- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Şuan sen ilgilendiğin için böyle bir duruma cevap verme ihtiyacı duydun haklı olarak, çok aktif yazmıyorum belki ama yazın ne konuştuğumuzu da hatırlıyorum, isim verdiğimizide hatırlıyorum. Madem herkes fikrini beyan ediyor ben de buradayım diyor, verilen kararları da hatırlatmak gerekiyorBu muhalefeti o yüzden anlamadım zaten. O dönem karar verilmiş bir şeydi ve @tolin ilgilenemediği için de biraz zaman ötelemeli olarak ben yapıyorum şu anda niye tartışmanın göbeğindeyim cidden şaşkınım.
Peki bilen oldu mu:))
ben istemediğimi en başından beri yazıyorumSiz ithamda bulunduğunuz için cevap verdim doğal olarak.hadicanimsendee yi alıntılama sebebim ona katıldığım fikirleri zaten yazmıştı önceden. Atıfta bulunmak gibi düşünün taraftar toplamak gibi değil. Bir de 24 saat içinde önce istemediğinizi bildirip ardından Hümanın adını verip sonradan çıkışmanız da tuhaf geldi dürüst olayım. Gereksiz gerildi bence bu mevzu ben sizin son durumda istemediğinizi anlamış bulunuyorum prensip olarak burada tartışmayı doğru görmüyorum yine size ters gelen bir şey yazdıysam şahsi olarak özelden yazarsanız kolaylıkla çözeriz bence
Bende istiyorum bana göre mutlaka olmalı.çünkü yeni gelen herkes haklı olarak o nasıl bu nasıl diye soruyor herkeste 7/24 forumda olamıyor soruların havada kaldığı çok oluyor.en azından bakar fikir edinir ona göre karar verir.İstemeyenler:
Antoniebud
Baldankabak
Theraven
Milena
Masalkızı
Spring85
Rivera
zehrina
Purplewoman
Elifsude
Sihirlikelimeler
Nilmil
İsteyenler:
Aftermidnight
Hayalprestu
Seka
Hadicanımsende
Naiadd
Ncarenot
Eowyn
Sentimentall
Vaselin
Lebara
Sallabas
Wonderwoman
Simplylove
Bu listeye olumlu ya da olumsuz manada itirazı olan var mı kızlar onu konuşursak daha yapıcı olacak bence.
yani birazdan kafayı yiyeceğim yaBu muhalefeti o yüzden anlamadım zaten. O dönem karar verilmiş bir şeydi ve @tolin ilgilenemediği için de biraz zaman ötelemeli olarak ben yapıyorum şu anda niye tartışmanın göbeğindeyim cidden şaşkınım.
Bu yazdığınız galaksinin her yerinde ithamdır:) çünkü benim yerime düşünüp karar veriyorsunuz. Israrla diyorum ki;siz onu alıntılayıp "bakın isteyenler var ilk mesaj bu, ben kafama göre yapmadım" dediniz
"böyle bir öneri gelmişti kendi kendime karar vermek bunun neresinde"Ayrıca dün yinehadicanimsendee den böyle bir öneri gelmişti zaten kendi kendine karar vermek bunun neresinde anlamadım
Ee tamam başta tablo yapıp tartışmaya sunmadım bugün yaptım diye ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tek ayak üstünde falan durayım mı mesela? Cidden çok agresif yaklaşıyorsunuz mesele çok ufakyani birazdan kafayı yiyeceğim ya
hala anlamadınız şaşkınmışsınız
kırk bininci defa mı yazayım?
biz istemiyoruz derken listeyi tamamdıır yarın atıyoruz dediniz
en sonki mesajınızda isteyen-istemeyen tablosu için bunun üzerinden konuşalım daha yapıcı olur yazmışsınız
onu diyorum işte
ilk yapılması gereken oydu
bu yapılmadan anket eklenmeye karar verildi
bu yüzden sitem ettim
yeter artık ama yani
kendimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum
yani birazdan kafayı yiyeceğim ya
hala anlamadınız şaşkınmışsınız
kırk bininci defa mı yazayım?
