- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
biz fal kutusuna boşuna para harcadık zaten söyliyim...ama ordan sevdiklerim var benim...melek üstün ve beril i sevdim...wiccayı da sevmiştim ikinci faldan sonra bozdu...valla bana dünya kadar fal ekim ayında görüşmeniz var dedi
bugün-yarın yazmak zorunda ben bilmem
Binnaz Abla sitesinde...Sadece kahve bakıyor.Nehir hangi sitede, katina bakıyor mu
nasıl yani senin eski mi yeni biri mi??Byv sema ecem23 mu aynı insanı tarif ettiler
4 satır bir şey yorumluyorKahve yapıyorum bekle beni sema
hem öyle deme yarın hepimizin sevgilisi mesaj atıcak
aa çok mu kısa baktı hiç sevmem öyle kısa kısa yorumları4 satır bir şey yorumluyor
Bol telveli yap bi de yavaş pişir ve fincana yVas dök fincanın da geniş olsun:) .... Ben de içicem şimdi:)Kahve yapıyorum bekle beni sema
Not almak en mantıklısı ben yüzyüze falda faldan cıktıktan sonra hiçbir şey aklımda kalmıyor uçuyor
valla bendeaa çok mu kısa baktı hiç sevmem öyle kısa kısa yorumları
semaya hiç baktırmadım ama ilk online fal deneyimim famayaydı. böyle bir tuhaf yazı, özne yüklem uymuyor. bir sen diyor bir siz. sürekli devrik cümleler. daha önce de belirtmiştim sanki google translate yazmış gibi. ha ama o da kemal devrimle benzer şeyler söyledi. (aslında birçoğu benzer konuştu) zaman olarak da kasım sonu vermişti. ayrılık yok, seviyor, bu geçici özet olarak.4 satırla tutturduğu var mı semanin? fama mi sema mi kafam karıştı ?
Haydaaa o zaman kime atsam acaba4 satır bir şey yorumluyor
Fama bana hiç tutturamamıştı4 satırla tutturduğu var mı semanin? fama mi sema mi kafam karıştı ?
gerçekten kısacık ama olumsuz gördüğünü de pat diye söyler demişlerdi, ben ona güvenip attım vallaHaydaaa o zaman kime atsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?