Yavrum bu bilim mi matematik mi de doğruluk oranı olsun. Fal sonuçta fazla ciddiye almamak lazımkıslar cvpppp
işt n bilim çıkıymıki acepYavrum bu bilim mi matematik mi de doğruluk oranı olsun. Fal sonuçta fazla ciddiye almamak lazım
ikisinide mi attın hem kahve hem çizgi falı..Yok ya daha gelmedi çizgide bakıyor bakalım nasıl bakcek
Yok yok kahve atıyosun çizgi de istiyorum diyorsunikisinide mi attın hem kahve hem çizgi falı..
Herhangi bi falı seçip çizgi istiyorum yazmış ben de onu sormak istiyorum. Öyle diyince hem kahveye hem çizgiye mi bakıyor yoksa sadece çizgiye mi?ikisinide mi attın hem kahve hem çizgi falı..
Kızlar bi süredir benimkini stalklamıyorum yemin ederim huzur buldum çok daha iyiyimgöz görmeyince gönül katlanıyormuş hakkaten
Ya keşke benimki de öyle olsa çok şanslısınah şekerim, benim gerizekalı sevgilimin bir tane sosyal medya hesabı yok. ayrı olduğumuz dönem delirtmişti bu eksiklik beni. kardeşini stalklıyordum
Benimkinin sosyal medya hesabı var ama ben amcasının oğlunu bile stalklıyorum...ah şekerim, benim gerizekalı sevgilimin bir tane sosyal medya hesabı yok. ayrı olduğumuz dönem delirtmişti bu eksiklik beni. kardeşini stalklıyordum
Ya keşke benimki de öyle olsa çok şanslısın
Allahım eski sevgili goals resmenya ama şöyle düşün: whatsapp fotosu kullanmaz, son görülme vs. zaten ikimizde de kapalı. bir sosyal medya hesabı yok. ölse haberim olmayacak!
Allahım eski sevgili goals resmen
ben de öyleyim. hiçbir şeyim yok sanal alemdeya ama şöyle düşün: whatsapp fotosu kullanmaz, son görülme vs. zaten ikimizde de kapalı. bir sosyal medya hesabı yok. ölse haberim olmayacak!
ben duramıyorum o stalklar olmadan nasıl durdurdun kendini babna da öğretKızlar bi süredir benimkini stalklamıyorum yemin ederim huzur buldum çok daha iyiyimgöz görmeyince gönül katlanıyormuş hakkaten
kara haber tez duyulur merak etmeyin kızlar..:))ayrıca senin ki seni görüyodur dimi???ben de öyleyim. hiçbir şeyim yok sanal alemde
insan bi merak eder öldün mü kaldın mı yazar dimi, yok anacım
benim hiçbir hesabım, resmim, durumum, son görülmem hiçbir şeyim yok dediğim gibikara haber tez duyulur merak etmeyin kızlar..:))ayrıca senin ki seni görüyodur dimi???
En son bi fotoğraf koymuş onu görmek baya bi koydu bana sonra bu sondu bi daha bakmıycam dedim bakmadım da. Nasıl beceriyorum bakmamayı ben de şaşırıyorum çünkü devamlı bişiler dürtüyo bak bak bak diye, hayır bakmıycaksın diye kendime kızıp oturuyorumben duramıyorum o stalklar olmadan nasıl durdurdun kendini babna da öğret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?