ben bu ay üye oldum dahaSadece gümüş üye olanlara hediye etmiş :))
Simdi o ozelligide kaldirirlar kesinKızlar benim amacım tartışma çıkarmak değil ben uyarımı yapmak istedim. Zaten L livingdeath in eski falına bakılması bana daha bir manidar geldi
kızlar kahve içip fal atasım geldi benim yine
beni engeller misiniz?
Niye üye oldun ki? ne gerek var böyle şeylere? Biz kurtulmaya calısıyoruz hiç başlama boşver krediyiben bu ay üye oldum daha
bir sonraki ay gümüş olacaktım zaten
bence bana da vermeliydi niye böyle yaptı ki
Psikolojini yıpratma oyalıyosa bırak gitsnya kızlar ben benim bu gerizekalı sevgilimi duvardan duvara çarpmak istiyorum, beni bu fal batağına düşürdüğü için. kaç yaşına gelip hala açık olmadığı için, ilişkiye dair her şeyden de korktuğu için. ay fenalık geldi, yine bir fal sonucu bekliyorum HÖF
Aynen valla bende atmıyorum huzura kavuştum. oh be:)Bunca zaman gonderdiklerin varsa onları bekle hicbiri cikmadiysa zaten hiic atmaman gerek .merak ettiklerin varsa da yakinda onlardan da soguruz zaten sindire sindire gitmek lazimverkiel yazdigi gunden beri bende atmicam artik dedim 15 gun falan oldu zaten hicbir sey olmuyomus hic degilse param kaldi cebimde
Atma nasıl olsa gerçekleşmiyorkızlar kahve içip fal atasım geldi benim yine
beni engeller misiniz?
Psikolojini yıpratma oyalıyosa bırak gitsn
Zamana dayalı bi ilişki o zaman sizinki.. Ama şunu söyliyim bence iki elin kanda bile olsa sevdiğinle bir olucaksın. En fazla 1-2gün kafasınıı toplamak için müddet verirsin ama yok yine aynıysa rahatlıga kaçıyo kendini düşünüyo sadece.bu tarz ilişki yıpratıroyalamak değil de inan yaşadıklarım artık çok tuhaf. sabır testim olduğunu düşünmeye başladım. adamı da anlıyorum, çok yoğun bir dönem. her şey üst üste geldi, boğuşuyor onlarla da. izin verse de ben yanında olabilsem, birlikte atlatsak?
Ben zamanında Firuze Aydın ve Fahriye Işıksaçanın paslaştığını ispatlamıştım yine böyle paslaşanlar varsa belki açıp birbirlerinin hesaplarından bakıyorlardır önceki fallara. O konuda Asenatın üzerine tanımam çünkü asla açıp bakmaz ne demişim? Diye kadın kendine güveniyor artı bence çok dürüst biriSimdi o ozelligide kaldirirlar kesinama marzuka da falan da oldu bu kac ay onceki mesajlari fallari donup niye okuyorlar anlamiyorum mesela ceren esemen e gecen kasım da fal atmisim bu sene yeniden okunmus sizin fallarda da var mi boyle durumlar?
ben bu yeniden okuma işini bilmiyorum. nasıl oluyor, nasıl anlaşılıyor yeniden baktıkları?Simdi o ozelligide kaldirirlar kesinama marzuka da falan da oldu bu kac ay onceki mesajlari fallari donup niye okuyorlar anlamiyorum mesela ceren esemen e gecen kasım da fal atmisim bu sene yeniden okunmus sizin fallarda da var mi boyle durumlar?
okunduğunu nasıl anlıyorsunuz? soru-cevap kısmından mı?Ben zamanında Firuze Aydın ve Fahriye Işıksaçanın paslaştığını ispatlamıştım yine böyle paslaşanlar varsa belki açıp birbirlerinin hesaplarından bakıyorlardır önceki fallara. O konuda Asenatın üzerine tanımam çünkü asla açıp bakmaz ne demişim? Diye kadın kendine güveniyor artı bence çok dürüst biri
Whatsapp gibi düşün. mesajn altında okunma tarihi.varben bu yeniden okuma işini bilmiyorum. nasıl oluyor, nasıl anlaşılıyor yeniden baktıkları?
Evet canım senin sorduğun sorunun altında görülme tarihi varokunduğunu nasıl anlıyorsunuz? soru-cevap kısmından mı?
hümaya soru sormamışım o yüzden bakamadım onaWhatsapp gibi düşün. mesajn altında okunma tarihi.var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?