Canım kahve+çizgi falı atıyorum gerçi bir kere katina atmışım baktım en son söylesiği bir şey hariç falın yarısı çıkmış yinesekacım sen semaya ne atıosunn
Hahahaha harikasınBinnaz da kerem mi deniyen var mı fiyatı bayağı uçuk yorumları çok iyi...
bilemedim...ayın 1 inden sonra enayiliğime gümüş madalya vericeklermiş:))belki baktırırım..
asenatı yakalayamayacağımıza göre....
Yaa çok sağol bana da umut oldu yazdıkların inş bana da çıkarlarvalla baya bir sema yazılmıs ben de biraz anlatayım daha once dort kere baktırmısım hepsinde aynı tarıhlerı vermişti. inanmamıstım ama dedigi tarihleri tutturmustu. son falından bir oncekinibegenmesem de hala isabetli atıs yapan nadir falcılardan..
sezgiyi cok seviyorum sadece bir falında hem tarih cıkmadı hem de dedigi gibi olmadı..olabilir...insanız düzgün falcı bulmak cok zor o yuzden ben hep baktırmaya devam ettim kendisine..
selena bazen siir gibi yazıyo olumluyu inanasım gelmiyor o an..ama bi bakıosun 4 5 ay sonra dedigi gibi olmus..zamanları hic cıkmaz selenanın..ama yordugu durumları yasadım hep...kendisini de cok severim..
ben bi de medyum cemi seviyorum..kactır ısabetli atıs yapıyor tarıh ve an da...takdir edilesi..
hüma cıkmadı..guzeldi cok begenmistim ama olmadı..asenata subatda baktırmısım..sadece tarihi cıktı..anlık durumu ve gelecek le ilgili seyler olmamıs..sırf tarıh ıcın baktırabilirim.. :)) sevgiler hepinize
iyi halt ettin benide kudurtuyosunuz yarın sezginin cevabını almadan kimseye atmiycimmmm....Sema sema dediniz kanım kaynadı yine attım
binnazdaki kerem çok sık online oluyor..bildirim durmadan geliyodu bana...inada bindi, o kemali yakalayacağım
Eren ses kaydina yazili nota vs. izin veriyor mu?
iyi halt ettin benide kudurtuyosunuz yarın sezginin cevabını almadan kimseye atmiycimmmm....
Verir de doğruluk oranını bilemicemmmmkızla bişwy sorcam katina nt cvp verirmi yanı doğruluk oranı nasıldır lutfn cvapppp ltfnnnnn
bir yolun var daFalcı sema nerde?
binnazdaki kerem çok sık online oluyor..bildirim durmadan geliyodu bana...
Not almak en mantıklısı ben yüzyüze falda faldan cıktıktan sonra hiçbir şey aklımda kalmıyor uçuyorSes kaydına izin vermiyor ama not aldırabilir, keşke akıl edip not alsaymışım diyorum ben de. Forumda okumuştum kızların birine bak bunu iyi not et göreceksin demiş bir şey için sanırım cidden çıkmış falı öyle bir şey okumuştum.
cevap geldi mi? herhangi bi falla birlikte çizgi falı dye bişeyde mi bakıyormuş? benimde aklımı çeliyor odayanamadım
Yok ya daha gelmedi çizgide bakıyor bakalım nasıl bakcekcevap geldi mi? herhangi bi falla birlikte çizgi falı dye bişeyde mi bakıyormuş? benimde aklımı çeliyor o
sıradasın galiba hemen peşinden gelebilirim her an biri beni durdurmazsaYok ya daha gelmedi çizgide bakıyor bakalım nasıl bakcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?