Binnaz Abla

öyle güzel tanımlamışsın ki.. biz kaybetmekten korktukça ve bunu karşıya hissettirdikçe onlar özgürleşiyorlar ve özgüven geliyor sonrası malum son..
ince fikir,nezaket çoğu erkekte çalışmıyor. Yine bir arkadaşım demişti ki; "erkekler daima çocuk kalırlar onlara istedikleri oyunu vermek zorundasın" yani ne kadar reddetsek de taktik yapmak gerekiyor. Kaybetmekten korksak da korkmuyormuş gibi davranmak gerekiyor. Kendini geri çekmek adam sana tamamen boş değilse mutlaka işe yarıyor.

işte bu ince çizgide çok dikkatli olmak gerekiyor. İlişki bittiğinde bitmesin istiyoruz yeri geliyor kendimizden ödün veriyor sensiz olamam boyutuna getirip hissettiriyoruz.. karşı tarafın gerçeği idrak etmesi çok uzun sürüyor.. ve kesinlikle çocuk kalıyorlar hiç büyümüyorlar.. bazen düşünüyorum burada bir çoğumuz aynı durumdayız, onların bu kadar umrunda mı? veya içlerinde sevgi kalıntıları olsa da nasıl rahat rahat devam ediyorlar aklım almıyor hiç.. çünkü ortada bir yaşanmışlık var emek var onlar için bunu yok saymak nasıl kolay olabiliyor şu sıra çok sorgular oldum...

cnm derin sana da cok olumsuz mu konustu? hep olumsuz yazıyo, yani olumlu bisey yazıcak ama olumsuz gibi yazıyo fln kafam karıstı :)

Beni yüz yüze fal baktırdığım bir falcı kendime getirdi. Daha önce onun söylediklerini bana birçok dostum söyledi ama o an algılarım çok açıktı belki de çünkü tam o anda kendime geldim. Oturdum baktım kendime cidden kimse kimsesiz ölmüyor üstüne üstlük zaten benim çabamla hayatıma geri dönen adam beni mutlu etmiyor. Alışveriş hayatın her alanında var almadan vermeye devam edince bir yerde durum tıkanıyor zaten. Erkekler bizim kadar yoğun duygularda bile odak noktalarını değiştirebiliyorlar bizim de aslında tam olarak bunu yapabilmemiz gerekiyor

Kimse vazgeçilmez değil,sizden değerli de değil.. Hesap,kitap yapmanıza,taktik geliştirmenize hiç gerek yok bence tamamen kendiniz olun,içinizden geldiği gibi davranın bunlar yeterli diye düşünüyorum.Yoksa sizi seven bi sürü insan için ekstra çaba mı sarfettiniz,taktik mi geliştirdiniz,kaçtınızda sizi mi kovaladı hayır.Seven seviyor kılınızı bile kıpırdatmadan bi bakışınıza,bi gülüşünüze aşık olan insanlar var ya da o ne yaptıda siz onu sevdiniz ..Hiç...

Kızlar bı konuyla ılgılı artık tavır bırlıgı yapmalıyız dıye düşünüyorum... binnaz abladaki bazı yorumcular asenat , nil güneş gibi . Falları almaları bı dert yorumlamalaro gunler alıyor.. onları bız yukselttık bu kadar.. mail atıyosun gelen cvplarda bızım cıkarımızı koruyan tek bişey yok.. bence sıstemlerıne hep bırlıkte maıl atıp bu yorumcuyu kollayan tavırları ve bızı yarış atı gıbı koşturmalarından dolayı şikayette bulunabılırız.ugraşırsunız ugraşmassınız. Nıl güneş hala yorumlamadı falımı.. gun gectı artık gervekten bunaldım.. asenat zatenn kendı havasında bakımlarına sozum yok ama bize saygıları yok.. eger boyle gıderse uyelıgıme son verıcemm... telveyı de boyle bı sebebden bırakmıştım.. çok ayıppp gercektennn cok ayıpppp

