Binnaz Abla

kızlar kahve içip fal atasım geldi benim yine
beni engeller misiniz?

Kızlar benim amacım tartışma çıkarmak değil ben uyarımı yapmak istedim. Zaten L livingdeath in eski falına bakılması bana daha bir manidar geldi
Simdi o ozelligide kaldirirlar kesin ama marzuka da falan da oldu bu kac ay onceki mesajlari fallari donup niye okuyorlar anlamiyorum mesela ceren esemen e gecen kasım da fal atmisim bu sene yeniden okunmus sizin fallarda da var mi boyle durumlar?

kızlar kahve içip fal atasım geldi benim yine
beni engeller misiniz?

Bunca zaman gonderdiklerin varsa onları bekle hicbiri cikmadiysa zaten hiic atmaman gerek .merak ettiklerin varsa da yakinda onlardan da soguruz zaten sindire sindire gitmek lazim verkiel yazdigi gunden beri bende atmicam artik dedim 15 gun falan oldu zaten hicbir sey olmuyomus hic degilse param kaldi cebimde

Psikolojini yıpratma oyalıyosa bırak gitsn

Aynen valla bende atmıyorum huzura kavuştum. oh be:)

Psikolojini yıpratma oyalıyosa bırak gitsn

oyalamak değil de inan yaşadıklarım artık çok tuhaf. sabır testim olduğunu düşünmeye başladım. adamı da anlıyorum, çok yoğun bir dönem. her şey üst üste geldi, boğuşuyor onlarla da. izin verse de ben yanında olabilsem, birlikte atlatsak?

Zamana dayalı bi ilişki o zaman sizinki.. Ama şunu söyliyim bence iki elin kanda bile olsa sevdiğinle bir olucaksın. En fazla 1-2gün kafasınıı toplamak için müddet verirsin ama yok yine aynıysa rahatlıga kaçıyo kendini düşünüyo sadece.bu tarz ilişki yıpratır

Ben zamanında Firuze Aydın ve Fahriye Işıksaçanın paslaştığını ispatlamıştım yine böyle paslaşanlar varsa belki açıp birbirlerinin hesaplarından bakıyorlardır önceki fallara. O konuda Asenatın üzerine tanımam çünkü asla açıp bakmaz ne demişim? Diye kadın kendine güveniyor artı bence çok dürüst biri

ben bu yeniden okuma işini bilmiyorum. nasıl oluyor, nasıl anlaşılıyor yeniden baktıkları?

okunduğunu nasıl anlıyorsunuz? soru-cevap kısmından mı?

Elif Hanzadeyi forumda ilk yazan bendim ve bana ilk falları muazzamdı o kadın iyi falcı esasen ama son zamanlarda tamamen tok satıcı oldu. 2-3 aydan sonra bir şans daha vereyim dedim resmen son falını dinlemiş aynı cümleleri sattı bana. Yani 47.5 liraya fal bakarken insan vicdan yapar biraz. Biz bu paraları verirken elle tutulur bir hizmet almıyoruz gerçekten terapi oluyor dolayısıyla karşıdakinin beni ne kadar ciddiye aldığı,nezaket gösterdiği en üst düzeyde önemli. Biz bu fal piyasasında pastanın büyük dilimlerinden birini oluşturuyoruz size ve kendime tavsiyem; kazandığı para ve müşteri oranında tavrı değişenlere prim yaptırmayalım. Zamanında Sezgiye duyduğum sevgi yüzünden burada kaç kişi üzerime geldi. Kusura bakmayın ama bana yolunacak kaz gözüyle bakan o kadar insan karşısında tabi ki Sezgiyi başka bir yere koyarım.
Bu saatten sonra da Sezgi,Asenat(eski düzenine dönerse) ve Semadan başka gerçekten danışacağım online falcı yok. Yüz yüze 3 katı güzel hizmeti neredeyse yarı fiyatına alıyorum gerek yok enayi yerine konmaya.
Ne dertlenmişim arkadaş

Şunu da yazayım içimde kalmasın: Kemal Devrim bende yakın gelecekte defalarca nokta atışlı tarih bildi. Ama son falı onun da çok özensizdi 45 lira insaf yani. Bende geleceği bu kadar bilmesine rağmen ona da gerçekten bir daha gitmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…