Binnaz Abla

Şuan sen ilgilendiğin için böyle bir duruma cevap verme ihtiyacı duydun haklı olarak, çok aktif yazmıyorum belki ama yazın ne konuştuğumuzu da hatırlıyorum, isim verdiğimizide hatırlıyorum. Madem herkes fikrini beyan ediyor ben de buradayım diyor, verilen kararları da hatırlatmak gerekiyor

Peki bilen oldu mu:))

Valla ayrılmadan önce hepsine göre kaderim birdi. Sezgiyi çok severim hatta son falın yarısı çıkmıştı ama sonrası gelmedi. Bende beklemedim zaten çok sıkılmıştım zaten. Yıllardır süren kaostan kendimi kaçırdım. İnşallah şükrederim. Ama kaderim o değil artık onu biliyorum. Yani kimsenin bişey bildiği olmadı. Önceden oluyordu ama yeniden ayrılık olacağını kimse söylemedi hatta nişanladılar beni ama gel görki başka bir hayat yaşıyorum artık :))

ben istemediğimi en başından beri yazıyorum
hatta bu mevzuyu dün dile getiren benim. kızlar kaldıramaz mıyız çok yer kaplıyor dedim ve bunun önceden de konuşulan bir şey olduğunu yazdılar
birisi liste ismi yazınca da hümayı görür görmez ekledim çünkü çoğunluk anket eklensin derse ben de ankete yardımcı olurum, güzel olmadını isterim :)

ben sadece kendi dediğim olsun istemiyorum. çoğunluk onu diyorsa isim olarak hüma da olsun dedim. ve o cevabı yazdığımda sadece isimler toplanıyordu
sonra ben bugün bir baktım. o liste aynen öyle güncellenmiş ve "tamamdır yarın iletiyorum" denmiş. kimse çoğunluk istiyor mu istemiyor mu muhabbetine girişmemiş.

ben buna sitem ettim. hala anlamadınız beni……

diğer bir anlamadığınız konu da hadicanımsendeyi alıntılamanız.
ben taraftar topladınız demedim

siz onu alıntılayıp "bakın isteyenler var ilk mesaj bu, ben kafama göre yapmadım" dediniz

ben de "isteyenlerin olduğunu kafanıza göre yapmadığınızı biliyorum örnek vermenize gerek yok, sadece önce
çoğunluğun ne istediğine karar verilmeli. siz hemen yarın gönderiyoruz moduna geçmişsiniz" dedim

yoksa neden sizi taraftar toplamakla itham edeyim? ben de anketi isteyen insanlar olduğunu görüyorum zaten

bu aynı şeyleri 1000. defa yazışım
demek istediğim mevzuyu anlamamakta ısrarcısınız

daha fazla bunun hakkında yazmayı düşünmüyorum.

Bende istiyorum bana göre mutlaka olmalı.çünkü yeni gelen herkes haklı olarak o nasıl bu nasıl diye soruyor herkeste 7/24 forumda olamıyor soruların havada kaldığı çok oluyor.en azından bakar fikir edinir ona göre karar verir.

yani birazdan kafayı yiyeceğim ya
hala anlamadınız şaşkınmışsınız

kırk bininci defa mı yazayım?
biz istemiyoruz derken listeyi tamamdıır yarın atıyoruz dediniz
en sonki mesajınızda isteyen-istemeyen tablosu için bunun üzerinden konuşalım daha yapıcı olur yazmışsınız

onu diyorum işte
ilk yapılması gereken oydu
bu yapılmadan anket eklenmeye karar verildi
bu yüzden sitem ettim

yeter artık ama yani
kendimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum

Ben asla konuyu uzatma taraftarı değilim fakat;

siz onu alıntılayıp "bakın isteyenler var ilk mesaj bu, ben kafama göre yapmadım" dediniz
Bu yazdığınız galaksinin her yerinde ithamdır:) çünkü benim yerime düşünüp karar veriyorsunuz. Israrla diyorum ki; hadicanimsendee yi başka isteyenler de var manasında değil onun söylediği şeyleri sıfırdan kendim söylemiş gibi yapmayayım diye etiketledim. Çünkü ben de istatistik konusu ve yeni bir başlık fikirlerinden bahsedecektim. Halihazırda yazılmışken de ben sıfırdan ortaya atmışım gibi olmasın diye fikir sahibini etiketledim. Ortada bu kadar gerilecek bir mevzu yok rica ederim yani eklenmezse eklenmesin enerjimizi düşürmeye gerek yok.

