Binnaz Abla

Evet byv Falcı Sema enerjisi tutar tutmaz onu bilemiyorum ama ne Pembeci ne de olumsuza yatkın ne görürse söylüyor ve bende tarihleriyle çıktı birkaçı

Bende kontrol edemeyeceğim şeyler söyledi ilk tarihi Temmuz Ekim arasıydı.Patladı.En son Ocak Nisan 2017 oldu bu tarihler. Her baktırdığımda üç ay 3 ay geçiyor işte..Henüz çıktı dediğim bir şey olmadı bende Gerçi bana çok zor çıkıyor. Ben kriter alınmaması gereken bir bahtsız insanım :)))

kızlar… ben dayanamadım attım semaya…

dün hatırlarsanız bu çocuk her gece 11de çevrimiçi oluyo artık kimlerle konuşuyosa her gece açık demiştim
falcı sema da "tanımadığı etmediği kişilerle yazışıyor" yazmış

yalnız ne kadar kısa bir yorumdu ya
toplasan 5 satır anca var 30 tl bi de

Bunu duyunca vazgeçtim atmaktan uzun uzun okumayı seviyorum ben laf kalabalığı yapsa da

Evet dediği zamanda dediği şeyi yaşadım ki..bu da baktırdığım zibilyon falda ikinciydi.

höef 2 ay çok uzun geliyor şu an. gerçi ben kendisine sordum, bu 2 ay aramızdaki soğukluğun başladığı zamandan itibaren mi yoksa bugünden itibaren mi diye. iki ayın sonunda beni artık nerelerden toplarsınız bilemiyorum

Fal işi ilginç canım ya bende ilk bilen Ebru iyihuylu du ki ortada daha hiçbirşey yokken ayrılacaksınız demişti. Ki dediği tarihte ayrıldım. Burada bir kişi Ebru hanıma iyi demez.Sonrasında da çok tutarlı değildi zaten. Kısmet ya..
Hayırlısı olsun.

vallahi bize bir kişi de ayrılacaksınız demedi. ki gerizekalı sevgilimi iyi tanıyorum, bunu istese hiç durmaz söylerdi. daha önce söyledi de zaten. (daha önce ayrıldık maalesef ve 9 ay kadar sürdü. hiç olmayacak gözüyle bakılmasına rağmen ben hep tekrar birleşeceğimizi de hissediyordum.) ama işte bu arada kalışlar beni delirtiyor. ha onu öyle yorgun, bitkin ve düşünceli görmek de çok üzüyor :/ iki ay daha onu öyle görecek olma fikri çok üzücü

Kızlar melekler kahvesi erenden ciktım az öz ama net bı yorumdu tarıh verdı ki inanılmaz yakın.. memlun kaldım. Gıdıpte dediklerini yaşayan varmı? Birde muzo dıye bı adam vardı orada cok ıyu dedı calışan ccocouk bılen varmı??

Bias Gökçe(tırttı onu saymıyorum)
Damlalar Tuğba(masadan oha diyerek kalktım)
Melekler Eren(bu adam sağlam bir falcı)
Eren bana cok yakın tarıg verdı.. cok da pozitıf bı yorumdu.. cıkıyomu?

Kötü fallar anında çıkıyor ...

Yalnız bazı insanların enerjisi fal bakmaya izin vermiyor bunu tecrübe ettim ben öyle mi acaba:)

Enerji konusunda haklısınız, benim de kolay çıkmaz. Karşındakiyle enerjinin tutması zor oluyor. Kendim tarot bakmayı öğrenmeye çalışıcam artık yardım edenler olursa da sevinirim.

Kötü fallar anında çıkıyor ...
Evet ben burda üç kişiye tamamdır dedim.Hülya Ebru nehir..
Hülya açıkçası olumsuz dediği için,Ebru zaten ayrılık zamanı bilmişti, Nehir de ayrılık ortaya çıkınca boşanma tarihi ve orada neler olacağını bilmişti.
Sonrasında bunlar bildi diye çok attım. Hülya Demir ve Ebru Hanım sonrasında çok zayıf fallar baktılar. Nehir ateşoğluda iş güç kısımlarında bildiği bir iki şey oldu.
Sonra çok beğenilen kim varsa baktırdım. Malesef hiçbiri kesinlikle turturamadı çok emin verilen tarihler geçeli de aylar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…