Binnaz Abla

çocuğu olmayan insanlara da hep "ne zaman stres yapmayı bırakırsan o zaman olur" derler
hep bunu hatırlıyorum ama uygulamaya geçiremiyorum

ayy çok güldürdün beni gece gece ya çok yaşa sen trajikomik halimiz ya bende bakıp duruyorum :)

Kemal denince bu noktada ağırlığımı koymam gerektiğini düşünüyorum bende çatır çatır tarih verir mesela ilk ayrılığımızda ben falcılara soruyordum "görüşme var mı" yok diyorlardı kemale sormadan şu şu tarihte yüz yüze görüşme var dedi ve çıktı. Sondan bir önceki falda iletişimi günü gününe bildi fekat gel gelelim onun dediği gibi pespembe bir şey olmadı bomboş bir konuşmaydı. Bunun üzerine bir 45 daha gözden çıkardım tarihi tutturdu diye bu kez de yine pembelikten okunmayan tespitsiz bir fal geldi. Yine söylüyorum ki; şu derin fal tecrübem arasında Kemal iyi falcılar süzgecimin üzerinde kalır ama 45 etmez. Kesinlikle pembeci

burda konuşmazsak rahat durucaz gibi:))

Tarihleri asla tutturamıyor kuzum sakın bekleme onun dışında benim en sevdiğim falcıdır kendisi hem kişilik hem de fal bakma olarak
yani tarihler dışında söylediği diğer şeylere güveneyim mi?onlar bile çok güzel şeylerdi.genelde olumlu bir yorumcu mudur?söyleyipte gerçekleşmedikleri oluyor mu?

Bence böyle her gece kontrol etme ya o çok hastalıklı bir hal alıyor sonra ve en başta sana zarar veriyor, kuruntuya başlıyorsun yok yere enerjini düşürüyorsun ve eline geçen de bir şey olmuyor üstelik. Biliyorum zor ama bakma kafanı başka şeye odakla, kitap oku film izle bir şekilde meşgul et beynini.

Kızlar semaya fal attım ilk defa bu nedir ya kadın resmen rusça yazmış ne demek istediğini Bile anlamadım bide iki satır bisi

burda konuşmazsak rahat durucaz gibi:))

Yoo, konuştuğun şeye bağlı, aksine burayı da kafa dağıtma olarak düşünüp kendi yararına kullanabilirsin. Ay Kasım'a geldik 7sinde arayacak demişti 3 gün kaldı şöyle oldu aradı mı aramadı mı kurgulamalarından uzak durmak lazım sadece.

ya her gece 11 gibi çevrimiçi olduğunu fark edene kadar iyiydim
açıp bakmıyodum gün içinde aklıma gelirse anca

ama birkaç defa bakıp hep gece o saatlerde girdiğini fark ettiğimden beri maalesef açıp açıp takip ediyorum

sil numarasını :) ben de her gün her gece whatsappı açıp öyle çevrimiçiliğini izliyordum numarasını sildim. ne mesaj atabiliyorum şimdi çıldırıp ne de onu izleyip deliriyorum

sil numarasını :) ben de her gün her gece whatsappı açıp öyle çevrimiçiliğini izliyordum numarasını sildim. ne mesaj atabiliyorum şimdi çıldırıp ne de onu izleyip deliriyorum
sildikten sonra yeniden kaydediyorum
benim en büyük hatam numarayı ezberlemek oldu

Ama şöyle düşün takip ediyorsun çevrimiçi olduğunu görüyorsun ve bu sana bir şey kazandırmıyor aksine kaybettiriyor yok yere sinirini bozuyorsun.

Sema zaten felaket tellalı gibi..

Ayrılmalı barışmalı da olsa evet, birlikteyiz
yaaa demekki olumlu fallar da çıkıyor çok sevindim

yani tarihler dışında söylediği diğer şeylere güveneyim mi?onlar bile çok güzel şeylerdi.genelde olumlu bir yorumcu mudur?söyleyipte gerçekleşmedikleri oluyor mu?
yok asla pembeci değil bana defalarca olumsuz konuşmuştur ama gerçekleşir dedikleri diyemem yani diyebilsem ben falcı olurdum yine de bana çıkmışlığı en fazla olan falcı selenadır

Ama baya beğenen vardı kendisini neresine Beğendiniz anlamadım ki çizgi fali istiyorum da dedim ama iki satırın Neresindeydi anlamadim
Bilmiyorum bacım dedikleri çıkıyo dediler attım bende bugün nokta atışı yoktu ama bakalım belki çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…