Bu birinden çok fena darbe yemiş belli ama konuşmuyoruz o konuları meraklı gibi olmiyim diyorum
Çoook uzum süredir kalbim boş kısa süreli ilişkiler yaşadım kimseyi umursamıyordum kazanova gibiydimşimdi farklı hissediyorum bundan da bi cacık çıkmazsa artık feminist olcam
1 kazık sonrası cinsel tercihlerimi sorguluycam ben yeter artık bu erkeklerden çektiğim. diye sadece 1 kazık uzaklıktayım bu kararagerçek feminizim bu değil lütfen. bari kadınlar olarak bunu doğru anlayalım
Vaay havada aşk kokusu var.. kendini agırdan sat bence hemen koyverme.. Çokda soguk olma orta şekerr iyidr :) Sonra tabiki top onda.. :) aramızdan bi kişiyi daha evlendiriyozz düğün var kızlarrrKızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Benim esas oğlan benim arkadaşım ama çok samimi değildik. Ama işte 3 aydır aklımdan çıkmıyor namıssız
Hissediyorum o da boş değil ama açılmıyor. Fallar hep onun benden sinyal beklediğini söyledi. Bende aksine anlamasın diye kırk takla atıyorum.
Ya yanlış hissettiysem diyorum? Malum erkekler herkese boncuk dağıtıyor ya öylesine bi ilgiyse? Ya yine üzülürsem? Hem de onu bu kadar isterken?
Neyse son zamanlarda köpek gibi çalışıyorum hafta sonu bile çalıştım. Bana telefonda dedi ki biraz kafanı dinle. Çok gerginsin. Ve bana hafta sonu bulunduğumuz şehirden biraz uzaklaşmayı teklif etti. Net bişey demedim ama gitmek de istiyorum. Bi yandan da ilk kez görüşcez böyle şehir dışına ne gerek var diyorum. Ama eğlenceli olacağını da biliyorum. Göl kenarı bi yerde konaklayıp biraz yürüyüş yapacağız. Ayrı odalarda kalcaz tabi.
Ctesi gider pazar döneriz. Bilmiyorum açılır mı orda. Kahretsin ki falların bazısı o tarihleri gösteriyor ve açılcak diyor.
Sizce ne yapayım? Bi de bu salağa ben nasıl sinyal vercembence ben yeteri kadar açığım ama o diyor ki ahh zehrina ahh hiç anlamıyorsun neyi diorum bak bunu da anlamadın diyor saf mıyım yani bana safsın mı demek istiyorsun diyorum evet safsın diyor.
Oysa ki safa yatıyorum
belki bir anda olmaz ama onun yakınlığından sen hissedersin ağız arar belki geri döndükten sonra telefonda ya da mesajda der orada diyemezse :) beklentide olma ama beklentisiz mutsuz da gitme enerjini yüksek tut :)
Ya benim en yakın arkadasım aşık olmuştu bana hissediyodum çocuk 4-5 ay sonra itiraf edebildi korkuyolar ters tepkiden tanıdık birisin sonuçta
şöyle söyleyim, benim gerizekalı sevgilim beni rakı masasına oturtup beni bülbül gibi öttürmüştü. eşşolusu ya
ama akışına bırak, teklifi büyük bir adım aslında. reddedersen teklifi adımı da reddetmiş olursun.
ya bir şey diyeceğim, ben kesinlikle bir paranoyak manyağım yahu. herkes bu fal batağına ayrılık vs. yüzünden düşüyor. ben ayrılmamışım etmemişim, adama aylar sonra kavuşmuşum. gerizekalı sevgilimin kafası bozuk derin depresyonda. ben kendi kendime daha büyük depresyona girdim. bu ne arkadaş.
bu noktada gerçekten pembe bakmayan olarak nehir ateşoğlu diyorum. kadının tespitlerini ve nokta atışlarını çok beğendim. o da aralıkta bu salak döneminiz bitecek dedi. ben delirmeden bu dönem biterse hangisi daha iyiydi karşılaştırma yapabileceğiz sanırım.
Kızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Benim esas oğlan benim arkadaşım ama çok samimi değildik. Ama işte 3 aydır aklımdan çıkmıyor namıssız
Hissediyorum o da boş değil ama açılmıyor. Fallar hep onun benden sinyal beklediğini söyledi. Bende aksine anlamasın diye kırk takla atıyorum.
Ya yanlış hissettiysem diyorum? Malum erkekler herkese boncuk dağıtıyor ya öylesine bi ilgiyse? Ya yine üzülürsem? Hem de onu bu kadar isterken?
