Binnaz Abla

Antidemokratik davranıldığını düşünmüyorum bu konuda. Ankete isim verenleri doğal olarak "anket olsun" cevabı olarak alıyorum.
Son birkaç sayfada son konuşulan bir iki isim hakkında fikir edinilebilir ama genel istatistiği ve konuşulan isimler hakkındaki genel beğeniyi vermez ama...
hadicanimsendee ye bu konuda katılıyorum kimin çok beğenildiği istatistiği son sayfalardan anlaşılmıyor. Yeni gelen üyelere sürekli özelden yardımcı olan biriyim ve diyebilirim ki ankete bakarak arama yapmak daha kolay olur.
Napalım kızlar bir kısmımız güncel liste istiyoruz en konuşulan isimlere dair? Yeni mi konu açalım yani anket için nedir öneriniz=)
Ayrıca dün yine hadicanimsendee den böyle bir öneri gelmişti zaten kendi kendine karar vermek bunun neresinde anlamadım

Bir öneri olarak da; anketin güncel olmamasıyla alakalı şikayeti olanlar için de 1-3 ay gibi karar verilen bir sürede anketi güncelleyebiliriz eklemek-çıkarmak istenen isimler alınır anket güncel kalır.

bu antidemokratik lafınız banaydı değil mi?
ben sizin şahsınıza bir şey demedim, zaten açıkçası açıp kim başlattı bunu diye de bakmadım
yani size kendiniz uydurdunuz demedim. başkasından gelen bir öneriyi göstermenize gerek yok yani

anket isteyenler de var, ben de görüyorum yorumları
lütfen yorumumu tekrar okuyun
sadece hem isteyenler hem istemeyenler varken yapılmasına karar verilmesi kendi kendinize oldu

çünkü biz istemediğimizi yazıyorduk siz de istediğinizi yazdınız ve sonra isim toplanmaya başladı
kimse "hmm 5 kişi istemiyor 10 kişi istiyor, kızlar o zaman isim toplayalım listeyi yarın veririz" demedi

biz istemiyoruz derken, ben bu konuda mesaj beğenisiyle genel tepkiye bakmayı önerirken bir anda yeni anket listesi oluşturuldu yarın veririz dendi

karar aşamasını evet kendi kendinize yaptınız
yoksa anket öneren ilk yorumu alıntılayıp örnek göstermenize gerek yok. ben size tek başınıza istiyorsunuz demedim, ne ara çoğunluk tarafından istenildiğine karar verildi dedim

Bircok insan bu konuda anket istemiyor. Ilk gun bircok kisi kaldirilsin demis zaten. Anket isteniyorsa, ayri bir konu acilabilir. Orasi da anket sayfasi olur. Anketteki kiailer uzerinden gidilir.

Ankete 20 30 kisinin ismi yazilmis. Bircok insan telefondan konu okuyor ve anket yuzunden zorlaniyor.

Anketin isi kolaylastirdigi filan yok, bu sayfa daha 2 binlerde 3 binlerdeyken burdaydik biz, surecini yasadik gorduk yani. Ilk baslarda zevkle oyladik, gelenlere bak anket var dedik, sonra gecti gitti hic bir ise yaramadi. Yine yaramayacak.

Ben mesela fazla yazmiyorum ama firsat bulabilirsem gunde bir kere bakmaya calisiyorum, ama anket ozellikle ilk acildiginda isi zorlastiriyor.

Baska bir anket konusu gayet mantikli.

Ben aslında hiç kişisel almadım hatta bir kişiye yönelik cevap da yazmadım ama madem alıntıladınız açıklama yapayım;
Öncelikle anket mevzusunu başlatan ben değilim 2-3 ay önce güncellenmesi için karar alınıp insanlardan isimler alınmıştı şu an konu bende olduğu için ilgileniyorum.
Şu an isteyen ve istemeyen sayısı yakın fakat isteyenler daha fazla dolayısıyla 2 kişi istiyor diye tamam hadi anket yapalım gibi bir mevzu olmadı

Baska bir topikte anket olsun bu sayfada olmasın bende bu kararı destekliyorum.Gelen yeni üyeler oraya yönlendirilir.

bakın hala başlatan ben değilim diyorsunuz. dediğim gibi ilk kim öne sürdü diye açıp bakmadım bile ki siz kafanıza göre yapmadığınızı belli etmek için başka bir üyenin yorumunu alıntılayıp "bakın kafama göre yapmadım" dediniz
kafanıza göre hoba demediğinizi ben de biliyorum
ilgilenin tabi konuyla, hepimiz ilgileniyoruz herkes fikir beyan ediyor.

benim takıldığım kısım sizin son yazdığınız cümle işte
ben isteyenlerin daha fazla olduğunu görmedim çünkü
bu dile getirilmedi. isteyenler daha fazlaymış arkadaşlar o zaman başlayalım denmedi
bir anda başlandı ve ben bu konuda fikrimiz alınmamış gibi hissettim

isteyen sayısının daha fazla olduğuna eminseniz eğer sorun yok.