biz istemiyoruz derken listeyi tamamdıır yarın atıyoruz dediniz
en sonki mesajınızda isteyen-istemeyen tablosu için bunun üzerinden konuşalım daha yapıcı olur yazmışsınız
onu diyorum işte
ilk yapılması gereken oydu
bu yapılmadan anket eklenmeye karar verildi
bu yüzden sitem ettim
yeter artık ama yani
kendimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum
[subtitle]"böyle bir öneri gelmişti kendi kendime karar vermek bunun neresinde"
agresifleştiysem inanın sizin beni anlamamanızdan dolayıEe tamam başta tablo yapıp tartışmaya sunmadım bugün yaptım diye ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tek ayak üstünde falan durayım mı mesela? Cidden çok agresif yaklaşıyorsunuz mesele çok ufak
Tamam ben de öyle demek istemedim diyorum yanlış anlamışsınız ya da anlatmışım bunda kafayı yiyecek ne var Allah aşkınıza?ben "kendi kendine karar vermek bunun neresinde" diyince "bakın isteyenler var ben kendi kendime karar vermedim" demek istediğinizi anlıyorum
"bu fikir benim değildi sahiplenmeyeyim" dediğinizi değil
çünkü nereye takıldığımı size anlatmak için bin defa yazdımTamam ben de öyle demek istemedim diyorum yanlış anlamışsınız ya da anlatmışım bunda kafayı yiyecek ne var Allah aşkınıza?
Eee yaptım zaten listeyi o yüzden açtım. Bakın bu gereksiz tartışmalar ara ara oluyor ve insanlar irite oluyorlar haklı olarak. Tamam ben geniş çapta düşünmemişimdir siz düşünmüşsünüzdür bildiğimi okumadım o listeyi paylaştım herkesin istediği şekilde ilerlesin diye. Siz sosyal hayatınızda benden daha düşünceli bir insansınızdır belki ben daha yüzeyselimdir burada kaç farklı karakteriz. Böyle şeyler yüzünden gerilmek manasız geliyor bana.agresifleştiysem inanın sizin beni anlamamanızdan dolayı
bi yerde sert çıktıysam kusura bakmayın gerçekten, ama en son mesajımı yazarken ellerim titredi artık
çünkü beni anlamıyorsunuz
ya yine "ee dün yapmadım şimdi yaptım napıyım tek ayak üstünde mi durayım" dediniz
ben dün yapmadınız bunu diyen sitem ettimm
olması gereken sizin bunu yapmanız ve benim de üstüne susmamdı
ama siz bunu hemen yapmadınız ve biz tartışmaya girdik, beni anlamadınız
hala daha anlamıyorsunuz
tek ayak falan ne alaka
Ben anladım ve anladığım üzere de listeyi paylaştım zaten hala "başta böyle yapmalıydınız" diyorsunuz tamam 24 saat sonra gerçekleştirmesi kime ne kaybettirdi? Ama şu an tartışmak gerçekten negatif enerji doğuruyor yok yereçünkü nereye takıldığımı size anlatmak için bin defa yazdım
:)Ben anladım ve anladığım üzere de listeyi paylaştım zaten hala "başta böyle yapmalıydınız" diyorsunuz tamam 24 saat sonra gerçekleştirmesi kime ne kaybettirdi? Ama şu an tartışmak gerçekten negatif enerji doğuruyor yok yere
Kizlar olaya direk dalmis olucam ama bende istemiyorum anketi.Bu arada benimde suan bambaska bi hayatim oldu ve bunu bilen kimse olmadi.Eskiler beni tanir cok aktif yazamiyorum bikez daha anladim ki sadece keyif icin yapilmasi gerekiyor.Suan cok mutluyum rabbim insallah hepinizede bunlari hissetmeyi nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?