- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Nehirin bana ilk falı saçma sapandı erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ama aynı ortamlardan falan bahsetti fakat ailevi bir durumu direkt olarak bildi gelecekte. İkinci falı çok daha tutarlıydı ama gelecek beklemedeNehirde çıkan var mı? Durum iyi de çıkanı bilelim bir de
Yalnız senin falında gerçekten sema yazı tarzı değildi bizim falcılarımız tutmuyor zaten rahat olSema geçen gün beni yerden yere vurdu ay falını gömmek istiyorum iptal iptal iptalyalnız kızlar daha önce baktırdığım Sema'dan farklı gibiydi tarzı vs var mı son zamanda baktıran?
İlk falı olumlu olmasına rağmen çıkmamıştı bunun da çıkmamasına hiç üzülmem dinimiz amin=)
Yalnız senin falında gerçekten sema yazı tarzı değildi bizim falcılarımız tutmuyor zaten rahat ol
Bence kahve+çizgi falı güzel bana patlayan tek falı katina diyebilirim:)Semaya 2 kez atmışım tek bi cümlesi bile çıkmamışdurumumuzu bile eh işte şöyle böyle bilmiş. Katina atmışım ben siz ne atmıştınız hangi falda iyi? Benle enerjisi hiç tutmamış ya da
Kuzum bizim seninle baya tutuyor enerjimiz şuan onu farkettim bana da aklımdaki kişi için olacak demişti, sonra çok kısa bi süre böyle üç beş güncük kadar aklıma başka biri takıldı onun için de attım ona da olacak dediSemaya 2 kez atmışım tek bi cümlesi bile çıkmamışdurumumuzu bile eh işte şöyle böyle bilmiş. Katina atmışım ben siz ne atmıştınız hangi falda iyi? Benle enerjisi hiç tutmamış ya da
Ahahaha ilahi yaKuzum bizim seninle baya tutuyor enerjimiz şuan onu farkettim bana da aklımdaki kişi için olacak demişti, sonra çok kısa bi süre böyle üç beş güncük kadar aklıma başka biri takıldı onun için de attım ona da olacak dediçifter çifter gezdircem hehalde sevgilileri ben o kısa süreliğine aklıma gireni unuttum gitti ne görüştük ne konuştuk yani
Ay hadi hayatında kimse olmayacak kısmı patlamış, inşallah aklı sende kısmı doğrudur inşallaahhAhahaha ilahi yabana da 2 vade içinde konuşup barışcaksınız demiş şubat ayında. Hiç kendini üzme hayatında kimse yok onun olmıycak da demiş. Ama o zamanlar hayatında biri olduğunu öğrenmiştim sonradan ahah o kızdan başka 2 kişi daha olmuş hatta. Semaya göre merak etme aklı sende kimse olmıycak hayatında
Ay acaba kahve falını da mı denesem acaba belki bu sefer tutarBence kahve+çizgi falı güzel bana patlayan tek falı katina diyebilirim:)
Yaa seka sen fal mı bakıyordun nerdeeZaten falcı sadece seçtiğiniz kartları yorumluyorsa o falı olumluysa da (asenat hariç) o falı çöpe atın çünkü karta enerji geçmeden olmaz. Ben baktığım dönemde emin olmak için 3 açılım daha yapıyordum bunu da her falcı kolay kolay yapmaz gerçi çünkü ciddi enerji gerekiyor.
Zaten falcı sadece seçtiğiniz kartları yorumluyorsa o falı olumluysa da (asenat hariç) o falı çöpe atın çünkü karta enerji geçmeden olmaz. Ben baktığım dönemde emin olmak için 3 açılım daha yapıyordum bunu da her falcı kolay kolay yapmaz gerçi çünkü ciddi enerji gerekiyor.
Şimdi baktım ama iki zamanlama vermiş ikinci kısım tutmamış(yani muhtemelen tutmayacak:)) onun dışında anlık olarak iyimiş sana hiç hiç olmadıysa belkş enerji tutmamıştır özelden Sezgiye at istersen canım?Ay acaba kahve falını da mı denesem acaba belki bu sefer tutarçok dürtüyo şeytan beni bu aralar sezgiyi bekliyodum yakalayamadım. Falcı peşinde koşasım yok hiç artık
Çok kısa süreli baktım 2 gün tellwede(sinir hastası oldum:)) 1 gün de byv de profil açtım sonra kapadım çünkü cidden enerjimi çok etkiledi olumsuz anlamdaYaa seka sen fal mı bakıyordun nerdee
Evet byv sema... Çok kısa ve net yorumlamış tı.bir yolun vardaki sema mı bu?
Kuzum aslında bu son kişi için attığım ve tutmayan falcıları suçlayamıyorum. En çok güvendiğim 2 falcı var biri asenat diğeri selena. İkisi de bu soruduğum kişinin ne istediğini bilmediğini, dengesiz oldunu söyledi. Bu yüzden net bir şey söylemek bu kişi hakkında mümkün değil diyorlar anlaşmış gibi. Hatta nehir de böyle demişti şaşırmıştım.Şimdi baktım ama iki zamanlama vermiş ikinci kısım tutmamış(yani muhtemelen tutmayacak:)) onun dışında anlık olarak iyimiş sana hiç hiç olmadıysa belkş enerji tutmamıştır özelden Sezgiye at istersen canım?
Sema öyle açıklama yapmaz zaten kısacık dan dan yazıp kenara çekilir belki de ondan tutmamıştır kuzu:)Kuzum aslında bu son kişi için attığım ve tutmayan falcıları suçlayamıyorum. En çok güvendiğim 2 falcı var biri asenat diğeri selena. İkisi de bu soruduğum kişinin ne istediğini bilmediğini, dengesiz oldunu söyledi. Bu yüzden net bir şey söylemek bu kişi hakkında mümkün değil diyorlar anlaşmış gibi. Hatta nehir de böyle demişti şaşırmıştım.
Yaa tüh kaçırmışızÇok kısa süreli baktım 2 gün tellwede(sinir hastası oldum:)) 1 gün de byv de profil açtım sonra kapadım çünkü cidden enerjimi çok etkiledi olumsuz anlamda
Aa hissiyatlısın yanii:) burcun neydi sekacımÇok kısa süreli baktım 2 gün tellwede(sinir hastası oldum:)) 1 gün de byv de profil açtım sonra kapadım çünkü cidden enerjimi çok etkiledi olumsuz anlamda
Burcum da yükselenim de akrep başıma ne geliyorsa hissiyatımdan zatenAa hissiyatlısın yanii:) burcun neydi sekacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?