Kızlar yakın zamanda hem Nehir hem Nil Güneşe baktırdım biri kahve diğeri katina. Nehir biraz daha derli topluydu ama ihtimal vermediğim bir gelecek çizdi yakın zamanda. Nil ise o kadar yakın bir zaman verdi ki sorduğum kişiden başkasıyla ütopik geldi bana. İkisine baktıran arkadaşlar yorumlarınız nedir? Kafamı sağlam karıştırdılar.
O kadar yakın bir tarih verdi ki inanmakta zorlandım canım 15-20 gün dedi.O yüzden sormak istedim.Nil güneş yakın geleceği bildi nehir i merak ediyprum ama baktıramadım henüz.
En iyisi ileri bakmak.. daha güzel bir hayat yaşamann ve yaşamamızz dileğiyle inşallah.:)Valla ayrılmadan önce hepsine göre kaderim birdi. Sezgiyi çok severim hatta son falın yarısı çıkmıştı ama sonrası gelmedi. Bende beklemedim zaten çok sıkılmıştım zaten. Yıllardır süren kaostan kendimi kaçırdım. İnşallah şükrederim. Ama kaderim o değil artık onu biliyorum. Yani kimsenin bişey bildiği olmadı. Önceden oluyordu ama yeniden ayrılık olacağını kimse söylemedi hatta nişanladılar beni ama gel görki başka bir hayat yaşıyorum artık :))
Aynen bende istiyorum. Burayı cok sık takip edemediğimz dönemlerde herkesin işine yarar benceBende istiyorum bana göre mutlaka olmalı.çünkü yeni gelen herkes haklı olarak o nasıl bu nasıl diye soruyor herkeste 7/24 forumda olamıyor soruların havada kaldığı çok oluyor.en azından bakar fikir edinir ona göre karar verir.
canım ben ikisine de baktırmadımO kadar yakın bir tarih verdi ki inanmakta zorlandım canım 15-20 gün dedi.O yüzden sormak istedim.
Ne yazıkkı oyleler.. kacınca kovalıyolar denılıyor ya oda herzaman olmuyor ılk başlarken sert olmak ve hep oyle katı gıtmek gerekıyor. Hep kaybedıcekler sanmaları gerekıyor o zamanda ılışkı olmuyor tabı taktıklı oyun oluyor. O da bıze uymuyor... inanın erkeklerı anlamak cokk zor degıl ama onlara gore yaşamak zor. Kotü davranınca bencıl olunca kuymetlı olmak hepsı hastageçti zaten cok zor günler atlattım psikologlarmı dersin ,ben baya beğendim falını cok önceki muhabbet ama tam geçmiyor böyle aklımın bir kösesinde icimde ukte olarak kaldı hep o ilişkim kısmet diyorum kendimizi sevmeyeni isteyip pesinden kosuyoruz ama kendi değerimizi hep unutuyoruz
PatladıŞevval Erdal'a baktıran çıktı ya da patladı diyen var mı?
Kızlar yakın zamanda hem Nehir hem Nil Güneşe baktırdım biri kahve diğeri katina. Nehir biraz daha derli topluydu ama ihtimal vermediğim bir gelecek çizdi yakın zamanda. Nil ise o kadar yakın bir zaman verdi ki sorduğum kişiden başkasıyla ütopik geldi bana. İkisine baktıran arkadaşlar yorumlarınız nedir? Kafamı sağlam karıştırdılar.
Yakın zamanda bir erkeğin bu konuyla alakalı bir düşüncesini öğrendim. Dedi ki; "seven insan kaybetmek istemez" yani kaybetme korkusu bizim verip alabileceğimiz bir şey değil anlamına geliyor. Bir nlp uzmanına "inşallah eşiniz hep böyle sizi kaybetmekten korkar" demişler kadın da buna "Allah korusun" diyor. Kaybetme korkusunolan insan sağlıklı düşünemeyip her türlü kontrolsüz davranışı gerçekleştirirmiş. Bence onlara kaybetme korkusu vermektense biz kaybetme korkumuzu aşmalıyız. Kaybetmekten korkmadan davranınca duygusallığın yanında akılcı davranmış oluyoruz ve sonuna gerçekten "ben elimden geleni yaptım" huzuru kalıyor sadece.Ne yazıkkı oyleler.. kacınca kovalıyolar denılıyor ya oda herzaman olmuyor ılk başlarken sert olmak ve hep oyle katı gıtmek gerekıyor. Hep kaybedıcekler sanmaları gerekıyor o zamanda ılışkı olmuyor tabı taktıklı oyun oluyor. O da bıze uymuyor... inanın erkeklerı anlamak cokk zor degıl ama onlara gore yaşamak zor. Kotü davranınca bencıl olunca kuymetlı olmak hepsı hasta
sanki bunu ben yazmışım gibi hissettimgünaydın;
......
bence bu fal mal olayları da tamamen hikaye.
ben artık mutsuzluğumu en ufak bir kıvılcım ile daha da mutsuzlaştıracak bir hareket yapmak istemiyorum enazından..
herkese güzel günler..
İkide cıkmayabilir. Cok kaptırma.Kızlar yakın zamanda hem Nehir hem Nil Güneşe baktırdım biri kahve diğeri katina. Nehir biraz daha derli topluydu ama ihtimal vermediğim bir gelecek çizdi yakın zamanda. Nil ise o kadar yakın bir zaman verdi ki sorduğum kişiden başkasıyla ütopik geldi bana. İkisine baktıran arkadaşlar yorumlarınız nedir? Kafamı sağlam karıştırdılar.
