- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Semaya atabilirsin ama cünkü bana sezgiyle falan aynı seyi söyledi. Aynı şeyleri duymak için para veriyorum.Haydaaa o zaman kime atsam acaba
Şuan birlikte misiniz kuzumSemaya geçen sene erkek arkadaşımla ayrıyken su falı baktırmıştım. Erkek arkadaşımın dönüş zamanını tutturmuş ama onun haricinde öyle çok "vay be bunu nasıl bilmiş" diyebileceğim bir nokta atışı yok. Ortalama bir falmış. Sema'nın kısa fal baktığı yönündeki yorumlara da katılıyorum, benim falımda kısaymış.
Tarihleri asla tutturamıyor kuzum sakın bekleme onun dışında benim en sevdiğim falcıdır kendisi hem kişilik hem de fal bakma olarakBende tüm falcıların falları patladı.sadece Asenat ve Selenanın dediklerini bekliyorum.yorumları ilginçti ve ikiside parelel şeyler söylemişti bir ay önce...merak ettiğim şu Selena için ne düşünüyorsunuz falı çıkan oldu mu?tarihleri tutuyor mu?şuan zaten fal baktırmıyorum artık ama merakta etmiyor değilim:)
Moral bozmak gibi olmasın ama Kemal'in iletişim tarihleri tutar genelde.... Herşey çok güzel olacak kısmı yaşşşş....o zaman ben de sorayım; kemal devrim tarihlerde iyi demiştiniz. bana kasım sonu eski halinize döneceksiniz demiş. bunu yakın gelecek olarak kabul edelim mi ne dersiniz?
Nehir
Moral bozmak gibi olmasın ama Kemal'in iletişim tarihleri tutar genelde.... Herşey çok güzel olacak kısmı yaşşşş....
Şuan birlikte misiniz kuzum
sezgi yarın bana atacak sana söylerim beğenirsem bekle canım tamam :)ben de yarın sezgiye mi atsam ne yapsam?
o zaman ben de sorayım; kemal devrim tarihlerde iyi demiştiniz. bana kasım sonu eski halinize döneceksiniz demiş. bunu yakın gelecek olarak kabul edelim mi ne dersiniz?
nasıl yani canım verdiği tarihten öncede oluyor mu yani:))Eh yakın gelecek oluyor elbette=)
nasıl yani canım verdiği tarihten öncede oluyor mu yani:))
hımmm falı tutarlı özenliydi hadi bakalım inş çıkar...ne diyeyim ben baktıra baktıra öteledim zaten tarihi :)))Ben Kemal konusunda tecrübesizimlebara kasım için yakın gelecek oluyor mu diye sorunca ona cevap verdim Spring'cim ama Kemal'in cidden tarihlerinin çıktığını söyleyen çok var.
Ben Kemal konusunda tecrübesizimlebara kasım için yakın gelecek oluyor mu diye sorunca ona cevap verdim Spring'cim ama Kemal'in cidden tarihlerinin çıktığını söyleyen çok var.
hımmm falı tutarlı özenliydi hadi bakalım inş çıkar...ne diyeyim ben baktıra baktıra öteledim zaten tarihi :)))
hımm öyle diyolarsa öyledir diyeyim...bekleyelim tarihleri öteledik iyice..yarın sezgiden de cevabım gelsin..fal yokkkk...evet, tarihlerde çok iyi olduğunu söyleyen çok yazı gördüm burda, o yüzden adamı yakalamak için uğraştım. bakalım çıkacak mı? bir d aha sorup teyit etmek istemiştim :)
kemal bende çok emindi defalarca sordum kesin dedi tırt çıktı:)zaten ayrı değiliz, iletişim halindeyiz. bakalım göreceğiz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?