- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Aslında kahveden asıl yorumları yapıyor ama kart falları bence yorumu güçlendiriyor eğer bilinçli bakılıyorsayani ben kahve yanında tarot bakana çok güvenemiyorum açıkçası. aslen köfteci olan lokantanın mantısının çirkin olması gibi geliyor
Aslında benimki şöyle oldu 10 kart seçtirdi kapalı duruyordu sadece adımı sordu. fincanı açtı başladı anlatmaya ağzımı bile açmadan inanılmaz şeyler dedi çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama yıllar önceden gelen şeylerden bahsederek ilerisi için bir tablo çizdi kafamda bi sürü soru hazırlamıştım gerek kalmadı. dakika olarak bilmiyorum da çok kısa değil uzunda değil zaten tatmin oluyorsun. sonra kartları açtı kartlar dediklerimi destekliyor dedi aynı şeyleri bi kaç bişey ekleyerek dedi. Randevu günlük alınıyor sabahtan ara gün içine saat belirtTeşekkür ederim seka ve milenart.Peki milenart kaç dakika sürüyor fali ben daha önce taksim majestik cafede baktirdim bakirkoyde namini duymuştum meleklerin . Soru sorup ağzından laf alıp öyle mi bakıyor bir de tarotak bakıp fincanı fazla bakmıyor mu.Rabdevuyla bakıyorlar çok sordum cevaplarsan sevinirim canim.
Aslında kahveden asıl yorumları yapıyor ama kart falları bence yorumu güçlendiriyor eğer bilinçli bakılıyorsa
2 sene önce gidiyodum en son cihana baktırmıstım cıkmıstı galıba inan hatırlayamıyorumMasalKizi canım sen kime baktirdin meleklerde gelecekle ilgili dediği şey oldu mu .
Melekler kahvesinde erene gitmek farz oldu bu kadar fal bakan bi yere güvenmezdim ama deneyeceğim...
ama erenin enerjisi herkesle tutuyor gibi geçenlrrde arkadaşım bi turist grubuyla gitmiş evli kadına dostunun adını söylemiş rehber arkadaş şok olmuş kadın kıpkırmızı:)) yani ereni ilk duyuşum değil...hoof bende zor duruyorum ereni bayadir okuyoruz ama gidip adamla uyusmayıp buraya "cıkmadı" yazmak da istemiyorum artik
ben de hemen bastım 5 kişi vardıŞoktayım, sezgi Candan bildirimi geldi 49.saniyede neymiş bu diye baktım ve SIRADA DÖRT KİŞİ yazısı çıktı. HELAL OLSUN BAŞKA BİR ŞEY DİYEMİYORUM
Burda çok övüldü diye bakayım demiştim, ama bunu gördükten sonra hiç uğraşmam
Bence rezervasyon falan yaptırıyolarben de hemen bastım 5 kişi vardı
acaba diyorum sisteme girip kendini çevrimiçi yaptığında zaten 3-4 falla başlamış olmasın?
gecenin köründe o kadarı da imkansız ya
Sezgi keşfettiğimm günden beri öyle eğer facebook sayfasından yazarsanız giriş saatini haber verir:)ben de hemen bastım 5 kişi vardı
acaba diyorum sisteme girip kendini çevrimiçi yaptığında zaten 3-4 falla başlamış olmasın?
gecenin köründe o kadarı da imkansız ya
ama erenin enerjisi herkesle tutuyor gibi geçenlrrde arkadaşım bi turist grubuyla gitmiş evli kadına dostunun adını söylemiş rehber arkadaş şok olmuş kadın kıpkırmızı:)) yani ereni ilk duyuşum değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?