- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Genellemeler iste herkes farklı elbette. Bazen 10yıl gecip ayni yası tutanları goruyoruz bazen ertesi gun gülenleriMinimum 6 ay çok mantıklı değil bence ya, o zaman her acı en azından 6 ay harap etmeli. Biraz beyinde bitiyor iş, silkelendiğin kendine geldiğin noktada atıyorsun zehri.
Ben 40 yıldır olumluyorum ona bakarsan
..iyi bişey tabi..yoksa atardım herhalde kendimi...olumlama bende egzersiz falan değil bildiğin hayat şeklim :))
Genellemeler iste herkes farklı elbette. Bazen 10yıl gecip ayni yası tutanları goruyoruz bazen ertesi gun gülenleri
210000. Gündeyim. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum tabi ama...Yok be olmayacak galiba gibi...Sonra işime gelmiyor olcak olcak diyorum.Zaten bir süre sonra önemi de kalmayacak..Hayırlısı :)))Ay ne güzel, alışkanlık işte 21 günü devirdiysen demek ki
bana niye etmemişBinnaz 93. cumhuriyet bayrami sebebiyle 93 kredi hediye etmiş. Çok şık bir hareket
Banada etmemişbana niye etmemiş
evet o benim..benm adamla ilgli ilk falı full çıkınca 2. Falına da cok güvendim ve kötü patladı dediğim gbi :) .., 2. Falımın kartları cok iyi olmasına rağmen hümanın yorumu doğru olmasına rağmen neden patladı ? Acaba diğer ark fallarının kartları nasıldı ve onlarda süreç nasıl işledi sonuc ne oldu diyerek burda arkadaşların kartlarına ve sorularına bakıyorum .... Burda wikileaks belgesi , devlet sırları paylaşmıyor kimse benimle ... Herkesin konusu benzer ne hissediyor ? Ne zaman dönecek? Olumlu mu olacak ? Vs vs benzer seyler... Zaten herkes foruma da yazıyor derdini , falını vs vs.. Kendi çapımda yorum yapabiliyorum..Cok kişinin kartını gördüm...benim kartlarımı cok güzel yorumlayan , cok iyi fal bilen bi arkadas var forumda... Forumda cok güvendiklermz kim oluyo? Kimse birbirini reelde görmüyor ki? Nasıl bir güven oluşuyor? Hümanın da hiç işi gücü yok burda 3-4 kişinin falını görsem özelini alsam diyooo:))) Zeki sarışınlar var klüpte...... Bayramınız kutlu olsun bu Arada :)elifkslan1 tam da humadan bahsettik olumsuz da konusuyor yani? Vay be
binnazcığım beni faldan uzak tutup korumaya çalışıyor herhalBanada etmemiş
bana niye etmemiş
ay bana niye etmis acep ben kimim kiBanada etmemiş
Ee çok basit bir cevabı var: bir sonra ki falına ders çalışmış olursun eğer Hümaysan. Zaten Hümaysan zeki bir sarışın olduğumu da biliyorsundur. Kimsenin falını yorumldığın yok katina kitabındaki yorumları yazıyorsun. Baştan beri şüpheleniyordum ama insanların fallarını inatla öğrenme çaban artık rahatsız etti.evet o benim..benm adamla ilgli ilk falı full çıkınca 2. Falına da cok güvendim ve kötü patladı dediğim gbi :) .., 2. Falımın kartları cok iyi olmasına rağmen hümanın yorumu doğru olmasına rağmen neden patladı ? Acaba diğer ark fallarının kartları nasıldı ve onlarda süreç nasıl işledi sonuc ne oldu diyerek burda arkadaşların kartlarına ve sorularına bakıyorum .... Burda wikileaks belgesi , devlet sırları paylaşmıyor kimse benimle ... Herkesin konusu benzer ne hissediyor ? Ne zaman dönecek? Olumlu mu olacak ? Vs vs benzer seyler... Zaten herkes foruma da yazıyor derdini , falını vs vs.. Kendi çapımda yorum yapabiliyorum..Cok kişinin kartını gördüm...benim kartlarımı cok güzel yorumlayan , cok iyi fal bilen bi arkadas var forumda... Forumda cok güvendiklermz kim oluyo? Kimse birbirini reelde görmüyor ki? Nasıl bir güven oluşuyor? Hümanın da hiç işi gücü yok burda 3-4 kişinin falını görsem özelini alsam diyooo:))) Zeki sarışınlar var klüpte...... Bayramınız kutlu olsun bu Arada :)
iyi de burda nick le giren kişiyi Binnazın sisteminde (isim soyisim ve mail verilen bi sistem) nasıl tanıcam ? Hüma isem eğer kitap yorumuyla fal bakmam kiEe çok basit bir cevabı var: bir sonra ki falına ders çalışmış olursun eğer Hümaysan. Zaten Hümaysan zeki bir sarışın olduğumu da biliyorsundur. Kimsenin falını yorumldığın yok katina kitabındaki yorumları yazıyorsun. Baştan beri şüpheleniyordum ama insanların fallarını inatla öğrenme çaban artık rahatsız etti.
binnazcığım beni faldan uzak tutup korumaya çalışıyor herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?