bende öyle yapıyorum gün içi sadece sonra içime sinmiyor...ya şunu merak ediyorum bir de
sabahtan kahve içip falı fotoğraflayıp akşamına atıyosunuz ya
o falı kaç gün içinde atıyosunuz?
yani bana sanki o gün içinde birisine göndermezsem o fal pörtleyecekmiş gibi geliyo da
Ben atmadan bir kaç saat önce içiyorum öyle atıyorum. Geçen hiçbir şey çıkmamıştı falda çıkana kadar içmiştim midem delindiya şunu merak ediyorum bir de
sabahtan kahve içip falı fotoğraflayıp akşamına atıyosunuz ya
o falı kaç gün içinde atıyosunuz?
yani bana sanki o gün içinde birisine göndermezsem o fal pörtleyecekmiş gibi geliyo da
Hahahahaha ben deee annesini babasını ilk okul arkadaşını komşusunu ya herkesiiBenimkinin sosyal medya hesabı var ama ben amcasının oğlunu bile stalklıyorum...
Ahahahahaha ilahi yaBen atmadan bir kaç saat önce içiyorum öyle atıyorum. Geçen hiçbir şey çıkmamıştı falda çıkana kadar içmiştim midem delindi
Şevval Erdal a fal baktırdım kadın ertesi gün zam yaptı. bi kaç saat önce Benna'ya baktırdım zam yaptı.. Kızlar sizin için bi daha fal baktırmıcam sürekli zam oluyorKızlar binnazın fiyatlar uçuyooo benna küçüker katina 47.5 olmuş çüşşş diyorum...bu kadarda uçulmaz ki alt tarafı online evinden fal bakıyosun...şu gümüş olayıda bitsin bi daha binnaza atmam kesinlikle....bir yolun var daha iyi yani en azından kalpazan değiliz evde para filan basmıyoruz ki...
allahım fal çıkmayınca ben gerçekten çok sinirleniyorumBen atmadan bir kaç saat önce içiyorum öyle atıyorum. Geçen hiçbir şey çıkmamıştı falda çıkana kadar içmiştim midem delindi
sen baktırmadan haber ver önce biz baktıralımŞevval Erdal a fal baktırdım kadın ertesi gün zam yaptı. bi kaç saat önce Benna'ya baktırdım zam yaptı.. Kızlar sizin için bi daha fal baktırmıcam sürekli zam oluyor
nasıldı sema? ben de dün attım daSema sema dediniz kanım kaynadı yine attım
yok artık ben de yazıcam facebooktankızlar ben söyleyeyim milletin nasıl çatır çatır yakaladığını. kemal devrim gerçekten bana mesaj attı 1 dk sonra sisteme giriyorum diye şak diye yakaladım ben de ve gönderdim. hatta cıvıklıkta son nokta olarak canlı mı seçeyim yazılı mı dedim yüklerken
yok artık ben de yazıcam facebooktan
Sıradayım daha pide kuyrugu gibi ilerlemiyornasıldı sema? ben de dün attım da
bana 20 dakika sonra mı ne attı bayağı şaşırmıştımSıradayım daha pide kuyrugu gibi ilerlemiyor
Ben mayista baktirmistim ikisine de bakmisti ama kahve ve cizgide farkli tarihler cikti diger durumlar ayni demisti. Cizgi falinda verdigi tarihler tuttu -ki 5 ay sonrasini vermisti. Ama cok kisa bakmisti.Herhangi bi falı seçip çizgi istiyorum yazmış ben de onu sormak istiyorum. Öyle diyince hem kahveye hem çizgiye mi bakıyor yoksa sadece çizgiye mi?
sende nasıldı sema tutarlı mı? Ekim bitiyor biz patladık bi çok falda zatenbana 20 dakika sonra mı ne attı bayağı şaşırmıştım
ya zaten o kadar kısa bakmıştı ki. hani aa bak bunu bilmiş diyeceğim bir şey yazmamıştısende nasıldı sema tutarlı mı? Ekim bitiyor biz patladık bi çok falda zaten
Vallaha mıya zaten o kadar kısa bakmıştı ki. hani aa bak bunu bilmiş diyeceğim bir şey yazmamıştı
genel geçer 1-2 durum tespiti yapmış
sonra da tarih vermiş bırakmış
ha bi tek kızlarla yazıştığını söylemişti orda aklım kaldı valla çok merak ediyorum doğru mu diye
onun haricinde çok klasikti
hem öyle deme yarın hepimizin sevgilisi mesaj atıcak
evet asenat dönerse onunda dönüşü muhteşem olacak gibi bi his var içimde:)))Şevval Erdal a fal baktırdım kadın ertesi gün zam yaptı. bi kaç saat önce Benna'ya baktırdım zam yaptı.. Kızlar sizin için bi daha fal baktırmıcam sürekli zam oluyor
valla bana dünya kadar fal ekim ayında görüşmeniz var dediVallaha mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?