Binnaz Abla

Kızlar ben sezgiye de selenaya da baktırttım ikisininde gelecek hatta sezginin an bile tutmadı peki böyle tutturamayıp ikinci falında tuttuuran var mı? Hani yine atsam bu sefer bilir mi yoksa enerji tutmadığından bilemez mi sizce?

Bana olumsuza bagladı
Çünkü geçen gün eski fallarını okuyunca şok oldum tekrar durum tespitlerine. tekrar atmak istedim ama bana o kadar pembe bi son yazmış ki emin olamadım herkese mi öyle yapıyo acaba atmaya değmez mi diye. Bi deniyim tekrar yakalarsam

Bence ilk fal önemlidir tutmadıysa ama bi daha denemek istiyosan dene

Anlık kararlarımız mutlaka ki fallarımızı etkiliyor çünkü sezgi bana karar sana kalacak ama bence ayrılmayı tercih et çünkü yakının da büyük bir aşk var dedi benimde işime geldi ve mantığımla ayrılığı tercih ettim iyide yapmışım çünkü adam suanda iki kadınla beraber iğrenç insanşu forumda geleceği %100 tutturan kimvar ki o yüzden falıcılara çok bağlanmadan hayatı sürdürmek daha mantıklı.bu arada hüma konudu açılmışken benim de baktıran iki arkadaşımı evlemdirdş ama beni ayırmıştı ki öyle oldu

kızlar ankara kum cafede gulcan abla var böyle bir katına görmedım cok detaylı bilen varmı

Bir de sürekli -aaaa -ıııı -şeyy diyince dinlemek zor oluyor

kızlar telweden taracayaeromansi falı atttım nasıldır baktıran varmı nolur cvp eromansi ne lan

Byv
Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Nurbanu
Asiye
Saraylı hanım

Binnaz
Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Elif Hanzade
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın
Tümay Cennet
Maya Demir

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Taraca
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla

Fal sepeti
Dennis
Nesibe
Vildan
Venüs

Kızlar hadicanimsendee ile hazırladığımız liste bu şekilde. Eğer aklınıza gelen başka isim varsa ekleyelim yarın açalım anketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…