Binnaz Abla

Bana iletişim için verdiği tarih çok yakındı oldu ama görüşme için dediği tarih olmadı. Çok beklentiye girdim dediğim gibi ötelenmesi normal:)

Sekacığım Eren mi Tuğba mı? Birini seçsen hangisini seçerdin?

Yalnız bazı insanların enerjisi fal bakmaya izin vermiyor bunu tecrübe ettim ben öyle mi acaba:)

Ne bileyim canım ya..Ufacık benzer birşey olsa bile sevinçten uçar haldeyim. Çıkmıyor ıhh malesef. Hakikaten ne kadar baktırdığımı unuttum. Olumsuz dediği için tuttu dediğim üç kişi var.Zevk almıyorum artık da zaten. Eskiden beklerdim heyecanla falan..Bitti gitti (

Enerji konusunda haklısınız, benim de kolay çıkmaz. Karşındakiyle enerjinin tutması zor oluyor. Kendim tarot bakmayı öğrenmeye çalışıcam artık yardım edenler olursa da sevinirim.

İlk baktığında kart anlamlarını temel alıyorsun o da yanlış düşündürüyor seni.Aslında çok zor bir kartın yanındaki üstündeki altındaki anlamı bütün değiştiriyor. Katina başlamanı tavsiye ederim aslında. O daha kesin net yalın gibi geliyor bana.

çok doğrusun insanın bi iki bakıcısı yorumcusu olsun yeter...en iyiler

serkan tek bende iyiydi keşke ona atsaydın..

Fal sepetinde romen asıllı pariste yaşadığını söyleyen bir falci var deneyen var mi?? Bir de izmirli katina diye cok iddiali biri var ama cesaret edemedim 40 tl cok geldi

nehir sadece gördüğünü diyip yorumladığından çok samimi geilyor bana bakalım çıkar mı beğenmiştim bende falını
Ben artık nadir baktırıyorum.O yüzden aklımda kalıyor. Şirkette falan bak demişti oluyorum arada.İlk baktırdığımda çok fazla baktırıyordum.Kaynamıştı mesela kadın.

Selam seka Melekler kahvesi erene gittin galiba acaba ne kadara bakiyor tarot mu kahve mi yoksa her ikisi mi nasıldı geçmişi gelecekle ilgili bildiği şeyler var mı. Cevaplarsan çok sevinirim.

Selam seka Melekler kahvesi erene gittin galiba acaba ne kadara bakiyor tarot mu kahve mi yoksa her ikisi mi nasıldı geçmişi gelecekle ilgili bildiği şeyler var mı. Cevaplarsan çok sevinirim.
sanırım bende cevaplayabilirim dün gittim 30 tl ye bakıyor Kahve ve tarot birlikte. sonra bi kart destesinden 3 tane daha seçtirdi ama neydi bilmiyorum katina değildi. çok çok iyiydi zaten bir çok kez namını duymuştum.

Milenart cevaplamış ama yazayım yine de; 30 ya da 35ti yemek yediğim için çok emin değilim toplu ödedim. Kahve bakıyor yanında tarot kartı seçtiriyor başta 6 tane sonra da her sorunüçin birer tane. Geçmiş süperdi direkt isim falan verdi gelecekte de bir söylediği çıktı onunla bağlantılı başka bir şey vardı o çıkmadı ama çok beklentiye girdiğim için ötelendi bana göre

yani ben kahve yanında tarot bakana çok güvenemiyorum açıkçası. aslen köfteci olan lokantanın mantısının çirkin olması gibi geliyor

Teşekkür ederim seka ve milenart.Peki milenart kaç dakika sürüyor fali ben daha önce taksim majestik cafede baktirdim bakirkoyde namini duymuştum meleklerin . Soru sorup ağzından laf alıp öyle mi bakıyor bir de tarotak bakıp fincanı fazla bakmıyor mu.Rabdevuyla bakıyorlar çok sordum cevaplarsan sevinirim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…