Binnaz Abla

Binnaz da kerem mi deniyen var mı fiyatı bayağı uçuk yorumları çok iyi...
bilemedim...ayın 1 inden sonra enayiliğime gümüş madalya vericeklermiş:))belki baktırırım..
asenatı yakalayamayacağımıza göre....

ben denedim kuzum kasım ayında belşlı olcak cıkıp cıımadıgı

sekacım sen semaya ne atıosunn

valla baya bir sema yazılmıs ben de biraz anlatayım daha once dort kere baktırmısım hepsinde aynı tarıhlerı vermişti. inanmamıstım ama dedigi tarihleri tutturmustu. son falından bir oncekinibegenmesem de hala isabetli atıs yapan nadir falcılardan..

sezgiyi cok seviyorum sadece bir falında hem tarih cıkmadı hem de dedigi gibi olmadı..olabilir...insanız düzgün falcı bulmak cok zor o yuzden ben hep baktırmaya devam ettim kendisine..

selena bazen siir gibi yazıyo olumluyu inanasım gelmiyor o an..ama bi bakıosun 4 5 ay sonra dedigi gibi olmus..zamanları hic cıkmaz selenanın..ama yordugu durumları yasadım hep...kendisini de cok severim..

ben bi de medyum cemi seviyorum..kactır ısabetli atıs yapıyor tarıh ve an da...takdir edilesi..

hüma cıkmadı..guzeldi cok begenmistim ama olmadı..asenata subatda baktırmısım..sadece tarihi cıktı..anlık durumu ve gelecek le ilgili seyler olmamıs..sırf tarıh ıcın baktırabilirim.. :)) sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…