Evet byv Falcı Sema enerjisi tutar tutmaz onu bilemiyorum ama ne Pembeci ne de olumsuza yatkın ne görürse söylüyor ve bende tarihleriyle çıktı birkaçı
Nehirde çıkan var mı? Durum iyi de çıkanı bilelim bir de
Bunu duyunca vazgeçtim atmaktankızlar… ben dayanamadım attım semaya…
dün hatırlarsanız bu çocuk her gece 11de çevrimiçi oluyo artık kimlerle konuşuyosa her gece açık demiştim
falcı sema da "tanımadığı etmediği kişilerle yazışıyor" yazmış
yalnız ne kadar kısa bir yorumdu ya
toplasan 5 satır anca var 30 tl bi de
Bende çıktı. Ki...bende çok zor çıkar...
tabi 5 satır değil biraz daha uzun :)Bunu duyunca vazgeçtim atmaktanuzun uzun okumayı seviyorum ben laf kalabalığı yapsa da
Evet dediği zamanda dediği şeyi yaşadım ki..bu da baktırdığım zibilyon falda ikinciydi.hadi inşallah diyeyim. peki zaman olarak tutturdu mu?
Evet dediği zamanda dediği şeyi yaşadım ki..bu da baktırdığım zibilyon falda ikinciydi.
höef 2 ay çok uzun geliyor şu an. gerçi ben kendisine sordum, bu 2 ay aramızdaki soğukluğun başladığı zamandan itibaren mi yoksa bugünden itibaren mi diye. iki ayın sonunda beni artık nerelerden toplarsınız bilemiyorum
Fal işi ilginç canım ya bende ilk bilen Ebru iyihuylu du ki ortada daha hiçbirşey yokken ayrılacaksınız demişti. Ki dediği tarihte ayrıldım. Burada bir kişi Ebru hanıma iyi demez.Sonrasında da çok tutarlı değildi zaten. Kısmet ya..
Hayırlısı olsun.
Eren bana cok yakın tarıg verdı.. cok da pozitıf bı yorumdu.. cıkıyomu?Bias Gökçe(tırttı onu saymıyorum)
Damlalar Tuğba(masadan oha diyerek kalktım)
Melekler Eren(bu adam sağlam bir falcı)
Kötü fallar anında çıkıyor ...Fal işi ilginç canım ya bende ilk bilen Ebru iyihuylu du ki ortada daha hiçbirşey yokken ayrılacaksınız demişti. Ki dediği tarihte ayrıldım. Burada bir kişi Ebru hanıma iyi demez.Sonrasında da çok tutarlı değildi zaten. Kısmet ya..
Hayırlısı olsun.
Yalnız bazı insanların enerjisi fal bakmaya izin vermiyor bunu tecrübe ettim ben öyle mi acaba:)Bende kontrol edemeyeceğim şeyler söyledi ilk tarihi Temmuz Ekim arasıydı.Patladı.En son Ocak Nisan 2017 oldu bu tarihler. Her baktırdığımda üç ay 3 ay geçiyor işte..Henüz çıktı dediğim bir şey olmadı bendeGerçi bana çok zor çıkıyor. Ben kriter alınmaması gereken bir bahtsız insanım :)))
Avm ortasında güldüm Allah da seni güldürsün canım
Bana iletişim için verdiği tarih çok yakındı oldu ama görüşme için dediği tarih olmadı. Çok beklentiye girdim dediğim gibi ötelenmesi normal:)Eren bana cok yakın tarıg verdı.. cok da pozitıf bı yorumdu.. cıkıyomu?
Evet ben burda üç kişiye tamamdır dedim.Hülya Ebru nehir..Kötü fallar anında çıkıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?