Neyse son zamanlarda köpek gibi çalışıyorum hafta sonu bile çalıştım. Bana telefonda dedi ki biraz kafanı dinle. Çok gerginsin. Ve bana hafta sonu bulunduğumuz şehirden biraz uzaklaşmayı teklif etti. Net bişey demedim ama gitmek de istiyorum. Bi yandan da ilk kez görüşcez böyle şehir dışına ne gerek var diyorum. Ama eğlenceli olacağını da biliyorum. Göl kenarı bi yerde konaklayıp biraz yürüyüş yapacağız. Ayrı odalarda kalcaz tabi.
Ctesi gider pazar döneriz. Bilmiyorum açılır mı orda. Kahretsin ki falların bazısı o tarihleri gösteriyor ve açılcak diyor.
Sizce ne yapayım? Bi de bu salağa ben nasıl sinyal vercembence ben yeteri kadar açığım ama o diyor ki ahh zehrina ahh hiç anlamıyorsun neyi diorum bak bunu da anlamadın diyor saf mıyım yani bana safsın mı demek istiyorsun diyorum evet safsın diyor.
Oysa ki safa yatıyorum
Bence kesinlikle tatil süper fikir:)Kızlaaaaaaaaaaarne güzel herkes burda bu gece bi bakın bişey sorcam size akıl verin bana çok karışığım
Oysa ki safa yatıyorum
Olumsuz ihtimali şimdilik düşünme bile o duruma göre karar verirsin:)Gitmeme rağmen açılmazsa o da onun öküzlüğü yol vereyim di mi
Vaay havada aşk kokusu var.. kendini agırdan sat bence hemen koyverme.. Çokda soguk olma orta şekerr iyidr :) Sonra tabiki top onda.. :) aramızdan bi kişiyi daha evlendiriyozz düğün var kızlarrrGüzel enerjiler gönderelim
Valla enerjilerinizi almak isterim şekerler ama adam yamuk yaparsa ben bunu nasıl atlatırım bilmiyorum. Al işte hep böyle karamsarım :/
Bence ilişkin devam ediyorken fallardan medet ummak yerine ilişkini düzeltmek erkek arkadaşının yanında olmak destek olmak için harca enerjini.
lebara işin şakası bu tabi :) yani artık bıkınca hep darbe lanet gelsin erkekten diyorsun falan filan elbette feminizm bu değil
1 kazık sonrası cinsel tercihlerimi sorguluycam ben yeter artık bu erkeklerden çektiğim. diye sadece 1 kazık uzaklıktayım bu karara
Ya daha yola çıkmadan dönüşte ya benzinim biter de araba bozulursa diye düşünmenin sana anca zararı olur yapma bunu akışına bırak=)
Bi de bişey daha sorayım kızlar meclisi
Biz bu konuşmayı perş yaptık. Bu ctesi pazar için. Sende bak bi yerler dedi bende bakayım. Gitmek istediğin yer var mı dedi. Bende sana bırakıyorum dedim. Birazda zevkini görmek istiyorum
Sizce salı-çarş gibi sorayım mı ctesi napıyoruz? Veya ctesi beni nereye götürüyorsun -ego okşanmasına bayılır
Yoksa ondan bi haber bekliyim.
Rez. Falan işi de var gururu kenara bırakıp sormak mı yoksa bakalım öyle bi laf attı cidden tekrar sorcak mı diye onu beklemek mi?
Hepinizi bi dost olarak gördüğüm için heyecanlanıp işin olumsuz tarafından bakmadım hiç :) ama sende haklısın atlatmak kolay olmuyor, canının yanmaması için notr ol, nekadar az yaşantı o kadar kolay atlatma ve o kadar az acı! Yaşanmışlıklar olunca atlatmak çok zor.. sizin o dereceye gelmediği için canını sıkmana gerek yok sadece temkinli davran.. Umarım olumlu olur:)Valla enerjilerinizi almak isterim şekerler ama adam yamuk yaparsa ben bunu nasıl atlatırım bilmiyorum. Al işte hep böyle karamsarım :/
Bu fırsatı kaçırma bence, her şey belli olur. Çok soğuk durma, sarı ışıkta ol=)
Hepinizi bi dost olarak gördüğüm için heyecanlanıp işin olumsuz tarafından bakmadım hiç :) ama sende haklısın atlatmak kolay olmuyor, canının yanmaması için notr ol, nekadar az yaşantı o kadar kolay atlatma ve o kadar az acı! Yaşanmışlıklar olunca atlatmak çok zor.. sizin o dereceye gelmediği için canını sıkmana gerek yok sadece temkinli davran.. Umarım olumlu olur:)
Aklıma gelmişken sorayım tellwe de akhyls ve aequiatas nickli falcıları deneyen var mı? Ucuzlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?