Binnaz Abla

ya şunu merak ediyorum bir de
sabahtan kahve içip falı fotoğraflayıp akşamına atıyosunuz ya

o falı kaç gün içinde atıyosunuz?
yani bana sanki o gün içinde birisine göndermezsem o fal pörtleyecekmiş gibi geliyo da

bende öyle yapıyorum gün içi sadece sonra içime sinmiyor...

Ben atmadan bir kaç saat önce içiyorum öyle atıyorum. Geçen hiçbir şey çıkmamıştı falda çıkana kadar içmiştim midem delindi

Şevval Erdal a fal baktırdım kadın ertesi gün zam yaptı. bi kaç saat önce Benna'ya baktırdım zam yaptı.. Kızlar sizin için bi daha fal baktırmıcam sürekli zam oluyor

kızlar ben söyleyeyim milletin nasıl çatır çatır yakaladığını. kemal devrim gerçekten bana mesaj attı 1 dk sonra sisteme giriyorum diye şak diye yakaladım ben de ve gönderdim. hatta cıvıklıkta son nokta olarak canlı mı seçeyim yazılı mı dedim yüklerken

yok artık ben de yazıcam facebooktan

Herhangi bi falı seçip çizgi istiyorum yazmış ben de onu sormak istiyorum. Öyle diyince hem kahveye hem çizgiye mi bakıyor yoksa sadece çizgiye mi?
Ben mayista baktirmistim ikisine de bakmisti ama kahve ve cizgide farkli tarihler cikti diger durumlar ayni demisti. Cizgi falinda verdigi tarihler tuttu -ki 5 ay sonrasini vermisti. Ama cok kisa bakmisti.

sende nasıldı sema tutarlı mı? Ekim bitiyor biz patladık bi çok falda zaten
ya zaten o kadar kısa bakmıştı ki. hani aa bak bunu bilmiş diyeceğim bir şey yazmamıştı
genel geçer 1-2 durum tespiti yapmış
sonra da tarih vermiş bırakmış

ha bi tek kızlarla yazıştığını söylemişti orda aklım kaldı valla çok merak ediyorum doğru mu diye
onun haricinde çok klasikti

hem öyle deme yarın hepimizin sevgilisi mesaj atıcak

Vallaha mı

Şevval Erdal a fal baktırdım kadın ertesi gün zam yaptı. bi kaç saat önce Benna'ya baktırdım zam yaptı.. Kızlar sizin için bi daha fal baktırmıcam sürekli zam oluyor
evet asenat dönerse onunda dönüşü muhteşem olacak gibi bi his var içimde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…