Binnaz Abla

kızlar burda şaka diye yazdım ama gerçekten kendimi zor tutuyorum gidip mesaj atasım var

bu işin şakasını yapmamak gerek insanın aklına girdi mi çıkmıyo

Yapma bacim sabret gelicekse o gelsin konuyu bilmiyorum ama hakli oldugunu dusunjyorsan arkasinda dur.Gaza gelip gecmiste bende 1-2 kez yazdim pisman oldum adam cepte gordu.Gelecekse gelir zaten tabi benim fikrim.:))

Yapma bacim sabret gelicekse o gelsin konuyu bilmiyorum ama hakli oldugunu dusunjyorsan arkasinda dur.Gaza gelip gecmiste bende 1-2 kez yazdim pisman oldum adam cepte gordu.Gelecekse gelir zaten tabi benim fikrim.:))
ya haklıyım ama haklılıktan ziyade olay şu; biz ayrılalı 2,5 ay oldu ve ben 1 ay öncesine kadar hep iletişime geçmeye çalıştım zaten
beyefendi ise reddetti cevaplamadı falan
hani hala daha yazmaya devam edersem kendimi çok küçültmüş olucam, yoksa haklı olmama rağmen yazmak vs sorun değil aslında

hayır yakın zamana kadar engelliydim engelimi kaldırdı o yüzden zor tutuyorum kendimi

Durum buysa sakın sakın SAKIN yazma.

Yazma dayan tut kendini. Ben normalde hayatta yazmayan bir insandim eski iliskilerimde tutardıö ve hep onlar dönerdi,ilk defa bu kiside guard im dustu ama hata bence zaten sen tavrını belli etmişsin.Şımarıyorlar.

Yazma dayan tut kendini. Ben normalde hayatta yazmayan bir insandim eski iliskilerimde tutardıö ve hep onlar dönerdi,ilk defa bu kiside guard im dustu ama hata bence zaten sen tavrını belli etmişsin.Şımarıyorlar.
zaten normalde de şımarık birisiydi, coşmuştur iyice :)

milenart sen rezzan ablaya baktırmıştın… kahve mi katina mı?
Rezzan ablanın dedikleri garip ama çıkıyor en büyüğü kaldı zaten tarihide henüz gelmedi. Kahve atmıştım tavsiye ederim seviyeli bir kadın öyle bazı falcılar gibi geyik yapmıyor. Ben genelde kahve tercih ediyorum bi Hüma'ya katina atmiştim işte

zaten normalde de şımarık birisiydi, coşmuştur iyice :)
ayy sakın yazma sakın yazdıkça onların kafalarına dank edip ben ne yaptım deme olayları daha da erteleniyor şımarıyorlar ben o kadar çok yazdım ki ilk başlarda hint kumaşı oldu.. beklentini sevgini gösterme bırak o boşluğunu hissetsin. ona yazacak oldun mu yaz bana

Kuzum kim o ben cok yakinim ya hic duymadim no verirmisin yuzyuze baktirmak icin falci ariyordum bende kocaelide .ozelden yazarmisin noyu.

Antoniebud bende benimkine bayagi saydirmistim hem de öyle böyle değil laflari sağlam oturtmustum hem de iki kere yaptım. Adam ona rağmen engellemedi bana biri bunları yazsam anında engel koyarım. Seninki de engelleyip sonradan engeli kaldırmış içini rahatlatmak için yap derim ama her adam bir değil bir bakarsın tekrar engeller bence sen yazma.

Antoniebud bende benimkine bayagi saydirmistim hem de öyle böyle değil laflari sağlam oturtmustum hem de iki kere yaptım. Adam ona rağmen engellemedi bana biri bunları yazsam anında engel koyarım. Seninki de engelleyip sonradan engeli kaldırmış içini rahatlatmak için yap derim ama her adam bir değil bir bakarsın tekrar engeller bence sen yazma.

Ekran donda mesajı iki yere yazdım. Bence tut kendini ama şunu bilirim.Karsindaki adam dengesizsesürekli yüzüne vuracaksin dile getirceksin dile getirmekten kendi yaptıklarını normal sayıdaki. Yani biraz çemkirmek gerek .

1 ay önce çok kapsamlı bir şekilde sövmüştüm ona, aslında açıp okusam rahatlarım

zaten ona saydırıyorum diye değil, ayrılır ayrılmaz engellemişti ulaşamayayım diye

Ya rezzan abla beni çok üzdü temmuzda baktırmıştım olacak çok da güzel olacak dediği şeye bi kaç hafta önce olmayacak dedi

kızlar falaleme üye olmadan fal baktıran var mı?
ben dayanamadım rezzan ablaya attım ama üye olmamıştım. hani falın iletildiğine dair bir mail bekledim ama hiçbir şey gelmedi
normal mi bu?

Saydirmakla iyi yapmışsın . Yüzüne vurmazsan bak ne yapsam sesini çıkarmıyor bir köşede beni bekliyor beni kaybetmemek için bu yaptiklarima rağmen sesini bile çıkarmıyor der adam.Sonradan engeli kaldirdigina göre seninkinin aklında vardır birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…