Binnaz Abla

Nil güneş yakın geleceği bildi nehir i merak ediyprum ama baktıramadım henüz.

En iyisi ileri bakmak.. daha güzel bir hayat yaşamann ve yaşamamızz dileğiyle inşallah.:)

Aynen bende istiyorum. Burayı cok sık takip edemediğimz dönemlerde herkesin işine yarar bence

O kadar yakın bir tarih verdi ki inanmakta zorlandım canım 15-20 gün dedi.O yüzden sormak istedim.
canım ben ikisine de baktırmadım
ama kime baktırdıysam hep 15-20 günlük tarih verdiler (hüma ve rezzan abla hariç) ve sırayla hepsi tekeeer teker patlıyolar

ben artık gelecek konusunda pek inanamıyorum

Ne yazıkkı oyleler.. kacınca kovalıyolar denılıyor ya oda herzaman olmuyor ılk başlarken sert olmak ve hep oyle katı gıtmek gerekıyor. Hep kaybedıcekler sanmaları gerekıyor o zamanda ılışkı olmuyor tabı taktıklı oyun oluyor. O da bıze uymuyor... inanın erkeklerı anlamak cokk zor degıl ama onlara gore yaşamak zor. Kotü davranınca bencıl olunca kuymetlı olmak hepsı hasta

2sinide tekrar dinledim nil ses kaydinda "yeni biri degil de eskiden biriyle olacaksin" demis soru cevapta ise 'yeni biriyle yola devam edeceksin' demis. Bu yuzden ciddiye almiyorum falini. ben tasinma durumu sormustum "gormuyorum" demisti ama oldu. zaten nil cooook hayali bi fal bakti bana..

Nehir yakin tarihler vermis. Yola gidiceksin bi haber alicaksin vs teki patladi ama bi yol yapmayi dusunuyorum onun disinda o da yeni bir tanisma gormustu simdilik bir sey yok zaten henuz hicbir falim cikmadi cikan bir tek sey olsa da yazicam :)

Bu arada anketin varligi ve yoklugunun bi etkisi yok benim icin. Yeni uyeleri veya sadece ankete bakip gecenleri de olumlu/olumsuz etkileyecegini dusunmuyorum
zaten herkes sorarak bir sey ogreniyor baslikta. yani anketin saglayacagi bi pratiklik olmayacak bence olmasa da olur. Kaldi ki sadece oy atmak icin uyelik alip cikacak falcilar bile vardir

Yakın zamanda bir erkeğin bu konuyla alakalı bir düşüncesini öğrendim. Dedi ki; "seven insan kaybetmek istemez" yani kaybetme korkusu bizim verip alabileceğimiz bir şey değil anlamına geliyor. Bir nlp uzmanına "inşallah eşiniz hep böyle sizi kaybetmekten korkar" demişler kadın da buna "Allah korusun" diyor. Kaybetme korkusunolan insan sağlıklı düşünemeyip her türlü kontrolsüz davranışı gerçekleştirirmiş. Bence onlara kaybetme korkusu vermektense biz kaybetme korkumuzu aşmalıyız. Kaybetmekten korkmadan davranınca duygusallığın yanında akılcı davranmış oluyoruz ve sonuna gerçekten "ben elimden geleni yaptım" huzuru kalıyor sadece.

günaydın;
ben tekrar bilgi yenilemek için yazayım dedim.
asenat a katina yada tarot attım (hatırlamıyorum)
ama dediği en ufak birşeyi bile yaşamadım
iki defa denedim ama olmadı
sezgi ; muhteşem
ama yakın gelecek an ve durumda.
yakın gelecek ile alakalı söylediği, resmen hikaye dediğim çat diye çıkan şeyler oldu.
ama sonuca yönelik yaptığı yorumların tek birisi bile gerçekleşmedi.
bence bu fal mal olayları da tamamen hikaye.
ben artık mutsuzluğumu en ufak bir kıvılcım ile daha da mutsuzlaştıracak bir hareket yapmak istemiyorum enazından..
herkese güzel günler..

İkide cıkmayabilir. Cok kaptırma.
Ama birazcık kaybetme korkusu olmalı yaa:)) yoksa odun gibi bi ilişkiden ne farkı olurki düşünsenize aşk dolu bi birliktelik varken mutlusun ama diğer türlü duygularını bastırıyosun bi zaman sonra afedersinz mal gbi bi yaşantınız olur robot gibi. Bunlar hep erkeklerin oyunu bana kalırsa duygularınızı samimi bi şekilde yaşayn kızlar samimiyetsizlik size yapmacıklık katar... Sadece hak edeni sevin hak etmiyosa hiiçç yanaşmayın ödün vermeyin kendinizden.. Hatta hak etmeyen biri varsa adam ederim ben bunu, düzeltirim işte kaçarsam kovalar sevgimi göstermezsem bana tapar vs buna benzer düşüncelerle hareket etmeyin çünkü gelse bile yine gider bu tarz elde ettiklerinz.. Boşa zaman kaybı sadece.. Seven insan daima yanında olur. Çokda aşırı olmayack şekilde kaybetme korkusuda olur bence

Arkadaşlar online falı tamamen bırakıyorum hem gereksiz hemde tamemen para istafı ufak tefek şeyler dışında bilende olmadı ,üyeliğimide pasif hale getiricem. Umarım hepimiz için güzel hayırlı olaylar olur hepinize desteğiniz için teşekkürler çok kötü anlarımda hep güzel destekler verdiniz yanımda oldunuz artık yoluma bakma vakti başkaları için ne olucak diye fal atmak bana anlamsız geliyor evet çok acı çekiyordum çok üzgündüm bu süreci atlatmamda yarar sağladı ama artık çok iyi hissediyorum .Herşey güzel olsun hepimizi öpüyorum.

Doğru karar canım inşallah hayırlı olur bizim için.. Bizim için diyorum çünkü bende bıraktım falı..:)) yinede bu siteden kopamıyorum.. falı bırakmam takip etmeme engel degil:)) bence sende takipte kal eğlenceli sıcak bi ortam burası:)

canımm Nil güneşi bilmiyorum ama Nehire baktırdım ve çok beğendim.2 hafta içinde olucak dediği birşeyi 2 gün sonra tamda onun dediği gibi yaşadım.o ka dar kısa sürede olmasına bende ihtimal vermiyordum.ama nehirin analizler süerdi.
komşu teyze havasında ama çok iyiydi.bende çıktı yani.bana çıkan falcı derin ve nehir.
o kadar baktırmdım ki anlatamam sadece sezgiye en az 15 fal atmışımdır diğerlerini saymıyorum bile.az çok çıkan falcılar oldu tabi fama,serkan gibi ama şuan favorim Nehir,derin ve Asenat bana göre gerisi hikaye...

Bende hesaplarımı dün akşam telwe byv falalem hepsini pasif yaptım çünkü fatura öyle kabarıktı ki

öyle güzel tanımlamışsın ki.. biz kaybetmekten korktukça ve bunu karşıya hissettirdikçe onlar özgürleşiyorlar ve özgüven geliyor sonrası malum son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…