- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Chat fallari ve telefon fallarini anlayamiyoruz ama yazili ve sesli fallarda soru cevap kisminda mesajimizin altinda okunma tarihi oluyo ordan kontrol ediyorumben bu yeniden okuma işini bilmiyorum. nasıl oluyor, nasıl anlaşılıyor yeniden baktıkları?
Kesinlikle katılıyorum sana ayrıca teşekkürde ederim çünkü bu ücret meselesini siteninde değil falcının belirlediğini paylaştın.kemal devrim bana hikaye yazmıştı evet bildiği şeyler var ama bence kesinlikle o fiyat etmez maya demir tam bir facia olmasına rağmen nasıl o fiyat ve puan acıkcası aklım almıyor.asenat'a bir türlü baktıramadım ama seninle aşağı yukarı enerjimiz çok benziyorElif Hanzadeyi forumda ilk yazan bendim ve bana ilk falları muazzamdı o kadın iyi falcı esasen ama son zamanlarda tamamen tok satıcı oldu. 2-3 aydan sonra bir şans daha vereyim dedim resmen son falını dinlemiş aynı cümleleri sattı bana. Yani 47.5 liraya fal bakarken insan vicdan yapar biraz. Biz bu paraları verirken elle tutulur bir hizmet almıyoruz gerçekten terapi oluyor dolayısıyla karşıdakinin beni ne kadar ciddiye aldığı,nezaket gösterdiği en üst düzeyde önemli. Biz bu fal piyasasında pastanın büyük dilimlerinden birini oluşturuyoruz size ve kendime tavsiyem; kazandığı para ve müşteri oranında tavrı değişenlere prim yaptırmayalım. Zamanında Sezgiye duyduğum sevgi yüzünden burada kaç kişi üzerime geldi. Kusura bakmayın ama bana yolunacak kaz gözüyle bakan o kadar insan karşısında tabi ki Sezgiyi başka bir yere koyarım.
Bu saatten sonra da Sezgi,Asenat(eski düzenine dönerse) ve Semadan başka gerçekten danışacağım online falcı yok. Yüz yüze 3 katı güzel hizmeti neredeyse yarı fiyatına alıyorum gerek yok enayi yerine konmaya.
Ne dertlenmişim arkadaş
Benim her falimda durum bu, okuyorlar tekrar.Simdi o ozelligide kaldirirlar kesinama marzuka da falan da oldu bu kac ay onceki mesajlari fallari donup niye okuyorlar anlamiyorum mesela ceren esemen e gecen kasım da fal atmisim bu sene yeniden okunmus sizin fallarda da var mi boyle durumlar?
ben benimkini telefonuma gerizekalı diye kaydettim :)Nehir Ateşoğlu'na attım az önce. ve özellikle pembe bir tablo istemediğimi de söyledim.
kendisi de ne görüyorsam onu söyleyeceğim merak etme diyerek başlamış. durum analizi gayet iyiydi. tamamen düzelmeye 2 ay vermiş. "gerizekalı sevgilim"in harflerini ve tipini de tamamen bilmiş. sorumu sordum yanıt bekliyorum.
bir de hızına hayran kaldım 15 dakika sonra 7.5 dakikalık yorumu geldi.
