Binnaz Abla

arkdaşlar elif hanzade nasıldır baktım forumada cıkanlar bana özelden yazabılırmü

Yaa çok sağol bana da umut oldu yazdıkların inş bana da çıkarlar

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve sizinle ben de fal tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.
Tellwe
Geysu: anda gerçekten çok iyi ama geleceği hiç çıkmamış bana iki hafta sonra başlayacaksınız dedi adamın başka kızarkadaşı oldu.
Herra:Buda pembe cilerden anda oda çok iyi yorumlamış.ama onunda gelecek tutmadı maalesef
Yeşilçingene: falı olumsuzdu malum kişinin kızarkadaşını bildi hatta harfde verdi: şöyle bir durum serkan tek ile aynı gün fal attım yeşilçingeneye ikiside anda aynı şeyleri söyledi. Kızı bildiler. Serkan karşı tarafı daha doğru tariflemişti.. sonuçta serkanın dediği gibi oldu diyebilirim .. ama yeşilçingene bence iyi bir falcı boş değil kesinlikle..

Akrepgöz: Ben falını beğendim detaylı şeyler söylemiş tutarlı bir faldı. Anlık tesipitler iyi gelecek beklemede.

Serüven: anda iyi çok şok edici detaylar vermedi. Sonu ortada bıraktı.
Kupası: bence boş değil kısa bakmış ama denenebilir..

Falalem:
Rezzan:anda iyiydi gibi hatırlıyorum ama gelecek bununda maalesef tutmadı.
Hare:ya Buda fena sayılmaz ama bir daha atar mısınız deseniz atmam.

Biryolunvar
Serkan tek: Bu anda çok iyiydi en ince detayları bilen bu oldu verdiği tarihte de gelişmeler oldu yakınlaşması oldu bana karşı ama belkide benim istemememden dolayı sonuç onun dediği gibi olmadı.
Sema: semâda anlık detayları çok iyi bildi. gelecek için uzun bir vade verdi.ama anı hakikaten çok iyi bildi diyebilirim.gelecekte olabilir. yani olası bir gelecek çizdi.
Fama: Oda anla ilgili çok ilginç detaylar verdi gelecek beklemede.

Binnaz abla:
Kesire sirel:Biraz karmaşık bir fal anlatımı var. Özenli bence 10 dakika fal bakmış. Emek verdiği kesin.
Bilge özdoğru: Ben buradaki genel kanının aksine onu beğendim karşı tarafla ilgili bir detayı bildi.
Selin imer: Şu an için doğrulama imkanımın olmadığı detayları verdi beni çok iyi tarif etti karşı tarafı ise çok emin değilim doğru tarif ettiğinden. verdiği detayları onaylayabilirsem daha doğru bir karar verebilirim.
Nehir: Şu ana kadar baktırdım en tırt fallardan biri ne anı doğru yorumlayabilmiş ne de sorduğum soruya mantıklı bir cevap verebilmiş benimle enerjisi tutmadı sanırım.

Kısaca her falcı kıyısından köşesinden biliyor.. en iyi kim derseniz benim açımdan sema ve serkan tek.

Önceden fal baktırmayı saçma bulurdum.biri geldi hayatıma ve eleştirdiğim şeyleri bana yaptırdı.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur...

kızla bişwy sorcam katina nt cvp verirmi yanı doğruluk oranı nasıldır lutfn cvapppp ltfnnnnn

Not almak en mantıklısı ben yüzyüze falda faldan cıktıktan sonra hiçbir şey aklımda kalmıyor uçuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…