Binnaz Abla

yani ben kahve yanında tarot bakana çok güvenemiyorum açıkçası. aslen köfteci olan lokantanın mantısının çirkin olması gibi geliyor
Aslında kahveden asıl yorumları yapıyor ama kart falları bence yorumu güçlendiriyor eğer bilinçli bakılıyorsa

Aslında benimki şöyle oldu 10 kart seçtirdi kapalı duruyordu sadece adımı sordu. fincanı açtı başladı anlatmaya ağzımı bile açmadan inanılmaz şeyler dedi çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama yıllar önceden gelen şeylerden bahsederek ilerisi için bir tablo çizdi kafamda bi sürü soru hazırlamıştım gerek kalmadı. dakika olarak bilmiyorum da çok kısa değil uzunda değil zaten tatmin oluyorsun. sonra kartları açtı kartlar dediklerimi destekliyor dedi aynı şeyleri bi kaç bişey ekleyerek dedi. Randevu günlük alınıyor sabahtan ara gün içine saat belirt

Ben melekler kahvesinde baktırmıstım adamlar kahveye telveye bakmadan pat pat söylüyolardı telve bahane

Aslında kahveden asıl yorumları yapıyor ama kart falları bence yorumu güçlendiriyor eğer bilinçli bakılıyorsa

işte maalesef çoğu yerde tarotta saçmalıyorlar... tarot bilmeyen birinin eline verilmemesi gereken bir şey kesinlikle

Gitmek farz oldu erene cidden merak ettim ben de gidicem en yakın zamanda netten baktım melekler kahvesi erendiye bayagi olumlu fal yorumları eren emre ve Kadir varmış sanırım ama ereni daha çok begeneni var.Laf cafe Andaç Canan fatma ya baktirmistim Canan iskambil falini beğenisine gelecekle ilgili söylediği birsey çıkmıştı .fatma da karakter analizi ve geçmişi iyi anlatMisti.Bakalım eren nasıl.

MasalKizi canım sen kime baktirdin meleklerde gelecekle ilgili dediği şey oldu mu .

hoof bende zor duruyorum ereni bayadir okuyoruz ama gidip adamla uyusmayıp buraya "cıkmadı" yazmak da istemiyorum artik
ama erenin enerjisi herkesle tutuyor gibi geçenlrrde arkadaşım bi turist grubuyla gitmiş evli kadına dostunun adını söylemiş rehber arkadaş şok olmuş kadın kıpkırmızı:)) yani ereni ilk duyuşum değil...

Kızlar dün yazmıştım biryolunvar hira ile ilgili. Geçen sene baktırdığım falı beğendiğim için fiyatı da uygun olunca dayanamayıp yine denedim. Gayet beğendim. Falı selenanın falı ile paraleldi ki olumsuz olmasına rağmen çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Şoktayım, sezgi Candan bildirimi geldi 49.saniyede neymiş bu diye baktım ve SIRADA DÖRT KİŞİ yazısı çıktı. HELAL OLSUN BAŞKA BİR ŞEY DİYEMİYORUM

Burda çok övüldü diye bakayım demiştim, ama bunu gördükten sonra hiç uğraşmam

ben de hemen bastım 5 kişi vardı
acaba diyorum sisteme girip kendini çevrimiçi yaptığında zaten 3-4 falla başlamış olmasın?

gecenin köründe o kadarı da imkansız ya

ben de hemen bastım 5 kişi vardı
acaba diyorum sisteme girip kendini çevrimiçi yaptığında zaten 3-4 falla başlamış olmasın?

gecenin köründe o kadarı da imkansız ya
Sezgi keşfettiğimm günden beri öyle eğer facebook sayfasından yazarsanız giriş saatini haber verir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…