- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
İnşallahhımm öyle diyolarsa öyledir diyeyim...bekleyelim tarihleri öteledik iyice..yarın sezgiden de cevabım gelsin..fal yokkkk...
çocuğu olmayan insanlara da hep "ne zaman stres yapmayı bırakırsan o zaman olur" derlerTarihlerin çıkmasında da en önemli nokta geri sayım yapmamak bence, ben geçen sene yüzyüze bi fal baktırdım tarih için resmen sayaç kurdum beynime, nitekim çıkmadı çok da inanmıştım. Ama ne zaman oturup beklemiyorsun o zaman çıkıyor fallar ve tarihler.
ayy çok güldürdün beni gece gece ya çok yaşa senbenimki de bu gece whatsapp mesaisine erkenden başladı ve birkaç saniye bile ara vermeden hep çevrimiçi. hararetli hararetli konuşuyor demek ki, tebrik ediyoruz
şaka maka o kadar fal arasından çıkacak tek şeyin "başka kızlarla konuşuyor" olacağını düşünüyorum :)
burda konuşmazsak rahat durucaz gibi:))Tarihlerin çıkmasında da en önemli nokta geri sayım yapmamak bence, ben geçen sene yüzyüze bi fal baktırdım tarih için resmen sayaç kurdum beynime, nitekim çıkmadı çok da inanmıştım. Ama ne zaman oturup beklemiyorsun o zaman çıkıyor fallar ve tarihler.
yani tarihler dışında söylediği diğer şeylere güveneyim mi?onlar bile çok güzel şeylerdi.genelde olumlu bir yorumcu mudur?söyleyipte gerçekleşmedikleri oluyor mu?Tarihleri asla tutturamıyor kuzum sakın bekleme onun dışında benim en sevdiğim falcıdır kendisi hem kişilik hem de fal bakma olarak
benimki de bu gece whatsapp mesaisine erkenden başladı ve birkaç saniye bile ara vermeden hep çevrimiçi. hararetli hararetli konuşuyor demek ki, tebrik ediyoruz
şaka maka o kadar fal arasından çıkacak tek şeyin "başka kızlarla konuşuyor" olacağını düşünüyorum :)
çocuğu olmayan insanlara da hep "ne zaman stres yapmayı bırakırsan o zaman olur" derler
hep bunu hatırlıyorum ama uygulamaya geçiremiyorum
Bende pek anlamadım soru kısmında ne demek istediniz diye sordumKızlar semaya fal attım ilk defa bu nedir ya kadın resmen rusça yazmış ne demek istediğini Bile anlamadım bide iki satır bisi
burda konuşmazsak rahat durucaz gibi:))
ya her gece 11 gibi çevrimiçi olduğunu fark edene kadar iyiydimBence böyle her gece kontrol etme ya o çok hastalıklı bir hal alıyor sonra ve en başta sana zarar veriyor, kuruntuya başlıyorsun yok yere enerjini düşürüyorsun ve eline geçen de bir şey olmuyor üstelik. Biliyorum zor ama bakma kafanı başka şeye odakla, kitap oku film izle bir şekilde meşgul et beynini.
sil numarasını :) ben de her gün her gece whatsappı açıp öyle çevrimiçiliğini izliyordum numarasını sildim. ne mesaj atabiliyorum şimdi çıldırıp ne de onu izleyip deliriyorumya her gece 11 gibi çevrimiçi olduğunu fark edene kadar iyiydim
açıp bakmıyodum gün içinde aklıma gelirse anca
ama birkaç defa bakıp hep gece o saatlerde girdiğini fark ettiğimden beri maalesef açıp açıp takip ediyorum
sildikten sonra yeniden kaydediyorumsil numarasını :) ben de her gün her gece whatsappı açıp öyle çevrimiçiliğini izliyordum numarasını sildim. ne mesaj atabiliyorum şimdi çıldırıp ne de onu izleyip deliriyorum
ya her gece 11 gibi çevrimiçi olduğunu fark edene kadar iyiydim
açıp bakmıyodum gün içinde aklıma gelirse anca
ama birkaç defa bakıp hep gece o saatlerde girdiğini fark ettiğimden beri maalesef açıp açıp takip ediyorum
Sema zaten felaket tellalı gibi..benimki de bu gece whatsapp mesaisine erkenden başladı ve birkaç saniye bile ara vermeden hep çevrimiçi. hararetli hararetli konuşuyor demek ki, tebrik ediyoruz
sildikten sonra yeniden kaydediyorum
benim en büyük hatam numarayı ezberlemek oldu
yaaa demekki olumlu fallar da çıkıyor çok sevindimAyrılmalı barışmalı da olsa evet, birlikteyiz
yok asla pembeci değil bana defalarca olumsuz konuşmuştur ama gerçekleşir dedikleri diyemem yani diyebilsem ben falcı olurdumyani tarihler dışında söylediği diğer şeylere güveneyim mi?onlar bile çok güzel şeylerdi.genelde olumlu bir yorumcu mudur?söyleyipte gerçekleşmedikleri oluyor mu?
Ama baya beğenen vardı kendisini neresine Beğendiniz anlamadım ki çizgi fali istiyorum da dedim ama iki satırın Neresindeydi anlamadimBende pek anlamadım soru kısmında ne demek istediniz diye sordum
Bilmiyorum bacım dedikleri çıkıyo dediler attım bende bugünAma baya beğenen vardı kendisini neresine Beğendiniz anlamadım ki çizgi fali istiyorum da dedim ama iki satırın Neresindeydi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?