Binnaz Abla

Fama'ya ilk baktırdığım fal şoke etmişti, eski sevgilimle ayrılık sebebimizden tut o dönemki yaşananları adım adım yazmıştı detay atlamadan. O dönemlerde çok önemli bi detay vardı fama ve Serkan bilmişti kendiliğinden, bilmeleri etkilemişti açıkcası. Dediği tarihten önce iletişim olmuştu ama sonuç çıkmadı, yine de anda acayip iyiydi. Bi ara ben de bi şans verebilirim, hatta keşke Sema'ya atacağıma ona atsaydım geçen=)

Semaya geçen sene erkek arkadaşımla ayrıyken su falı baktırmıştım. Erkek arkadaşımın dönüş zamanını tutturmuş ama onun haricinde öyle çok "vay be bunu nasıl bilmiş" diyebileceğim bir nokta atışı yok. Ortalama bir falmış. Sema'nın kısa fal baktığı yönündeki yorumlara da katılıyorum, benim falımda kısaymış.

Şuan birlikte misiniz kuzum

Bende tüm falcıların falları patladı.sadece Asenat ve Selenanın dediklerini bekliyorum.yorumları ilginçti ve ikiside parelel şeyler söylemişti bir ay önce...merak ettiğim şu Selena için ne düşünüyorsunuz falı çıkan oldu mu?tarihleri tutuyor mu?şuan zaten fal baktırmıyorum artık ama merakta etmiyor değilim:)

Tarihleri asla tutturamıyor kuzum sakın bekleme onun dışında benim en sevdiğim falcıdır kendisi hem kişilik hem de fal bakma olarak

o zaman ben de sorayım; kemal devrim tarihlerde iyi demiştiniz. bana kasım sonu eski halinize döneceksiniz demiş. bunu yakın gelecek olarak kabul edelim mi ne dersiniz?

Nehir
o zaman ben de sorayım; kemal devrim tarihlerde iyi demiştiniz. bana kasım sonu eski halinize döneceksiniz demiş. bunu yakın gelecek olarak kabul edelim mi ne dersiniz?
Moral bozmak gibi olmasın ama Kemal'in iletişim tarihleri tutar genelde.... Herşey çok güzel olacak kısmı yaşşşş....

Ben Kemal konusunda tecrübesizim lebara kasım için yakın gelecek oluyor mu diye sorunca ona cevap verdim Spring'cim ama Kemal'in cidden tarihlerinin çıktığını söyleyen çok var.

evet, tarihlerde çok iyi olduğunu söyleyen çok yazı gördüm burda, o yüzden adamı yakalamak için uğraştım. bakalım çıkacak mı? bir d aha sorup teyit etmek istemiştim :)

hımmm falı tutarlı özenliydi hadi bakalım inş çıkar...ne diyeyim ben baktıra baktıra öteledim zaten tarihi :)))

Tarihlerin çıkmasında da en önemli nokta geri sayım yapmamak bence, ben geçen sene yüzyüze bi fal baktırdım tarih için resmen sayaç kurdum beynime, nitekim çıkmadı çok da inanmıştım. Ama ne zaman oturup beklemiyorsun o zaman çıkıyor fallar ve tarihler.

evet, tarihlerde çok iyi olduğunu söyleyen çok yazı gördüm burda, o yüzden adamı yakalamak için uğraştım. bakalım çıkacak mı? bir d aha sorup teyit etmek istemiştim :)
hımm öyle diyolarsa öyledir diyeyim...bekleyelim tarihleri öteledik iyice..yarın sezgiden de cevabım gelsin..fal yokkkk...

benimki de bu gece whatsapp mesaisine erkenden başladı ve birkaç saniye bile ara vermeden hep çevrimiçi. hararetli hararetli konuşuyor demek ki, tebrik ediyoruz

şaka maka o kadar fal arasından çıkacak tek şeyin "başka kızlarla konuşuyor" olacağını düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…