Binnaz Abla

Minimum 6 ay çok mantıklı değil bence ya, o zaman her acı en azından 6 ay harap etmeli. Biraz beyinde bitiyor iş, silkelendiğin kendine geldiğin noktada atıyorsun zehri.
Genellemeler iste herkes farklı elbette. Bazen 10yıl gecip ayni yası tutanları goruyoruz bazen ertesi gun gülenleri

dusundum de bugun en cok bize bayram aslında hepimizin burada da disarda da fikirlerini, kimsenin ozgurlugunu ihlal etmeden kimseyi kinamadan yargilamadan, camur atmadan ifade edecegi, kadin kadinin kurdudur algisini yikacagi, guzel kalplerde olacagimiz, guzel evlatlar yetistirecegimz cok cook daha aydinlik gunler gorecegimiz nice 93 yillarimiz olsun. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun allah hicbir zaman tutsakligi yasatmasin ne zihinde ne bedende

elifkslan1 tam da humadan bahsettik olumsuz da konusuyor yani? Vay be
evet o benim..benm adamla ilgli ilk falı full çıkınca 2. Falına da cok güvendim ve kötü patladı dediğim gbi :) .., 2. Falımın kartları cok iyi olmasına rağmen hümanın yorumu doğru olmasına rağmen neden patladı ? Acaba diğer ark fallarının kartları nasıldı ve onlarda süreç nasıl işledi sonuc ne oldu diyerek burda arkadaşların kartlarına ve sorularına bakıyorum .... Burda wikileaks belgesi , devlet sırları paylaşmıyor kimse benimle ... Herkesin konusu benzer ne hissediyor ? Ne zaman dönecek? Olumlu mu olacak ? Vs vs benzer seyler... Zaten herkes foruma da yazıyor derdini , falını vs vs.. Kendi çapımda yorum yapabiliyorum..Cok kişinin kartını gördüm...benim kartlarımı cok güzel yorumlayan , cok iyi fal bilen bi arkadas var forumda... Forumda cok güvendiklermz kim oluyo? Kimse birbirini reelde görmüyor ki? Nasıl bir güven oluşuyor? Hümanın da hiç işi gücü yok burda 3-4 kişinin falını görsem özelini alsam diyooo:))) Zeki sarışınlar var klüpte...... Bayramınız kutlu olsun bu Arada :)

Ee çok basit bir cevabı var: bir sonra ki falına ders çalışmış olursun eğer Hümaysan. Zaten Hümaysan zeki bir sarışın olduğumu da biliyorsundur. Kimsenin falını yorumldığın yok katina kitabındaki yorumları yazıyorsun. Baştan beri şüpheleniyordum ama insanların fallarını inatla öğrenme çaban artık rahatsız etti.

iyi de burda nick le giren kişiyi Binnazın sisteminde (isim soyisim ve mail verilen bi sistem) nasıl tanıcam ? Hüma isem eğer kitap yorumuyla fal bakmam ki kitap yorumuyla yapıyosun diyosan hüma olmadığımı da kabul ediyosun? Özel mesajlarımı mı gördün ki kitaptan yorum yapıyosun diyorsun? Isteyen atar atmaz kimse karışmaz buna burda ... Göz ardı et seni rahatsz ettiyse... Kınıyorum ve gözardı ediyorum seni

Yeşilcay- zencefil- limon ve gerginlikten uzak kafamın bomboş olduğu bi gün... O kadar zor aylar geçirdim ki hala da gece uyanıp yaşadıklarımı düşünüyorum. Yaşadıklarım yanlışlarım özellikle zaman gectkce kafama dank etti....Allah inş hepsi yaşattıklarını yasarlar ve bi gün hepsinin ahını aldım hayatımda hersey ters gdıyor affet beni dyp yalvarır...

Kızlar Serkan Arslanı merak ediyordum ne zamandır uzun zamandan sonra online olunca hiç niyetim yokken fal attım vasattı bize diyemem,tespit yoktu yorumlara aldanmayın yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…