- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
kızlar taygun uzele de istek çok galiba
bildirim geldi. gelir gelmez tıkladım
ve 3 kişi fal atmıştı limit dolmuştu
ben forum içinde arattım güzel yorumlar vardıBunu ben de merak ediyorum aramızdan var mı fal baktıran?
ben forum içinde arattım güzel yorumlar vardı
MissCherryBlossom beğeniyordu sanki Taygun'u. Son zamanlarda baktıran oldu mu meraklardayım ben de. Değer mi 47,5 eder mi cherrycim?
Asla değmez !!! Sakın vermeyin.
Bana da çok mantıklı gelmedi şak diye tarih söylemesi
Aa n'oldu sen çok beğenmiyor muydun sanki çıktı falan yazmıştın?
Beğendim eğlendim kibar, şeker bir insan ama fal 50 tllik değil max 20 tllik
Bence de online için çok, neyse hiç meraklanmayalım madem.
öncelikle geçtiğimiz hafta sonu baktırdığım bir falının en iyi 10 falım arasında olduğunu söyleyeyim. Bence puan kaygısı duyunca daha da özenmeye başladı.M Motherofdragon sende Şevval Erdal tutmuş muydu öyle bir yorumunu gördüm sanki? dün baktırdım da beğendim.
yazık olmuş biz iki kişi baktırdık aylar evvel çok saçma şeyler söylemişti ve ikimizinde çıkmadı zaten.umut ışık'a baktıran oldu mu hiç? gecenin bir vakti onu buldum. baya tarih marih vermiş öyle 2 hafta filan gibi de değil 6 kasım vs. diyor. var mıdır daha önce tutturduğu? ben sanırım katina attım kendisine
ciddi anlamda çok sağlam tespitleri oldu ve sorumda olumsuzsa lütfen söyleyim açığım duymaya dedim... fala başlarken hiç şüphen olamasın ne varsa onu diyeceğim deyip baya net anlattı tarih verdi sonrasında olacakları da anlattı. ilişkinin bitme sebebinin barıştıktan sonra biraz zorlayacağından bahsetti tutarlı geldi.. verdiği tespitlerden samimi olduğuna güvenesim geldi.öncelikle geçtiğimiz hafta sonu baktırdığım bir falının en iyi 10 falım arasında olduğunu söyleyeyim. Bence puan kaygısı duyunca daha da özenmeye başladı.
Şevval 2015 Mart ayından o sene Ağustos ayında tanışacağım sevgilimi bilmişti(yanlış olmasın bu Ebru İyihuylu da olabilir bir ara fal geçmişimi sildim) ama Şevvale çok fazla gittim gelecekle alakalı %50 oran veririm. Bilince çok spesifik biliyor mesela okulda 7. senemi okuduğumdan falan bahsetmemiştim ama okul bitirme durumumu anlatmıştı bana ve tam da onun dediği şekilde mezun oldum ya da verdiği vadelerde neyse çok uzatmadan temel tespitimi söyleyeyim; o kadın olaylara hemen dahil oluyor ilişkinle alakalı olumsuz fikri oluştuysa sürekli gömüyor ama ilk kez baktığı zaman Binnaz klasmanında şu anki fiyatıyla gayet iyi bence:) hatta 1-2 hafta öncehadicanimsendee ye de acayip tespitli bir falı var ve ona da ilk falıydı
yok yok o kadın olumsuz konuşabiliyor o bıcır bıcır sesine rağmen merak etmeciddi anlamda çok sağlam tespitleri oldu ve sorumda olumsuzsa lütfen söyleyim açığım duymaya dedim... fala başlarken hiç şüphen olamasın ne varsa onu diyeceğim deyip baya net anlattı tarih verdi sonrasında olacakları da anlattı. ilişkinin bitme sebebinin barıştıktan sonra biraz zorlayacağından bahsetti tutarlı geldi.. verdiği tespitlerden samimi olduğuna güvenesim geldi.
bu arada bu konuyla alakalı fikirlerimi silmiştim ama dayanamadım:) cidden online fal saçmalıkmış geçen hafta sonu İstanbul'da iyi falcılardan yüz yüze yorum alma tecrübem oldu. İki insan yüzü görüyorsun, falcıyla bir olup adama sallıyorsun bir de cidden başarılıydılar oh mis ya online fala elim gitmiyor resmen. İmkanınız varsa bu bataktan çıkın bence
yazık olmuş biz iki kişi baktırdık aylar evvel çok saçma şeyler söylemişti ve ikimizinde çıkmadı zaten.
kayina mi attınız kahve mi?öncelikle geçtiğimiz hafta sonu baktırdığım bir falının en iyi 10 falım arasında olduğunu söyleyeyim. Bence puan kaygısı duyunca daha da özenmeye başladı.
Şevval 2015 Mart ayından o sene Ağustos ayında tanışacağım sevgilimi bilmişti(yanlış olmasın bu Ebru İyihuylu da olabilir bir ara fal geçmişimi sildim) ama Şevvale çok fazla gittim gelecekle alakalı %50 oran veririm. Bilince çok spesifik biliyor mesela okulda 7. senemi okuduğumdan falan bahsetmemiştim ama okul bitirme durumumu anlatmıştı bana ve tam da onun dediği şekilde mezun oldum ya da verdiği vadelerde neyse çok uzatmadan temel tespitimi söyleyeyim; o kadın olaylara hemen dahil oluyor ilişkinle alakalı olumsuz fikri oluştuysa sürekli gömüyor ama ilk kez baktığı zaman Binnaz klasmanında şu anki fiyatıyla gayet iyi bence:) hatta 1-2 hafta öncehadicanimsendee ye de acayip tespitli bir falı var ve ona da ilk falıydı
Bias Gökçe(tırttı onu saymıyorum)Kime gittin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?