Binnaz Abla

şevvale atma konusunda gaza gelmiştim bu yorum beni vazgeçirdi
tamam bir falcının herkese çıkmayacağını, enerji meselesi olduğunu vs biliyorum ama sırf gazdan dolayı fal atasım geliyor benim, hani sanki ona atsam %100 bilecekmiş gibi düşünüp atmak istiyorum
ama şu yorumlar beni kendime getiriyor

hadi yine iyiyim bu gece de fal atmam
dedim ya son görülme takip edemiyorum diye, ama çevrimiçi olduğunda görüyorum sonuçta. bu çocuk da her gün iş başı yapar gibi gece 11de çevrimiçi oluyor artık kim bilir saat kaça kadar. allahtan ben 12de yatıyorum da sabaha kadar takip edemiyorum ama bi kere gece uyanmıştım bakmıştım da sabahın 4ünde çevrimiçiydi
bu bile beni deli ediyo her gece 4e kadar giriyo mu kimlerle konuşuyo diye kafamda kuruyorum
saat 11 oldu mu bakıyorum yine çevrimiçi, uykum gelene kadar sinirden ölüyorum resmen
hele resim göremememe rağmen her gün instagram sayfasına girip gönderi sayısı artmış mı diye bakmak eziyet

şu 2 ufak şey bile çıldırtıyo beni
takip edebileceğim daha fazla şey olsa kafayı yerdim

Sen su nasıl döner sallamşsn yazandın dmi hümaya

Nisanlıydı. Ve ben hicbi falımda eski erkek arkadasimi sormam cunku ohoo yillar oldu..sormadan illla gecmisi hortlatmalari iliskm yok diye herhalde..bende sende bi evlilik olayi hatirliyorum ve yine humaydi dimi? Bu kadin boyle herhalde.

normalde çok güçlü bir karakterim var ama ayrıldıktan sonra anladım ne kadar bağlandığımı.. meğer ben ona kaybetme korkumu belli ettikçe o özgürleşmiş.. işte her şeyden alınacak dersler var..

ay hala çevrimiçi ya bir gece sohbet muhabbet etmese ölür sanki
hayır birisiyle anlaşıyo mu napıyo saat 11 oldu mu direk çevrimiçi
kimle konuşuyosa artık saat belirlemişler herhal

neyse ki göz kapaklarım yavaştan ağırlaşmaya başladı giderim ben birazdan

Ayrıldığın için üzüntü duyman çok insani ve normal bu dönemde fal bakarak rahatlamaya çalışmak ta senin kararın o da çok anormal değil tabi ki gayet normal...
Ama süresi önemli.Bir yerden sonra bitmesi gerek.Sürekli izlersen bu alışkanlık olur her sabah kahve içmek gibi rutinin olur. Bu da seni mahveder..
Bak bir süre izleme daha rahat hissedeceksin.Bu arada bir şeyi alışkanlığa dönüştürmek 20 günmüş.
20 gün hiçbirşeyine bakma mesela :)

hiç çıkmadan mı online? sen şüphelen diye bilgisayardan falan açık bırakıyor olmasın? psikopatlıkta son nokta

Ya bana hümanın olumsuz dediği bir şey daha demin gerçekleşti ama olumlu asla gercekleşmiyır

hiç çıkmadan mı online? sen şüphelen diye bilgisayardan falan açık bırakıyor olmasın? psikopatlıkta son nokta
yok allahtan arada bi çıkıyor ama sonra hemencecik giriyor
hani böyle olunca belki erkek arkadaş grubuyla muhabbet ediyodur diyorum
yoksa aralıksız hiç çıkmadan olsa kesin sevgilisi var derdim, her gece her gece 10 saniye bile ara vermeden kimle muhabbet edecek sonuçta

gerçi kendimi de kandırıyo olabilirim valla bu halde de basbaya sevgilisi olabilir

Burada bana göre insanlara ters psikoloji uygulayan bir hümacık var kızlar bence dikkatli olun. Asla isim vermeyeceğim kaosa mahal vereceği için ama falınızı,özelinizi bence sadece çok güvendiklerinizle paylaşın

21 gün canım, bütün alışkanlıklar 21 günde ediliyor.

Ben falimla ilgili detay verdikten sonra aylar gecmis faldaki mesajim yeniden okunmustu. Huma tarafindan.yani olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…