Binnaz Abla

Bana da çok mantıklı gelmedi şak diye tarih söylemesi

Ben de dün gece eski mesajları okurken kızlardan birine eski sevgilisiyle evleneceğini ve ciddileşme için tarih verdiğini tuttuğunu okudum. O sıra kız inanmamış ama. Amma velakin genel yorumlar adamın her seferinde tarih verdiği ama patladığı. Hatta yanılmıyorsam Selcuksassa kendisi için copy-pasteci demişti. Tutan fal da tesadüfen tuttu herhalde.

M Motherofdragon sende Şevval Erdal tutmuş muydu öyle bir yorumunu gördüm sanki? dün baktırdım da beğendim.
öncelikle geçtiğimiz hafta sonu baktırdığım bir falının en iyi 10 falım arasında olduğunu söyleyeyim. Bence puan kaygısı duyunca daha da özenmeye başladı.
Şevval 2015 Mart ayından o sene Ağustos ayında tanışacağım sevgilimi bilmişti(yanlış olmasın bu Ebru İyihuylu da olabilir bir ara fal geçmişimi sildim) ama Şevvale çok fazla gittim gelecekle alakalı %50 oran veririm. Bilince çok spesifik biliyor mesela okulda 7. senemi okuduğumdan falan bahsetmemiştim ama okul bitirme durumumu anlatmıştı bana ve tam da onun dediği şekilde mezun oldum ya da verdiği vadelerde neyse çok uzatmadan temel tespitimi söyleyeyim; o kadın olaylara hemen dahil oluyor ilişkinle alakalı olumsuz fikri oluştuysa sürekli gömüyor ama ilk kez baktığı zaman Binnaz klasmanında şu anki fiyatıyla gayet iyi bence:) hatta 1-2 hafta önce hadicanimsendee ye de acayip tespitli bir falı var ve ona da ilk falıydı

yazık olmuş biz iki kişi baktırdık aylar evvel çok saçma şeyler söylemişti ve ikimizinde çıkmadı zaten.

falı bırakıyorum diyorum ama şurayı okudukça baktırasım geliyor yeminle
şimdi de şevval erdal düştü aklıma iyi mi

ciddi anlamda çok sağlam tespitleri oldu ve sorumda olumsuzsa lütfen söyleyim açığım duymaya dedim... fala başlarken hiç şüphen olamasın ne varsa onu diyeceğim deyip baya net anlattı tarih verdi sonrasında olacakları da anlattı. ilişkinin bitme sebebinin barıştıktan sonra biraz zorlayacağından bahsetti tutarlı geldi.. verdiği tespitlerden samimi olduğuna güvenesim geldi.

bu arada bu konuyla alakalı fikirlerimi silmiştim ama dayanamadım:) cidden online fal saçmalıkmış geçen hafta sonu İstanbul'da iyi falcılardan yüz yüze yorum alma tecrübem oldu. İki insan yüzü görüyorsun, falcıyla bir olup adama sallıyorsun bir de cidden başarılıydılar oh mis ya online fala elim gitmiyor resmen. İmkanınız varsa bu bataktan çıkın bence

yok yok o kadın olumsuz konuşabiliyor o bıcır bıcır sesine rağmen merak etme

Kime gittin kız

yazık olmuş biz iki kişi baktırdık aylar evvel çok saçma şeyler söylemişti ve ikimizinde çıkmadı zaten.

bende herkes tutarlı şeyler söylüyor. "ayrılmayacaksınız, bu geçici dönem. o çok yoğun, sen sık dişini her şey düzelecek."

ben artık paranoyak manyak olduğumu düşünmeye başladım zaten

yine de belirteyim. tumay cennetten çok memnun kaldım, haftaya her şey tamamen düzelirse de onun dediği gibi olacak demektir. zaten az çok düzelmeye de başladı.

kayina mi attınız kahve mi?
fiyat olarak uçurum var arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…