Serkan aslan benimkiyle evlendirip bi de çocuk yaptırdıydı... Çok fenaydı çoook...Sorsaydın ya kuzum gitti paracıklar..Kızlar Serkan Arslanı merak ediyordum ne zamandır uzun zamandan sonra online olunca hiç niyetim yokken fal attım vasattı bize diyemem,tespit yoktu yorumlara aldanmayın yani:)
Sema dedin de aklıma geldi.... benim sağlık sorunumu tek bilen oydu. Hemde tamamen başka birşey sormuştum. Bana bu bu sebeple doktora gitmen olacak. Ama korkma iyi geçecek demişti.... sebebini de söyledi ki o da doğruydu. geçmiş oldu... Çok şükür..... binnaz da 2-3 kişi dışında geri kalanlar tamamen goygoycu....Elif Hanzadeyi forumda ilk yazan bendim ve bana ilk falları muazzamdı o kadın iyi falcı esasen ama son zamanlarda tamamen tok satıcı oldu. 2-3 aydan sonra bir şans daha vereyim dedim resmen son falını dinlemiş aynı cümleleri sattı bana. Yani 47.5 liraya fal bakarken insan vicdan yapar biraz. Biz bu paraları verirken elle tutulur bir hizmet almıyoruz gerçekten terapi oluyor dolayısıyla karşıdakinin beni ne kadar ciddiye aldığı,nezaket gösterdiği en üst düzeyde önemli. Biz bu fal piyasasında pastanın büyük dilimlerinden birini oluşturuyoruz size ve kendime tavsiyem; kazandığı para ve müşteri oranında tavrı değişenlere prim yaptırmayalım. Zamanında Sezgiye duyduğum sevgi yüzünden burada kaç kişi üzerime geldi. Kusura bakmayın ama bana yolunacak kaz gözüyle bakan o kadar insan karşısında tabi ki Sezgiyi başka bir yere koyarım.
Bu saatten sonra da Sezgi,Asenat(eski düzenine dönerse) ve Semadan başka gerçekten danışacağım online falcı yok. Yüz yüze 3 katı güzel hizmeti neredeyse yarı fiyatına alıyorum gerek yok enayi yerine konmaya.
Ne dertlenmişim arkadaş
Hakikaten yaa... İade alsaydın ya... Aylık astroloji makalesi okuyor adam bir nevi... face'de bedava yayınlanıyor o makaleler...Serkan aslan benimkiyle evlendirip bi de çocuk yaptırdıydı... Çok fenaydı çoook...Sorsaydın ya kuzum gitti paracıklar..
bir yolun vardaki sema mı bu?Sema dedin de aklıma geldi.... benim sağlık sorunumu tek bilen oydu. Hemde tamamen başka birşey sormuştum. Bana bu bu sebeple doktora gitmen olacak. Ama korkma iyi geçecek demişti.... sebebini de söyledi ki o da doğruydu. geçmiş oldu... Çok şükür..... binnaz da 2-3 kişi dışında geri kalanlar tamamen goygoycu....
Ay ben böyle niye atlıyorsam her gördüğüme üstelik ne kadar tecrübem var keşke yazsaydımSerkan aslan benimkiyle evlendirip bi de çocuk yaptırdıydı... Çok fenaydı çoook...Sorsaydın ya kuzum gitti paracıklar..
İade hakkım yoktu hofffHakikaten yaa... İade alsaydın ya... Aylık astroloji makalesi okuyor adam bir nevi... face'de bedava yayınlanıyor o makaleler...
Semaya atarken zaten tüm cesaretimi toplayıp atıyorum çünkü asla pembeci değil ve ne görse dan dan söylüyor:)Sema dedin de aklıma geldi.... benim sağlık sorunumu tek bilen oydu. Hemde tamamen başka birşey sormuştum. Bana bu bu sebeple doktora gitmen olacak. Ama korkma iyi geçecek demişti.... sebebini de söyledi ki o da doğruydu. geçmiş oldu... Çok şükür..... binnaz da 2-3 kişi dışında geri kalanlar tamamen goygoycu....
Evet byv Falcı Sema enerjisi tutar tutmaz onu bilemiyorum ama ne Pembeci ne de olumsuza yatkın ne görürse söylüyor ve bende tarihleriyle çıktı birkaçıbir yolun vardaki sema mı bu?
Üyeliğim çok eski değil ama 2012 den beri fal baktırıyorum forumda daha çok beğenilenler de 3 aşağı 5 yukarı aklımda hep. Falı azaltmaya çalış tabi ama sezgi ve semanın beğeneni daha fazla geniş bir zamanda değerlendirirsek:) sonra nehir ve şevval eşit nil de son zamanlarda beğeniliyoroff kafamda o kadar isi var ki
sezgi, şevval, nehir, nil, sema
birine atsam aklım diğerinde kalıyo
şu an kafamda en öne çıkanlar sezgiyle sema
bilemedim
Semaya atarken zaten tüm cesaretimi toplayıp atıyorum çünkü asla pembeci değil ve ne görse dan dan söylüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?