Bana iletişim için verdiği tarih çok yakındı oldu ama görüşme için dediği tarih olmadı. Çok beklentiye girdim dediğim gibi ötelenmesi normal:)
Yalnız bazı insanların enerjisi fal bakmaya izin vermiyor bunu tecrübe ettim ben öyle mi acaba:)
Enerji konusunda haklısınız, benim de kolay çıkmaz. Karşındakiyle enerjinin tutması zor oluyor. Kendim tarot bakmayı öğrenmeye çalışıcam artık yardım edenler olursa da sevinirim.
çok doğrusun insanın bi iki bakıcısı yorumcusu olsun yeter...en iyilerElif Hanzadeyi forumda ilk yazan bendim ve bana ilk falları muazzamdı o kadın iyi falcı esasen ama son zamanlarda tamamen tok satıcı oldu. 2-3 aydan sonra bir şans daha vereyim dedim resmen son falını dinlemiş aynı cümleleri sattı bana. Yani 47.5 liraya fal bakarken insan vicdan yapar biraz. Biz bu paraları verirken elle tutulur bir hizmet almıyoruz gerçekten terapi oluyor dolayısıyla karşıdakinin beni ne kadar ciddiye aldığı,nezaket gösterdiği en üst düzeyde önemli. Biz bu fal piyasasında pastanın büyük dilimlerinden birini oluşturuyoruz size ve kendime tavsiyem; kazandığı para ve müşteri oranında tavrı değişenlere prim yaptırmayalım. Zamanında Sezgiye duyduğum sevgi yüzünden burada kaç kişi üzerime geldi. Kusura bakmayın ama bana yolunacak kaz gözüyle bakan o kadar insan karşısında tabi ki Sezgiyi başka bir yere koyarım.
Bu saatten sonra da Sezgi,Asenat(eski düzenine dönerse) ve Semadan başka gerçekten danışacağım online falcı yok. Yüz yüze 3 katı güzel hizmeti neredeyse yarı fiyatına alıyorum gerek yok enayi yerine konmaya.
Ne dertlenmişim arkadaş
kızlar… ben dayanamadım attım semaya…
dün hatırlarsanız bu çocuk her gece 11de çevrimiçi oluyo artık kimlerle konuşuyosa her gece açık demiştim
falcı sema da "tanımadığı etmediği kişilerle yazışıyor" yazmış
yalnız ne kadar kısa bir yorumdu ya
toplasan 5 satır anca var 30 tl bi de
serkan tek bende iyiydi keşke ona atsaydın..kızlar… ben dayanamadım attım semaya…
dün hatırlarsanız bu çocuk her gece 11de çevrimiçi oluyo artık kimlerle konuşuyosa her gece açık demiştim
falcı sema da "tanımadığı etmediği kişilerle yazışıyor" yazmış
yalnız ne kadar kısa bir yorumdu ya
toplasan 5 satır anca var 30 tl bi de
nehir sadece gördüğünü diyip yorumladığından çok samimi geilyor bana bakalım çıkar mı beğenmiştim bende falınıBende çıktı. Ki...bende çok zor çıkar...
Ben artık nadir baktırıyorum.O yüzden aklımda kalıyor. Şirkette falan bak demişti oluyorum arada.İlk baktırdığımda çok fazla baktırıyordum.Kaynamıştı mesela kadın.nehir sadece gördüğünü diyip yorumladığından çok samimi geilyor bana bakalım çıkar mı beğenmiştim bende falını
nehir e mi sürekli atıyorsunuz?Ben artık nadir baktırıyorum.O yüzden aklımda kalıyor. Şirkette falan bak demişti oluyorum arada.İlk baktırdığımda çok fazla baktırıyordum.Kaynamıştı mesela kadın.
Tuğba beni şok etti ama eren diyebilirim sanırım canımcım çünkü erenin ufacık bir dediği çıktı:)Sekacığım Eren mi Tuğba mı? Birini seçsen hangisini seçerdin?
nehir e mi sürekli atıyorsunuz?
Tuğba beni şok etti ama eren diyebilirim sanırım canımcım çünkü erenin ufacık bir dediği çıktı:)
Teşekkür ederim canımm benim ben deSağol canım.Telefondan nedense şu ikonları seçemiyorum. Öpücük atan var ya ondan gönderiyorum sana :))
sanırım bende cevaplayabilirim dün gittim 30 tl ye bakıyor Kahve ve tarot birlikte. sonra bi kart destesinden 3 tane daha seçtirdi ama neydi bilmiyorum katina değildi. çok çok iyiydi zaten bir çok kez namını duymuştum.Selam seka Melekler kahvesi erene gittin galiba acaba ne kadara bakiyor tarot mu kahve mi yoksa her ikisi mi nasıldı geçmişi gelecekle ilgili bildiği şeyler var mı. Cevaplarsan çok sevinirim.
Avm ortasında güldüm Allah da seni güldürsün canım
Milenart cevaplamış ama yazayım yine de; 30 ya da 35ti yemek yediğim için çok emin değilim toplu ödedim. Kahve bakıyor yanında tarot kartı seçtiriyor başta 6 tane sonra da her sorunüçin birer tane. Geçmiş süperdi direkt isim falan verdi gelecekte de bir söylediği çıktı onunla bağlantılı başka bir şey vardı o çıkmadı ama çok beklentiye girdiğim için ötelendi bana göreSelam seka Melekler kahvesi erene gittin galiba acaba ne kadara bakiyor tarot mu kahve mi yoksa her ikisi mi nasıldı geçmişi gelecekle ilgili bildiği şeyler var mı. Cevaplarsan çok sevinirim.
yani ben kahve yanında tarot bakana çok güvenemiyorum açıkçası. aslen köfteci olan lokantanın mantısının çirkin olması gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?