Binnaz Abla

valla bana dünya kadar fal ekim ayında görüşmeniz var dedi
bugün-yarın yazmak zorunda ben bilmem
biz fal kutusuna boşuna para harcadık zaten söyliyim...ama ordan sevdiklerim var benim...melek üstün ve beril i sevdim...wiccayı da sevmiştim ikinci faldan sonra bozdu...

size okudugum bir yazıyı paylasmak istiyorum;

''....Fincanı avucunuza alın veya avucunuzun içini ona dönük ve açık şekilde tutun. İki şekilde de bilgiyi alırsınız. Çok zaman kendi falıma bakmayı, fincanımı mutfağa götürmeye geldiklerinde hatırlarım. Uzaktan, giden fincanıma bakarım ve resimler beynime yığılır. Bir saniye içinde falıma bakmışımdır. Lütfen fala bakmak ile falı yorumlamanın farklı seviyeler olduğunu anlayın. Zihinde görünen bilgiyi sorgulamak ve derinleştirmek önemlidir. İşe yarar olduğunu düşündünüz bilgiyi farklı noktalardan teyit edin ve yorumlayın. Yorumunuz bir hikaye olmasın. Psişik olsun falcı olsun bu hataya sıklıkla düşeriz. Söyleyecek şeyi olmayan okuyucunun müşterisini memnun etme çabası, saçmalamasına ve bilgiyi çarpıtmasına sebep olur. Oysa görünürde okunacak bir şey yoksa basit bir cevap yeterli olur. Burada müşteriyi de anlamak gerekiyor. Ceplerindeki parayı okuma seansına harcarken daha fazlasını duymak isterler. Kimse beş dakikadan kısa süren bir seansa para vermek istemez. Her seans paralı olmak zorunda değildir. Ancak dürüst olmak daha da önemlidir. Bazen karşılaştığım bir durum, kişiyi okuyamamaktır. Çünkü kendini dış dünyaya kapatmıştır. Bilgi vermeye yanaşmıyordur. Halen okumak mümkün olsa da böyle bir seansı zorlamak kişilik hakları açısından anlamsızdır. Seans bu tür sebeplerden de kısa sürebilir.

Fal, ciddi şekilde ele alınmaz ise bakan kişinin inançlarından filtrelenerek aktarılır. Falı kısıtlı ve kavramlara sıkış tıkış yapan da budur. Psişik okuma kavramı ise daha kapsamlıdır.

Biz evrende herşeyle birizdir. Fal bakarken her şeyi beyniniz halleder. Ama falcının bilgisi az ise (inançları, korkuları v.b. varsa) boyutlararasılığı yeterince anlamamış olması onun pek çok detayı fark etmeden geçmesine sebep olur

Fal, çoğu zaman, falına bakılan kişinin sosyal çevresi ve gelecekte yaşayabileceği potansiyeller olarak değerlendirilir. Detaya inilmez. Bu sebeple gerçek psişikler (bir kaçını tanıdım) bilgi eksiklikleri yüzünden yeteneklerinin gerçek ihtişamını yaşayamamaktadırlar. Kabaca bir örnek vereyim. Fal bakarken, falına baktığımız kişiye “bir kaç zaman içinde (üç vakte kadar) sana yol görünüyor” diyebiliriz. Bu kuvvetli ve yeterli bir ön görüdür. Potansiyel taşımaktadır.''

Bir yolun var sema anda iyidir çünkü bir şekilde beyin okuyor 1,5 yıl önce baktırdım iş aşk durumlar tam aklimdan geçtiği gibiydi şok olmuştum ama her konuda ne dediyse tam tersi oldu. O sitede fali en çok çıkan Fama yine. Bu sene de Medyum Cem'den umutluyum çıkarsa yazacağım zaten.

evet kemal devrim yorumlarımla geliyorum.

öncelikle, hakikaten facebook üzerinde ulaşma fikri mantıklıymış. gerçekten böyle böyle yakalıyor insanlar demek ki. çünkü girdiği saniye tıklıyorsunuz hop meşgul sağolsun o da sözünü tutup haber verdi. fal ulaşınca da bu isimle yazan sensin değil mi diye teyit etti. (haliyle gerçek hesabımı kullanmadım ) sorumu doğru anlayıp anlamadığına ilişkin de teyit etti. yorumu gönderdiğinde de hazır diyerek ordan haber verdi.

kesinlikle çok hızlıydı. 15 dk içinde yanıt geldi. gayet akıcı ve açıklayıcı bir şekilde. soru sormama bile gerek kalmayan bir faldı. o her şeyin çözülmesine en geç kasım sonu dedi. (zamanları karşılaştırırız en sonunda) ayrılık yok dedi. zaten bir kişi de ayrılık var demedi, galiba ben manyağım

ama artık bu sürüncemeden çok sıkıldım, göreceğiz.

4 satırla tutturduğu var mı semanin? fama mi sema mi kafam karıştı ?
semaya hiç baktırmadım ama ilk online fal deneyimim famayaydı. böyle bir tuhaf yazı, özne yüklem uymuyor. bir sen diyor bir siz. sürekli devrik cümleler. daha önce de belirtmiştim sanki google translate yazmış gibi. ha ama o da kemal devrimle benzer şeyler söyledi. (aslında birçoğu benzer konuştu) zaman olarak da kasım sonu vermişti. ayrılık yok, seviyor, bu geçici özet olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…