Ama birazcık kaybetme korkusu olmalı yaa:)) yoksa odun gibi bi ilişkiden ne farkı olurki düşünsenize aşk dolu bi birliktelik varken mutlusun ama diğer türlü duygularını bastırıyosun bi zaman sonra afedersinz mal gbi bi yaşantınız olur robot gibi. Bunlar hep erkeklerin oyunu bana kalırsa duygularınızı samimi bi şekilde yaşayn kızlar samimiyetsizlik size yapmacıklık katar... Sadece hak edeni sevin hak etmiyosa hiiçç yanaşmayın ödün vermeyin kendinizden.. Hatta hak etmeyen biri varsa adam ederim ben bunu, düzeltirim işte kaçarsam kovalar sevgimi göstermezsem bana tapar vs buna benzer düşüncelerle hareket etmeyin çünkü gelse bile yine gider bu tarz elde ettiklerinz.. Boşa zaman kaybı sadece.. Seven insan daima yanında olur. Çokda aşırı olmayack şekilde kaybetme korkusuda olur benceYakın zamanda bir erkeğin bu konuyla alakalı bir düşüncesini öğrendim. Dedi ki; "seven insan kaybetmek istemez" yani kaybetme korkusu bizim verip alabileceğimiz bir şey değil anlamına geliyor. Bir nlp uzmanına "inşallah eşiniz hep böyle sizi kaybetmekten korkar" demişler kadın da buna "Allah korusun" diyor. Kaybetme korkusunolan insan sağlıklı düşünemeyip her türlü kontrolsüz davranışı gerçekleştirirmiş. Bence onlara kaybetme korkusu vermektense biz kaybetme korkumuzu aşmalıyız. Kaybetmekten korkmadan davranınca duygusallığın yanında akılcı davranmış oluyoruz ve sonuna gerçekten "ben elimden geleni yaptım" huzuru kalıyor sadece.
Doğru karar canım inşallah hayırlı olur bizim için.. Bizim için diyorum çünkü bende bıraktım falı..:)) yinede bu siteden kopamıyorum.. falı bırakmam takip etmeme engel degil:)) bence sende takipte kal eğlenceli sıcak bi ortam burası:)Arkadaşlar online falı tamamen bırakıyorum hem gereksiz hemde tamemen para istafı ufak tefek şeyler dışında bilende olmadı ,üyeliğimide pasif hale getiricem. Umarım hepimiz için güzel hayırlı olaylar olur hepinize desteğiniz için teşekkürler çok kötü anlarımda hep güzel destekler verdiniz yanımda oldunuz artık yoluma bakma vakti başkaları için ne olucak diye fal atmak bana anlamsız geliyor evet çok acı çekiyordum çok üzgündüm bu süreci atlatmamda yarar sağladı ama artık çok iyi hissediyorum .Herşey güzel olsun hepimizi öpüyorum.
canımm Nil güneşi bilmiyorum ama Nehire baktırdım ve çok beğendim.2 hafta içinde olucak dediği birşeyi 2 gün sonra tamda onun dediği gibi yaşadım.o ka dar kısa sürede olmasına bende ihtimal vermiyordum.ama nehirin analizler süerdi.Kızlar yakın zamanda hem Nehir hem Nil Güneşe baktırdım biri kahve diğeri katina. Nehir biraz daha derli topluydu ama ihtimal vermediğim bir gelecek çizdi yakın zamanda. Nil ise o kadar yakın bir zaman verdi ki sorduğum kişiden başkasıyla ütopik geldi bana. İkisine baktıran arkadaşlar yorumlarınız nedir? Kafamı sağlam karıştırdılar.
Bende hesaplarımı dün akşam telwe byv falalem hepsini pasif yaptım çünkü fatura öyle kabarıktı kiArkadaşlar online falı tamamen bırakıyorum hem gereksiz hemde tamemen para istafı ufak tefek şeyler dışında bilende olmadı ,üyeliğimide pasif hale getiricem. Umarım hepimiz için güzel hayırlı olaylar olur hepinize desteğiniz için teşekkürler çok kötü anlarımda hep güzel destekler verdiniz yanımda oldunuz artık yoluma bakma vakti başkaları için ne olucak diye fal atmak bana anlamsız geliyor evet çok acı çekiyordum çok üzgündüm bu süreci atlatmamda yarar sağladı ama artık çok iyi hissediyorum .Herşey güzel olsun hepimizi öpüyorum.
öyle güzel tanımlamışsın ki.. biz kaybetmekten korktukça ve bunu karşıya hissettirdikçe onlar özgürleşiyorlar ve özgüven geliyor sonrası malum son..Yakın zamanda bir erkeğin bu konuyla alakalı bir düşüncesini öğrendim. Dedi ki; "seven insan kaybetmek istemez" yani kaybetme korkusu bizim verip alabileceğimiz bir şey değil anlamına geliyor. Bir nlp uzmanına "inşallah eşiniz hep böyle sizi kaybetmekten korkar" demişler kadın da buna "Allah korusun" diyor. Kaybetme korkusunolan insan sağlıklı düşünemeyip her türlü kontrolsüz davranışı gerçekleştirirmiş. Bence onlara kaybetme korkusu vermektense biz kaybetme korkumuzu aşmalıyız. Kaybetmekten korkmadan davranınca duygusallığın yanında akılcı davranmış oluyoruz ve sonuna gerçekten "ben elimden geleni yaptım" huzuru kalıyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?