Ee tamam başta tablo yapıp tartışmaya sunmadım bugün yaptım diye ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tek ayak üstünde falan durayım mı mesela? Cidden çok agresif yaklaşıyorsunuz mesele çok ufak

ben "kendi kendine karar vermek bunun neresinde" diyince "bakın isteyenler var ben kendi kendime karar vermedim" demek istediğinizi anlıyorum
"bu fikir benim değildi sahiplenmeyeyim" dediğinizi değil

antoniebud un söylemek istediği ve sanırım istemeyem arkadaşlarında katılacağı kafaya göre iş yapılmasın denmesi, madem güncel bir ekip var burda konuşan herkesin ortal doğrultusunda karar alınsının üzeri vurgulandı yoksa konu anket değil bu ve bundan sonraki kararlarda aktif çoğunluğun oylamasına göre karar alınması.En son anket kararı farklı isimlerle aylar önce konuşulmuş ve alınmış eğer çopunluk istiyorsa tabiki yapılır ama sorun lütfen çok teşekkürler.

Kizlar olaya direk dalmis olucam ama bende istemiyorum anketi.Bu arada benimde suan bambaska bi hayatim oldu ve bunu bilen kimse olmadi.Eskiler beni tanir cok aktif yazamiyorum bikez daha anladim ki sadece keyif icin yapilmasi gerekiyor.Suan cok mutluyum rabbim insallah hepinizede bunlari hissetmeyi nasip etsin....

Ee tamam başta tablo yapıp tartışmaya sunmadım bugün yaptım diye ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tek ayak üstünde falan durayım mı mesela? Cidden çok agresif yaklaşıyorsunuz mesele çok ufak
agresifleştiysem inanın sizin beni anlamamanızdan dolayı
bi yerde sert çıktıysam kusura bakmayın gerçekten, ama en son mesajımı yazarken ellerim titredi artık

çünkü beni anlamıyorsunuz

ya yine "ee dün yapmadım şimdi yaptım napıyım tek ayak üstünde mi durayım" dediniz

ben dün yapmadınız bunu diyen sitem ettimm
olması gereken sizin bunu yapmanız ve benim de üstüne susmamdı

ama siz bunu hemen yapmadınız ve biz tartışmaya girdik, beni anlamadınız
hala daha anlamıyorsunuz
tek ayak falan ne alaka

ekleme: agresifleştiysem kusura bakmayın mesajımda ciddiyim
son yazdıklarımı dönüp okumadım bir abartı olduğunu düşünmüyorum ama varsa affola

ben "kendi kendine karar vermek bunun neresinde" diyince "bakın isteyenler var ben kendi kendime karar vermedim" demek istediğinizi anlıyorum
"bu fikir benim değildi sahiplenmeyeyim" dediğinizi değil
Tamam ben de öyle demek istemedim diyorum yanlış anlamışsınız ya da anlatmışım bunda kafayı yiyecek ne var Allah aşkınıza?

Tamam ben de öyle demek istemedim diyorum yanlış anlamışsınız ya da anlatmışım bunda kafayı yiyecek ne var Allah aşkınıza?
çünkü nereye takıldığımı size anlatmak için bin defa yazdım

Eee yaptım zaten listeyi o yüzden açtım. Bakın bu gereksiz tartışmalar ara ara oluyor ve insanlar irite oluyorlar haklı olarak. Tamam ben geniş çapta düşünmemişimdir siz düşünmüşsünüzdür bildiğimi okumadım o listeyi paylaştım herkesin istediği şekilde ilerlesin diye. Siz sosyal hayatınızda benden daha düşünceli bir insansınızdır belki ben daha yüzeyselimdir burada kaç farklı karakteriz. Böyle şeyler yüzünden gerilmek manasız geliyor bana.

çünkü nereye takıldığımı size anlatmak için bin defa yazdım
Ben anladım ve anladığım üzere de listeyi paylaştım zaten hala "başta böyle yapmalıydınız" diyorsunuz tamam 24 saat sonra gerçekleştirmesi kime ne kaybettirdi? Ama şu an tartışmak gerçekten negatif enerji doğuruyor yok yere

:)
bir şey kaybettirmedi
biz o arada tartıştık sadece.

hani "e şimdi yaptım tartışmaya ne lüzum var" dediniz
ama siz onu yapana kadar tartışmaya başladık biz
"yaptım işte ne yapayım tek ayak üstüne mü kalkayım" dediniz ya hani, ona cevaben dedim, siz yapana kadar tartışmaya başlamıştık biz. yaptığınız halde ben uzatmadım yani. mevzu zaten uzamıştı

anlatabildim mi?

cevaplamadığınız mesajım kalmadığını düşünüyorum
tartışma bitti o halde?
bitmediyse de ben daha fazla cevap yazmayacağım

Kızlar yakın zamanda hem Nehir hem Nil Güneşe baktırdım biri kahve diğeri katina. Nehir biraz daha derli topluydu ama ihtimal vermediğim bir gelecek çizdi yakın zamanda. Nil ise o kadar yakın bir zaman verdi ki sorduğum kişiden başkasıyla ütopik geldi bana. İkisine baktıran arkadaşlar yorumlarınız nedir? Kafamı sağlam karıştırdılar.

Maşallah darısı başımıza o zaman güzel günler bizi de bekler )) ,sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…