- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Çünkü geçen gün eski fallarını okuyunca şok oldum tekrar durum tespitlerine. tekrar atmak istedim ama bana o kadar pembe bi son yazmış ki emin olamadım herkese mi öyle yapıyo acaba atmaya değmez mi diye. Bi deniyim tekrar yakalarsamBana olumsuza bagladı
Benim 1 küsür senelik ayrılığımı evliliğe bağlamıştı ahahUzun ayrılıkları olumsuz bağlıyor sanki
Teşekkür ederim asıl ben seni yerimmKonu sahibini yerim demeye ve hayırlı olsuna geldim uzun aradan sonra. Hayırlı olsun M Motherofdragon balım
Ve son olarak sezgi falan hikaye çıktı kızlar başka bir hayatım var artık herşeyim değişti herkese de aynısını dilerim
Bence ilk fal önemlidir tutmadıysa ama bi daha denemek istiyosan deneKızlar ben sezgiye de selenaya da baktırttım ikisininde gelecek hatta sezginin an bile tutmadı peki böyle tutturamayıp ikinci falında tuttuuran var mı? Hani yine atsam bu sefer bilir mi yoksa enerji tutmadığından bilemez mi sizce?
Her olumlu bakanla enerjim tutucak diye bişey yokki canm :)dedigi gibi olmadısonuc cıktımı cnm bıde neden enerjın tutmadı olumlu bakmıs :)
Peki bilen oldu mu:))Konu sahibini yerim demeye ve hayırlı olsuna geldim uzun aradan sonra. Hayırlı olsun M Motherofdragon balım
Ve son olarak sezgi falan hikaye çıktı kızlar başka bir hayatım var artık herşeyim değişti herkese de aynısını dilerim
o dönem ben de birçok şeye üzülmüştüm ama geçti gitti çok teşekkür ederimM Motherofdragon yeri geldi ihraç edildin yeri geldi sessiz kaldın ama bak sonunda konunun sahibi oldun o dönemde takip ediyordum çok üzülmüştüm şimdi adına çok mutlu oldum
Bir de sürekli -aaaa -ıııı -şeyy diyince dinlemek zor oluyorbenim durumum ile ilgili zamanında güzel tespitler yapmıştı kişi analizi de iyiydi, tarihi sarktı ama sonucu bildi ama değişik bir tarzı var çok konudan konuya atlıyor kafam karışıyor kadını dinlerken, bir oran vermem gerekrise %70 gibi. abartıyor bir de sanki öyle bir şey hissettim. anı ve geçmişi çok iyi bildi benim falımda sanki yaşamış gibi anlattı ama gelecek detayı çok az. selena'da öyle değişik görüleri oluyor ama hep gelecek odaklı oluyor.
Teşekkür ederiiimmM Motherofdragon yasasın ve hayırlı olsun :)) bu aradaa
anket yapılıcak mı en son karara gore yoksa kalktı mı acaba?
selam sekaTeşekkür ederiiimmyapılacak canım hadicanimsendee nin yaptığı listeye eklemek istediğin birileri varsa yaz:)
Taraca iyikızlar telweden taracayaeromansi falı atttım nasıldır baktıran varmı nolur cvp eromansi ne lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?