Binnaz Abla

Kesinlikle katılıyorum sana ayrıca teşekkürde ederim çünkü bu ücret meselesini siteninde değil falcının belirlediğini paylaştın.kemal devrim bana hikaye yazmıştı evet bildiği şeyler var ama bence kesinlikle o fiyat etmez maya demir tam bir facia olmasına rağmen nasıl o fiyat ve puan acıkcası aklım almıyor.asenat'a bir türlü baktıramadım ama seninle aşağı yukarı enerjimiz çok benziyor inşallah onada baktırabilirim.sezgi zaten mağlum

Benim her falimda durum bu, okuyorlar tekrar.

Nehir Ateşoğlu'na attım az önce. ve özellikle pembe bir tablo istemediğimi de söyledim.

kendisi de ne görüyorsam onu söyleyeceğim merak etme diyerek başlamış. durum analizi gayet iyiydi. tamamen düzelmeye 2 ay vermiş. "gerizekalı sevgilim"in harflerini ve tipini de tamamen bilmiş. sorumu sordum yanıt bekliyorum.

bir de hızına hayran kaldım 15 dakika sonra 7.5 dakikalık yorumu geldi.

ben benimkini telefonuma gerizekalı diye kaydettim :)
barışırsak gerizekalı sevgilim'e çeviririm

Kızlar Serkan Arslanı merak ediyordum ne zamandır uzun zamandan sonra online olunca hiç niyetim yokken fal attım vasattı bize diyemem,tespit yoktu yorumlara aldanmayın yani:)
Serkan aslan benimkiyle evlendirip bi de çocuk yaptırdıydı... Çok fenaydı çoook...Sorsaydın ya kuzum gitti paracıklar..

Sema dedin de aklıma geldi.... benim sağlık sorunumu tek bilen oydu. Hemde tamamen başka birşey sormuştum. Bana bu bu sebeple doktora gitmen olacak. Ama korkma iyi geçecek demişti.... sebebini de söyledi ki o da doğruydu. geçmiş oldu... Çok şükür..... binnaz da 2-3 kişi dışında geri kalanlar tamamen goygoycu....

Serkan aslan benimkiyle evlendirip bi de çocuk yaptırdıydı... Çok fenaydı çoook...Sorsaydın ya kuzum gitti paracıklar..
Hakikaten yaa... İade alsaydın ya... Aylık astroloji makalesi okuyor adam bir nevi... face'de bedava yayınlanıyor o makaleler...

bir yolun vardaki sema mı bu?

Semaya atarken zaten tüm cesaretimi toplayıp atıyorum çünkü asla pembeci değil ve ne görse dan dan söylüyor:)

Falcı Sema diye yazayım da arayanlr bulsun:) Biryolunvar Semaya fal atarsanız profilindeki açıklama kısmını okuyun ve mutlaka bahsettiği çizgi falı için de numara verin soru kısmında bence yorumu güçleniyor

off kafamda o kadar isi var ki
sezgi, şevval, nehir, nil, sema
birine atsam aklım diğerinde kalıyo

şu an kafamda en öne çıkanlar sezgiyle sema
bilemedim

off kafamda o kadar isi var ki
sezgi, şevval, nehir, nil, sema
birine atsam aklım diğerinde kalıyo

şu an kafamda en öne çıkanlar sezgiyle sema
bilemedim
Üyeliğim çok eski değil ama 2012 den beri fal baktırıyorum forumda daha çok beğenilenler de 3 aşağı 5 yukarı aklımda hep. Falı azaltmaya çalış tabi ama sezgi ve semanın beğeneni daha fazla geniş bir zamanda değerlendirirsek:) sonra nehir ve şevval eşit nil de son zamanlarda beğeniliyor

Semaya atarken zaten tüm cesaretimi toplayıp atıyorum çünkü asla pembeci değil ve ne görse dan dan söylüyor:)

Sema geçen gün beni yerden yere vurdu ay falını gömmek istiyorum iptal iptal iptal yalnız kızlar daha önce baktırdığım Sema'dan farklı gibiydi tarzı vs var mı son zamanda baktıran?

İlk falı olumlu olmasına rağmen çıkmamıştı bunun da çıkmamasına hiç üzülmem dinimiz amin=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…