Binnaz Abla

evet bitanem taraca nasıldır bıde eromansi falı ne kanki
Eromansi Falı bakma kültürü köklerini doğudan alır. Bu fala bakmak için kâhinin başına bir eşarp geçirmesi ve daha sonra su dolu bir kap alması gerekir. Bir sonraki adımda fal bakılırken kâhin su dolu kaba veya vazoya doğru eğilerek mırıldanmaya başlar bunun sonucu suyun yüzeyinde oluşacak olan dalgalar ona okuyacağı materyali verir. Su falı bakmaya benzediği için bu aslında oldukça zorlu bir yöntemdir ve kâhinin bu konu hakkında epey bir bilgi ve deneyim birikimine sahip olması gerekebilir. Bu falda falına bakan kişinin niyetinin etkisi daha da bir etkilidir.

İnternetten buldum su falı gibi bir şeymiş. Bilmiyorum kuzum hiç baktırmadım ona

kuzum bi bok gibi katina tarıot cok atıyoz enerji kirlenıyo bence bunu ılk defa denıcemız ıcın dedikleri çıkacak bn denedım sizde deneyın :)

Ben de durumda çok beğenmiştim sezgiyi. Sonunu nasıl bağladı sana? Aşırı olumlu muydu yoksa olabilcek mantıklı bi son muydu?
Olabilecek mantıklı bir son du. Olumlu bi sonuç ısrarla en başından beri aynı şeyi söylüyor,Sezgi hariç bi çok falcının da söylediği bu ama diğer falcıların aksine bi konuda da oldukça en başından beri olumsuz .

Bune beee hepsi patliyo küstm daha baktirmiyorum kart borclariyla mi ugrascam patlak falcilarla mi oynamiyorumm ben

Şimdi eski fallara baktımda taraca bende cıkmamıs kızlar fakat tellwedeki adalar'ın dedikleri ilginç bi şekilde çıkmıştı.. Şimdi uzakta gözüküyo nerelerde acaba

Elif ışık nasil kızlar baktiran var mi
Elif ışıkla bir diyaloğumu anltayım;
-görüştüğü kadın esmer mi?
-hayır sarışın
-o zaman sen esmersin
-hayır ben de sarışınım
-tamam işte sen sarışınsın zaten
Chat faldı anında kapattım öyle saçmalayınca

Şimdi eski fallara baktımda taraca bende cıkmamıs kızlar fakat tellwedeki adalar'ın dedikleri ilginç bi şekilde çıkmıştı.. Şimdi uzakta gözüküyo nerelerde acaba
Taraca sorudan çok etkileniyor ve ona göre yzıyor bence. İlk falını çok beğenmiştim gelecek tarihi patlasa da beğendiğim için 2.yi attım 20 dakikada geldi ve bu kez soru metninden benim olumsuzluğuöu anladığımiçin kafasına göre saçma sapan bir senaryo çizdi ben de üzerini çizdim:))

Valla ben geçen sene atmıştım direk patlamıştı ilk falı.. o yüzden daha atmamıştım çok begenende var bilemiyorum yani enerji meselesi bu işler :)) Seninle enerjimz uyuyo galiba cünkü begendiklerin genelde benimde beğendigm kişiler

Enerjimizin tuttuğu insanları bulmak iyi oluyor tavsiye alıyoruz hiç değilse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…