- 15 Aralık 2014
- 202
- 94
- 103
- 41
Kesinlikle:)Enerjimizin tuttuğu insanları bulmak iyi oluyor tavsiye alıyoruz hiç değilse:)
Nil güneş listede mevcut:)nil güneşide eklermisiniz rica etsem
Nehire kahve attım kahve içmişken son kredimle...sezgi mi nehir mi sence???Neyse ben güncel falcı yorum listemi yapıyım. daha var denediklerımde yazmıştım onları.
Tellwe:
Geysu: geysuuuuuuuuuu patlamalarıyla meşhurgelecekte güvenmeyin anı çok iyi görür ona göre yorum yapar.geçmişi falan iyi bilir. ama enerjisini sevdiğim bi falcı patlasa bile an için yine atabilirim
Birkerebir: uyuz oldum soruma cevap vermedi sadece kişi analizi yapmış ne biliyim doğru gibi analizler ama analize göre şunla ol bunla olma demiş. ben pek bir şey edemedim.
Taraca: taraca iyidi bende, pembiş değildi geleceği bilemiceeeeemmmm..
Falalem
Banu Doğru: vasattı 6 dknın 3ünde aynı lafları döndürmüş durmuş, 3ünde beni kötülemiş. olumsuz neşesiz falan demiş. kova burcuyum öyle biri olmama ihtimal yok hiç değilse burcumdan yola çık yanigeri alma talebinde bulundum kimse cevap bile vermedi bundan artık şu sitede fal baktırmak istemiyorum.
Binnaz:
Nehir Ateşoğlu:kahve falı bakan komşu gibidir. bildiği şeyler oldu.
Gonca Polat: Geri iade aldım.
Hüma Bal: pembiş diyolarrrrrrrr ama gördüğünü söylüyor bence. geçmişimi net bilen falcı sadece kendisidir.yine giderim.
Sezgi Candan: yorumumu sadece şu smileyle ifade etmek istiyorum:..
Byv
Aylin: hakkını yemiyim boş falcı değil. ama enerjisini sevemedim..
Sezgi tabikiNehire kahve attım kahve içmişken son kredimle...sezgi mi nehir mi sence???
sezgi çok online olmuyo nehir aklımda kalmış...bilmiyorum iade mi istesemSezgi tabiki
Yok ya nehir de iyisezgi çok online olmuyo nehir aklımda kalmış...bilmiyorum iade mi istesem
evet iyimiş konuşana kadar falı yorumlamış harf sayması hariç.güzel bi faldı...beğendim yani..tarihler offff işte en kötüsü de bu:)))Yok ya nehir de iyi
sezgi kahve mi katina mı sırf sezgi için kredi aldım iyi miYok ya nehir de iyi
Sezgi yalnızca kahve bakıyorsezgi kahve mi katina mı sırf sezgi için kredi aldım iyi mi)
burda en son bir sürü kişi anket kalksın demişti. hatta ben hangisini isteyenlerin fazla olduğunu anlamadığım için 2 mesaj yazalım isteyenler birini istemeyenler diğerini beğensin demiştim
bir anda anket yapma kararı nasıl alındı merak ediyorum
hani mesajlara da baktım ortak bi karar, sayı alma falan var mı diye
yoo anket yapalım bence güzel olur diyip direkt başlanmış
çoğunluk istiyorsa tabi ki konulsun ama bu tavır hiç hoşuma gitmedi
burda en son bir sürü kişi anket kalksın demişti. hatta ben hangisini isteyenlerin fazla olduğunu anlamadığım için 2 mesaj yazalım isteyenler birini istemeyenler diğerini beğensin demiştim
Aynen katılıyorum. Kimse ankete bakıp da fal atmaz. boşuna bir sürü yer kaplıyordu böyle daha iyi olduValla cok haklisin. Arkadaslar herkes anket isteyip istemedigini yazsin. Ona gore karar verilsin. Anket zaten ise yarar bisey degil, zamaninda o anketi biz olusturduk fakat cok da yarari olmadi bence. Cunku insanlar ankete bakmak yerine foruma yazarak soruyor. Ya da yukaridan isim yazip aratiyor.
Ben baslatayim, ben anket istemiyorum. Telefondan vs acinca cok yer kapliyor. Forum ahalisi fikirlerini birkac gun sunsun. Sonra ilgilenen arkadaslar daha cok talep edilirse yapar, yoksa anket yapilmaz.
Valla cok haklisin. Arkadaslar herkes anket isteyip istemedigini yazsin. Ona gore karar verilsin. Anket zaten ise yarar bisey degil, zamaninda o anketi biz olusturduk fakat cok da yarari olmadi bence. Cunku insanlar ankete bakmak yerine foruma yazarak soruyor. Ya da yukaridan isim yazip aratiyor.
Ben baslatayim, ben anket istemiyorum. Telefondan vs acinca cok yer kapliyor. Forum ahalisi fikirlerini birkac gun sunsun. Sonra ilgilenen arkadaslar daha cok talep edilirse yapar, yoksa anket yapilmaz.
Selam:)selam seka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?