Bende çıktı. Ki...bende çok zor çıkar...
kim nehirmi hangi sitedeNehir hangi sitede, katina bakıyor mu
ben denedim kuzum kasım ayında belşlı olcak cıkıp cıımadıgıBinnaz da kerem mi deniyen var mı fiyatı bayağı uçuk yorumları çok iyi...
bilemedim...ayın 1 inden sonra enayiliğime gümüş madalya vericeklermiş:))belki baktırırım..
asenatı yakalayamayacağımıza göre....
şu kasım ayı bi geçse herşey belli olacakta kasım geçmiyecek sankiben denedim kuzum kasım ayında belşlı olcak cıkıp cıımadıgı
hülya demiri denıyen varmışu kasım ayı bi geçse herşey belli olacakta kasım geçmiyecek sanki)
peki güzelmiydi o fiyata yaniii....şu kasım ayı bi geçse herşey belli olacakta kasım geçmiyecek sanki)
kuzu bilemedimki olumlu konustu bi haşt yedim şimdi ben humayı beklıyorum humayı herkes özvüyopeki güzelmiydi o fiyata yaniii....
Evet nehir in hangi sitede olduğunu merak ediyorumkim nehirmi hangi sitede
nehir binnazda canım...başka nehir yoksa tabiii...Evet nehir in hangi sitede olduğunu merak ediyorum
hüma güzel ama tam çıktı diyemem beklemedeyim...kuzu bilemedimki olumlu konustu bi haşt yedim şimdi ben humayı beklıyorum humayı herkes özvüyo
Binnaz da kerem mi deniyen var mı fiyatı bayağı uçuk yorumları çok iyi...
bilemedim...ayın 1 inden sonra enayiliğime gümüş madalya vericeklermiş:))belki baktırırım..
asenatı yakalayamayacağımıza göre....
elif kuzum gecen bana tarot bakmıstın seni gördum ruyamdaYa kızlar cok beklentiye giriyorsunuz , panik halindesnz bebce akışA bırakın her seyi bişiler olcak :)
Katina bakmıyor sanırım katina sayfasında görünmüyornehir binnazda canım...başka nehir yoksa tabiii...
Hayır olsun :) inş falın da cıkar :)elif kuzum gecen bana tarot bakmıstın seni gördum ruyamda
ben kahve attım kendisine yorumu yine dinledim iyi bayağı iyi yanii..Katina bakmıyor sanırım katina sayfasında görünmüyor
sekacım sen semaya ne atıosunnÜyeliğim çok eski değil ama 2012 den beri fal baktırıyorum forumda daha çok beğenilenler de 3 aşağı 5 yukarı aklımda hep. Falı azaltmaya çalış tabi ama sezgi ve semanın beğeneni daha fazla geniş bir zamanda değerlendirirsek:) sonra nehir ve şevval eşit nil de son zamanlarda beğeniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?