Binnaz Abla

gerçek feminizim bu değil lütfen. bari kadınlar olarak bunu doğru anlayalım

Vaay havada aşk kokusu var.. kendini agırdan sat bence hemen koyverme.. Çokda soguk olma orta şekerr iyidr :) Sonra tabiki top onda.. :) aramızdan bi kişiyi daha evlendiriyozz düğün var kızlarrrGüzel enerjiler gönderelim

belki bir anda olmaz ama onun yakınlığından sen hissedersin ağız arar belki geri döndükten sonra telefonda ya da mesajda der orada diyemezse :) beklentide olma ama beklentisiz mutsuz da gitme enerjini yüksek tut :)

Nolur öyle bi öküzlük yapmasın yüzüme desin.
Mesajda falan liseli gibi ayy hiç sevmem

Ya benim en yakın arkadasım aşık olmuştu bana hissediyodum çocuk 4-5 ay sonra itiraf edebildi korkuyolar ters tepkiden tanıdık birisin sonuçta

Daha fazla bekleyemem evet erkeklik gururu en çok reddedilmekten çekinirmiş.

Allah'tan o kadar içemem

Aslında daha öncede atışırdık kızdırırdı bana derdi bunları yüzüne söylemek vardı da, neyse derdi ben lafı çevirirdim. Çünkü biraz uzağız bir araya ayda yılda bir gelirdik bi vesile ile anca.

Eğer görüşürsem çok belli ederim diye hep görüşme imalarını anlamamazlıktan geldim.

Ne kadar salak diyordur sanırım

lebara işin şakası bu tabi :) yani artık bıkınca hep darbe lanet gelsin erkekten diyorsun falan filan elbette feminizm bu değil

Bence ilişkin devam ediyorken fallardan medet ummak yerine ilişkini düzeltmek erkek arkadaşının yanında olmak destek olmak için harca enerjini.

Bu fırsatı kaçırma bence, her şey belli olur. Çok soğuk durma, sarı ışıkta ol=)

Bence kesinlikle tatil süper fikir:)

Valla enerjilerinizi almak isterim şekerler ama adam yamuk yaparsa ben bunu nasıl atlatırım bilmiyorum. Al işte hep böyle karamsarım :/

Valla enerjilerinizi almak isterim şekerler ama adam yamuk yaparsa ben bunu nasıl atlatırım bilmiyorum. Al işte hep böyle karamsarım :/

Ya daha yola çıkmadan dönüşte ya benzinim biter de araba bozulursa diye düşünmenin sana anca zararı olur yapma bunu akışına bırak=)

Bi de bişey daha sorayım kızlar meclisi

Biz bu konuşmayı perş yaptık. Bu ctesi pazar için. Sende bak bi yerler dedi bende bakayım. Gitmek istediğin yer var mı dedi. Bende sana bırakıyorum dedim. Birazda zevkini görmek istiyorum

Sizce salı-çarş gibi sorayım mı ctesi napıyoruz? Veya ctesi beni nereye götürüyorsun -ego okşanmasına bayılır

Yoksa ondan bi haber bekliyim.

Rez. Falan işi de var gururu kenara bırakıp sormak mı yoksa bakalım öyle bi laf attı cidden tekrar sorcak mı diye onu beklemek mi?

Bence ilişkin devam ediyorken fallardan medet ummak yerine ilişkini düzeltmek erkek arkadaşının yanında olmak destek olmak için harca enerjini.

ah yapmıyor muyum kendi derdimi bıraktım kenara, ki ben de fena bir dönemden geçiyorum. yüzü azıcık gülsün, kendini yalnız ve güçsüz hissetmesin diye neler neler yapıyorum. ve bunu üstüne gitmeyeye çalışarak yapıyorum. sabır taşı oldum çıktım, bu da beni umutsuzluğa sürükledi. fallardan medet umar hale geldim umudumu kaybetmemek için.

hayatım boyunca hep hislerime güvendim. onu ilk gördüğümde sevgilim vardı ve açıkçası gerçekten aşkın doruklarındaydım. (tabi güya) yine de çok farklı bir şeyler hissettiğimi hatırlıyorum, başka bir ışık saçmıştı o gün bana. (ki bundan nerdeyse 4.5 sene önce) o günden sonra hep hayatımda oldu ama uzak bir figür olarak iş dolayısıyla. sonra işlerimiz bizi birbirimize sürükledi, yaklaşık 1 sene sonra tekrar yüz yüze görüştük. bir çarpılma oldu, dedim "bu benim hayatımın sonuna kadar olacak adam." hiç böyle bir şey hissetmemiştim. ki hala onun hayatımın sonuna kadar olacak adam olduğunu hissediyorum, bu yüzden de kaybetmekten çok korkuyorum. isteklerimin, beklentilerimin ete kemiğe bürünmüş hali o maalesef... :/

lebara işin şakası bu tabi :) yani artık bıkınca hep darbe lanet gelsin erkekten diyorsun falan filan elbette feminizm bu değil

tabii o bir noktadan sonra erkek düşmanlığına doğru gidiyor.

1 kazık sonrası cinsel tercihlerimi sorguluycam ben yeter artık bu erkeklerden çektiğim. diye sadece 1 kazık uzaklıktayım bu karara

hahaha haklısın

dürtmekte sıkıntı yok :)

Hepinizi bi dost olarak gördüğüm için heyecanlanıp işin olumsuz tarafından bakmadım hiç :) ama sende haklısın atlatmak kolay olmuyor, canının yanmaması için notr ol, nekadar az yaşantı o kadar kolay atlatma ve o kadar az acı! Yaşanmışlıklar olunca atlatmak çok zor.. sizin o dereceye gelmediği için canını sıkmana gerek yok sadece temkinli davran.. Umarım olumlu olur:)

Bu fırsatı kaçırma bence, her şey belli olur. Çok soğuk durma, sarı ışıkta ol=)

Sarı ışık bunu sevdim.

Haklısın canım. Bende hayal ettiğim kişiyi bulmuş gibiyim ama tabi yaşanmışlık olmadan ne kadar tanıyabilirim ki? En azından denemek istiyorum. Çok korudum kendimi resmen duvar ördüm direndim aşık olmayacağım diye. Ama bazen öyle biri geliyor ki yıkıp geçiyor duvarı

Aklıma gelmişken sorayım tellwe de akhyls ve aequiatas nickli falcıları deneyen var mı? Ucuzlar.

Aklıma gelmişken sorayım tellwe de akhyls ve aequiatas nickli falcıları deneyen var mı? Ucuzlar.

aslında şöyle bişi önerebilirim. binnazdaki tumay cennet'e iskambil baktırdım. (katina atayım derken fark etmemişim) soru sorduğumda bu konuya daha güzel cevabı katina verir diyerek açılım yapıp yanıt verdi. iskambili de diğer baktıklarına göre daha ucuzdu. hani ucuz yollu bir şey arıyorsan ben tumay hanımdan memnun kalmışken böyle bir şey önereyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…