cnm derin sana da cok olumsuz mu konustu? hep olumsuz yazıyo, yani olumlu bisey yazıcak ama olumsuz gibi yazıyo fln kafam karıstı :)
canımm derinin tarzı çok değişik.böyle dan dan söylüyor.olumsuz durumumla ilgili o da olumsuz konuştu ama eğer sabredersen ipler eline geçer dedi.derin ve nehir pararlel konuşturlar.ama derinin çok dediği şeyi yaşadım.en basitinden spor başlıcan diyor hop ertesi hafta platese başlıyorum bunun gibi bir çok şey:)

gerçekten buna bir çözüm bulmaları gerekiyor, yani ben falımı göndereyim, sonra kafam rahat olacak zaten. sabırlıyım, oturur paşalar gibi beklerim. selena'ya gönderiyorduk, haftalarca bekliyorduk. 30. hatta 40. sıralar falan. ama böyle elimzde telefon bık bık falcı peşinde koşmayı kendime yediremiyorum. hem zamanım hem dikkatim gidiyor. bu sistemi değiştirmeleri gerek. beklemek istemeyen de çeker falını. ama tek tek sıra peşinde koşmak işkence. o yüzden de asenatı bırakıyorum, 35 tl artık kimse çıkarsa önüme gönderip jübilemi yapayım.

asenatınki artık gerçekten ayıp
yani ben böyle az girmesine çok fazla laf edemem, kendi bileceği iş sonuçta. bize "sizin fallarınızla sık sık ilgileneceğim" diye bir söz vermedi sonuçta

ama 22.00da giricem diyorsa gece 12de geliyor, gece burdayım diyorsa asla o gece gelmiyor hatta "gece burdayım" yazısı bile günlerce duruyor… geldiğinde de tek 1 fal alıyor, sabaha kadar sistemde duruyor ama o fala bakmıyor hatta kaç gün geçti o fal haaaaala yorumlanmadı

yüz yılda bir girip 1 kişi alıp yüzlerce kişiyi peşinde bekletiyor yani

ben de günlerce asenatı bekledim en son sinirlendim gittim başka birisine fal attım…

Buna tamamen katılıyorum. Sisteme girmeyen birine neden girmiyor denemez ama bu gibi durumlar mağduriyet yaratıyor

Asenat saat verip girmemezlik yapmasa bi sorun olmayacak aslında. Özel hayatıdır işi çıkmıştır vsdir fal baktıracağız niye sık girmiyorsun diye tepesine binecek halimiz YoK ancak saat verip girmemesi bir kere olsa yine tolere edilebilir ama çok sık oldu. Hiç gireceğim yazmasa daha iyi en azından beklenti yaratmamış olur. Bu sevgilinin arayacağım deyip sırra kadem basması gibi

kesinlikle ya
istediği vakit girsin ya da çok az girsin biz bir şey diyemeyiz
ama saat verdi diye hepimiz ekran başına toplanıp öyle bön bön bekliyoruz
gelmeyince salak yerine konulmuş hissediyorum

kızlar taygun uzele de istek çok galiba

bildirim geldi. gelir gelmez tıkladım
ve 3 kişi fal atmıştı limit dolmuştu

umut ışık'a baktıran oldu mu hiç? gecenin bir vakti onu buldum. baya tarih marih vermiş öyle 2 hafta filan gibi de değil 6 kasım vs. diyor. var mıdır daha önce tutturduğu? ben sanırım katina attım kendisine

ben ona baktırmadım ama birisi taa 2 hafta önce bana direkt 6 kasım diye tarih vermişti de şaşırmıştım bu kadar spesifik diye
sonra bu forumda bi yerde gördüm
6 kasımda bir sürü olaylar bekleniyor clintonla, fetöyle ilgili bir şeyler olabilir falan yazmışlar
bize özgü değil yani

O hep atar öyle, hiç tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…