- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Kemal denince bu noktada ağırlığımı koymam gerektiğini düşünüyorumbende çatır çatır tarih verir mesela ilk ayrılığımızda ben falcılara soruyordum "görüşme var mı" yok diyorlardı kemale sormadan şu şu tarihte yüz yüze görüşme var dedi ve çıktı. Sondan bir önceki falda iletişimi günü gününe bildi fekat gel gelelim onun dediği gibi pespembe bir şey olmadı bomboş bir konuşmaydı. Bunun üzerine bir 45 daha gözden çıkardım tarihi tutturdu diye bu kez de yine pembelikten okunmayan tespitsiz bir fal geldi. Yine söylüyorum ki; şu derin fal tecrübem arasında Kemal iyi falcılar süzgecimin üzerinde kalır ama 45 etmez. Kesinlikle pembeci
Valla bak canım ben ilişkim devam ederken baktırmaya başladım dengem alt üst oldu bence çık bu bataktan acilen:))ya bir şey diyeceğim, ben kesinlikle bir paranoyak manyağım yahu. herkes bu fal batağına ayrılık vs. yüzünden düşüyor. ben ayrılmamışım etmemişim, adama aylar sonra kavuşmuşum. gerizekalı sevgilimin kafası bozuk derin depresyonda. ben kendi kendime daha büyük depresyona girdim. bu ne arkadaş.
bu noktada gerçekten pembe bakmayan olarak nehir ateşoğlu diyorum. kadının tespitlerini ve nokta atışlarını çok beğendim. o da aralıkta bu salak döneminiz bitecek dedi. ben delirmeden bu dönem biterse hangisi daha iyiydi karşılaştırma yapabileceğiz sanırım.
Valla bak canım ben ilişkim devam ederken baktırmaya başladım dengem alt üst oldu bence çık bu bataktan acilen:))
Benim sorularım faldan uzundu yaSemaya atmıştım ben de dayanamayıp. Benim kısa değildi ya detaylı anlatmış falan uzundu mantıklıydı. Bakalım çıkıcak mı..
ahah yazdıklarını okuyup korkarak bekledim falımı bana da kısacık bişi gelicek diye. açıklamış allahtan güzelceBenim sorularım faldan uzundu ya
Kızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Benim esas oğlan benim arkadaşım ama çok samimi değildik. Ama işte 3 aydır aklımdan çıkmıyor namıssız
Hissediyorum o da boş değil ama açılmıyor. Fallar hep onun benden sinyal beklediğini söyledi. Bende aksine anlamasın diye kırk takla atıyorum.
Ya yanlış hissettiysem diyorum? Malum erkekler herkese boncuk dağıtıyor ya öylesine bi ilgiyse? Ya yine üzülürsem? Hem de onu bu kadar isterken?
Neyse son zamanlarda köpek gibi çalışıyorum hafta sonu bile çalıştım. Bana telefonda dedi ki biraz kafanı dinle. Çok gerginsin. Ve bana hafta sonu bulunduğumuz şehirden biraz uzaklaşmayı teklif etti. Net bişey demedim ama gitmek de istiyorum. Bi yandan da ilk kez görüşcez böyle şehir dışına ne gerek var diyorum. Ama eğlenceli olacağını da biliyorum. Göl kenarı bi yerde konaklayıp biraz yürüyüş yapacağız. Ayrı odalarda kalcaz tabi.
Ctesi gider pazar döneriz. Bilmiyorum açılır mı orda. Kahretsin ki falların bazısı o tarihleri gösteriyor ve açılcak diyor.
Sizce ne yapayım? Bi de bu salağa ben nasıl sinyal vercembence ben yeteri kadar açığım ama o diyor ki ahh zehrina ahh hiç anlamıyorsun neyi diorum bak bunu da anlamadın diyor saf mıyım yani bana safsın mı demek istiyorsun diyorum evet safsın diyor.
Oysa ki safa yatıyorum
sana ters tarafı denk gelmişahah yazdıklarını okuyup korkarak bekledim falımı bana da kısacık bişi gelicek diye. açıklamış allahtan güzelce
bu durumun çok çok çok benzerini yaşadım geçen sene. çok yakın bi arkadaşım aynı dediğin gibi hissediyorum bir şeyler hissettiğini falan. fal atıyorum. diyolar açılcak şu zaman bişiler hissediyo evet falan diye. sonra gitti çocuk sevgili buldu. ahah bişey de diyemedim arkadaşım çünkü sadeceKızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Benim esas oğlan benim arkadaşım ama çok samimi değildik. Ama işte 3 aydır aklımdan çıkmıyor namıssız
Hissediyorum o da boş değil ama açılmıyor. Fallar hep onun benden sinyal beklediğini söyledi. Bende aksine anlamasın diye kırk takla atıyorum.
Ya yanlış hissettiysem diyorum? Malum erkekler herkese boncuk dağıtıyor ya öylesine bi ilgiyse? Ya yine üzülürsem? Hem de onu bu kadar isterken?
Neyse son zamanlarda köpek gibi çalışıyorum hafta sonu bile çalıştım. Bana telefonda dedi ki biraz kafanı dinle. Çok gerginsin. Ve bana hafta sonu bulunduğumuz şehirden biraz uzaklaşmayı teklif etti. Net bişey demedim ama gitmek de istiyorum. Bi yandan da ilk kez görüşcez böyle şehir dışına ne gerek var diyorum. Ama eğlenceli olacağını da biliyorum. Göl kenarı bi yerde konaklayıp biraz yürüyüş yapacağız. Ayrı odalarda kalcaz tabi.
Ctesi gider pazar döneriz. Bilmiyorum açılır mı orda. Kahretsin ki falların bazısı o tarihleri gösteriyor ve açılcak diyor.
Sizce ne yapayım? Bi de bu salağa ben nasıl sinyal vercembence ben yeteri kadar açığım ama o diyor ki ahh zehrina ahh hiç anlamıyorsun neyi diorum bak bunu da anlamadın diyor saf mıyım yani bana safsın mı demek istiyorsun diyorum evet safsın diyor.
Oysa ki safa yatıyorum
Yaaaaa yaaaaKızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Oysa ki safa yatıyorum
tabii ki giderek en büyük sinyali vereceksin
belki bir anda olmaz ama onun yakınlığından sen hissedersin ağız arar belki geri döndükten sonra telefonda ya da mesajda der orada diyemezse :) beklentide olma ama beklentisiz mutsuz da gitme enerjini yüksek tut :)Gitmeme rağmen açılmazsa o da onun öküzlüğü yol vereyim di mi
ben koşarak giderdimKızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Oysa ki safa yatıyorum
bu durumun çok çok çok benzerini yaşadım geçen sene. çok yakın bi arkadaşım aynı dediğin gibi hissediyorum bir şeyler hissettiğini falan. fal atıyorum. diyolar açılcak şu zaman bişiler hissediyo evet falan diye. sonra gitti çocuk sevgili buldu. ahah bişey de diyemedim arkadaşım çünkü sadece
iyi ki öyle olmuş ya kısa fal hiç sevmem çünküsana ters tarafı denk gelmiş
Ya benim en yakın arkadasım aşık olmuştu bana hissediyodum çocuk 4-5 ay sonra itiraf edebildi korkuyolar ters tepkiden tanıdık birisin sonuçtaGitmeme rağmen açılmazsa o da onun öküzlüğü yol vereyim di mi
Gitmeme rağmen açılmazsa o da onun öküzlüğü yol vereyim di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?