benimkine bayagi saydirmistim hem de öyle böyle değil laflari sağlam oturtmustum hem de iki kere yaptım. Adam ona rağmen engellemedi bana biri bunları yazsam anında engel koyarım. Seninki de engelleyip sonradan engeli kaldırmış içini rahatlatmak için yap derim ama her adam bir değil bir bakarsın tekrar engeller bence sen yazma.
Ya rezzan abla beni çok üzdü temmuzda baktırmıştım olacak çok da güzel olacak dediği şeye bi kaç hafta önce olmayacak dediRezzan ablanın dedikleri garip ama çıkıyor en büyüğü kaldı zaten tarihide henüz gelmedi. Kahve atmıştım tavsiye ederim seviyeli bir kadın öyle bazı falcılar gibi geyik yapmıyor. Ben genelde kahve tercih ediyorum bi Hüma'ya katina atmiştim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?