İstemeyenler:
Antoniebud
Baldankabak
Theraven
Milena
Masalkızı
Spring85
Rivera
zehrina
Purplewoman
Elifsude
Sihirlikelimeler
Nilmil

İsteyenler:
Aftermidnight
Hayalprestu
SEKA
Hadicanımsende
Naiadd
Ncarenot
Eowyn
Sentimentall
Vaselin
Lebara
Sallabas
Wonder-woman
Simplylove

tamamen kaldırmamızın bir sakıncası olur mu acaba? çünkü hem her an favoriler değişiyor hem de sayfanın kullanımı çok zorlaşıyor bu şekilde mobilden.

Bencede kalksın

Kesinlikle anket kalksın çok yer kaplıyor

Anket bence de kalksın bir işlevi yok

Eğer yeniden yapılsın kararı alınırsa ben üstlenirim @Mune tolin

Ankete gerek yok biz kendi aramizda hallediyoruz o falci senin bu falci benim savrulup duruyoruz .Ankete bakmiyoruz ,zaten ankette yillandi.:))))

kaldıralım kızlar anketi. herkes hemfikir bence

Olur tolincim ben hazırlarım listeyi. Ben iletirim o zaman liste hazır olunca @Mune

bakın bunlar 9021. sayfadaki mesajlar. sırayla alıntıladım hepsini
olay ayynen böyle gelişti. sırayla okuduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız umarım

şimdi üstte kim istiyor kim istemiyor yazılmış. 1 kişi farkla isteyenler önde sanırım
sorun değil eklensin. ben sabahtan beri çoğunluk belli olsun ona göre yapılsın diyorum zaten

ama şu mesajlara bakarsanız biz istemiyoruz yazarken "biz istiyoruz" denmek yerine bir anda anket hazırlama işine girişildi
halbuki 2 dk önce yapılan isteyenler ve istemeyenler listesi çooook daha önceden, pat diye ankete dalmadan yapılmalıydı

demek istediğim şey bu benim.

Anketin güncel listesi aylar önceden konuşulmuş ve uygulanmamış bir konuydu. Tekrar gündeme geldiğin de listenin büyük kısmı hazırdı zaten, biraz gerilerde yazın olan sayfalarda bunu görmek mümkün

Siz ithamda bulunduğunuz için cevap verdim doğal olarak. hadicanimsendee yi alıntılama sebebim ona katıldığım fikirleri zaten yazmıştı önceden. Atıfta bulunmak gibi düşünün taraftar toplamak gibi değil. Bir de 24 saat içinde önce istemediğinizi bildirip ardından Hümanın adını verip sonradan çıkışmanız da tuhaf geldi dürüst olayım. Gereksiz gerildi bence bu mevzu ben sizin son durumda istemediğinizi anlamış bulunuyorum prensip olarak burada tartışmayı doğru görmüyorum yine size ters gelen bir şey yazdıysam şahsi olarak özelden yazarsanız kolaylıkla çözeriz bence

Canım sana katılıyorum herkes sayılıp ona göre yol alınması en adaletli olanı fazla olan hangi tarafsa ona göre,yoksa hepimiz fal baktırıp tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız.

Anketin güncel listesi aylar önceden konuşulmuş ve uygulanmamış bir konuydu. Tekrar gündeme geldiğin de listenin büyük kısmı hazırdı zaten, biraz gerilerde yazın olan sayfalarda bunu görmek mümkün
Bu muhalefeti o yüzden anlamadım zaten. O dönem karar verilmiş bir şeydi ve tolin ilgilenemediği için de biraz zaman ötelemeli olarak ben yapıyorum şu anda niye tartışmanın göbeğindeyim cidden şaşkınım.

İstemeyenler:
Antoniebud
Baldankabak
Theraven
Milena
Masalkızı
Spring85
Rivera
zehrina
Purplewoman
Elifsude
Sihirlikelimeler
Nilmil

İsteyenler:
Aftermidnight
Hayalprestu
Seka
Hadicanımsende
Naiadd
Ncarenot
Eowyn
Sentimentall
Vaselin
Lebara
Sallabas
Wonderwoman
Simplylove
Bu listeye olumlu ya da olumsuz manada itirazı olan var mı kızlar onu konuşursak daha yapıcı olacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…