Binnaz Abla

Nehirde çıkan var mı? Durum iyi de çıkanı bilelim bir de
Nehirin bana ilk falı saçma sapandı erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ama aynı ortamlardan falan bahsetti fakat ailevi bir durumu direkt olarak bildi gelecekte. İkinci falı çok daha tutarlıydı ama gelecek beklemede

Yalnız senin falında gerçekten sema yazı tarzı değildi bizim falcılarımız tutmuyor zaten rahat ol

Semaya 2 kez atmışım tek bi cümlesi bile çıkmamış durumumuzu bile eh işte şöyle böyle bilmiş. Katina atmışım ben siz ne atmıştınız hangi falda iyi? Benle enerjisi hiç tutmamış ya da

Kuzum bizim seninle baya tutuyor enerjimiz şuan onu farkettim bana da aklımdaki kişi için olacak demişti, sonra çok kısa bi süre böyle üç beş güncük kadar aklıma başka biri takıldı onun için de attım ona da olacak dedi çifter çifter gezdircem hehalde sevgilileri ben o kısa süreliğine aklıma gireni unuttum gitti ne görüştük ne konuştuk yani

Ahahaha ilahi ya bana da 2 vade içinde konuşup barışcaksınız demiş şubat ayında. Hiç kendini üzme hayatında kimse yok onun olmıycak da demiş. Ama o zamanlar hayatında biri olduğunu öğrenmiştim sonradan ahah o kızdan başka 2 kişi daha olmuş hatta. Semaya göre merak etme aklı sende kimse olmıycak hayatında

Ay hadi hayatında kimse olmayacak kısmı patlamış, inşallah aklı sende kısmı doğrudur inşallaahh

Zaten falcı sadece seçtiğiniz kartları yorumluyorsa o falı olumluysa da (asenat hariç) o falı çöpe atın çünkü karta enerji geçmeden olmaz. Ben baktığım dönemde emin olmak için 3 açılım daha yapıyordum bunu da her falcı kolay kolay yapmaz gerçi çünkü ciddi enerji gerekiyor.

Yaa seka sen fal mı bakıyordun nerdee

Herkes senin kadar özenerek emin olmak için destekleyip baksa valla o falcıların kapısından kimse ayrılmaz da nerdeeeee

Ay acaba kahve falını da mı denesem acaba belki bu sefer tutar çok dürtüyo şeytan beni bu aralar sezgiyi bekliyodum yakalayamadım. Falcı peşinde koşasım yok hiç artık
Şimdi baktım ama iki zamanlama vermiş ikinci kısım tutmamış(yani muhtemelen tutmayacak:)) onun dışında anlık olarak iyimiş sana hiç hiç olmadıysa belkş enerji tutmamıştır özelden Sezgiye at istersen canım?

Kuzum aslında bu son kişi için attığım ve tutmayan falcıları suçlayamıyorum. En çok güvendiğim 2 falcı var biri asenat diğeri selena. İkisi de bu soruduğum kişinin ne istediğini bilmediğini, dengesiz oldunu söyledi. Bu yüzden net bir şey söylemek bu kişi hakkında mümkün değil diyorlar anlaşmış gibi. Hatta nehir de böyle demişti şaşırmıştım.

Sema öyle açıklama yapmaz zaten kısacık dan dan yazıp kenara çekilir belki de ondan tutmamıştır kuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…