- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
bu durumun çok çok çok benzerini yaşadım geçen sene. çok yakın bi arkadaşım aynı dediğin gibi hissediyorum bir şeyler hissettiğini falan. fal atıyorum. diyolar açılcak şu zaman bişiler hissediyo evet falan diye. sonra gitti çocuk sevgili buldu. ahah bişey de diyemedim arkadaşım çünkü sadece
Hayırlısı olur hakkında inşallh.. başaklar zor aşık olur oluncada g.. başı dagıtırlar aman dikkat:) bide temiz insanlar oldukları için temiz severler ama bna sorarsan ipleri hemen onun eline vermemenı öneririm canım nacizane tavsiyemm:)Sarı ışıkbunu sevdim.
Haklısın canım. Bende hayal ettiğim kişiyi bulmuş gibiyim ama tabi yaşanmışlık olmadan ne kadar tanıyabilirim ki? En azından denemek istiyorum. Çok korudum kendimi resmen duvar ördüm direndim aşık olmayacağım diye. Ama bazen öyle biri geliyor ki yıkıp geçiyor duvarı
sinyali bırak uzunları yaktım ama bu sefer de gözünü aldı sanırımYaa işte sen sinyal verene kadar sollamış geçmiş adam
Temiz sevmeden kastımm(yani stratejiymiş taktikmiş yapamazlar eline yüzüne bulaştırırlar :))Hayırlısı olur hakkında inşallh.. başaklar zor aşık olur oluncada g.. başı dagıtırlar aman dikkat:) bide temiz insanlar oldukları için temiz severler ama bna sorarsan ipleri hemen onun eline vermemenı öneririm canım nacizane tavsiyemm:)
tarot kartı sipariş ettim, bu hafta gelecek. tehlikenin farkında mısınız?
(kahvede hiç fena değilimdir, ama mümkün değil kendime bakamıyorum. tek çare bunu buldum!)
ah yapmıyor muyumkendi derdimi bıraktım kenara, ki ben de fena bir dönemden geçiyorum. yüzü azıcık gülsün, kendini yalnız ve güçsüz hissetmesin diye neler neler yapıyorum. ve bunu üstüne gitmeyeye çalışarak yapıyorum. sabır taşı oldum çıktım, bu da beni umutsuzluğa sürükledi. fallardan medet umar hale geldim umudumu kaybetmemek için.
hayatım boyunca hep hislerime güvendim. onu ilk gördüğümde sevgilim vardı ve açıkçası gerçekten aşkın doruklarındaydım. (tabi güya) yine de çok farklı bir şeyler hissettiğimi hatırlıyorum, başka bir ışık saçmıştı o gün bana. (ki bundan nerdeyse 4.5 sene önce) o günden sonra hep hayatımda oldu ama uzak bir figür olarak iş dolayısıyla. sonra işlerimiz bizi birbirimize sürükledi, yaklaşık 1 sene sonra tekrar yüz yüze görüştük. bir çarpılma oldu, dedim "bu benim hayatımın sonuna kadar olacak adam." hiç böyle bir şey hissetmemiştim. ki hala onun hayatımın sonuna kadar olacak adam olduğunu hissediyorum, bu yüzden de kaybetmekten çok korkuyorum. isteklerimin, beklentilerimin ete kemiğe bürünmüş hali o maalesef... :/
tabii o bir noktadan sonra erkek düşmanlığına doğru gidiyor.
hahaha haklısın
Buarada ben başak degilimmailede başak olunca özelliklerini bilmek kaçınılmaz oluyor
Ayrıca konu dışı olucak ama Sezgiye baktrdıgm fal patladı malesf süresi doldu bugün. Yinede kendisini seviyorum
Yok bu defa olmayacak canım cünkü kendim engelledim. Eger akısı değiştirmeseydim Sezginin dedigi gibi olabilrdi :)Zamana takılma bence. Kızlar alarmlı saat kurmayın fallara ya=)
Yok bu defa olmayacak canım cünkü kendim engelledim. Eger akısı değiştirmeseydim Sezginin dedigi gibi olabilrdi :)
Beni anlayan birinin olması ne güzel..Her şeyin bi sebebi vardır, kendine yüklenme. Belki engelledim sandığın olgu sanmadığın şekilde leyhine sonuçlanır:) gönlüne göre olur umarım ♥
Beni anlayan birinin olması ne güzel..cok tesekkür ederim canım.. inşallah hepimizn gönlüne göre olur
Hayırlısı olur hakkında inşallh.. başaklar zor aşık olur oluncada g.. başı dagıtırlar aman dikkat:) bide temiz insanlar oldukları için temiz severler ama bna sorarsan ipleri hemen onun eline vermemenı öneririm canım nacizane tavsiyemm:)
hadi inşallah bende de çıksın.aslında birçok falcı gibi oda dönecek dedi.ben sadece dönsün istiyorum.gerisi benim çokta umrumda değil.adamın sevgisinin tam olduğu söyleniyor.Hüma,Asenat,Selana,Nesibe ve diğerleri hepsi dönecek deyip duruyo.tarihlere takılmıyorum zaten.beklemiyorum da aslında.ama ALLAHIN adaleti diyorum.elbette bir gün tecelli olacak ve ben o günü görecem.kimin hakkı kimde kalmış kiyaaa demekki olumlu fallar da çıkıyor çok sevindim
yok asla pembeci değil bana defalarca olumsuz konuşmuştur ama gerçekleşir dedikleri diyemem yani diyebilsem ben falcı olurdumyine de bana çıkmışlığı en fazla olan falcı selenadır
Ah ah bildide çıktı gitti adam bide Emre bu senin geleceğin demişti :) işin garibi tüm online fallar barışma var derken Eren hayatıma yeni birini gireceğini dedi ama bildiğin eskiyi tarif etti 4 harf verdi ve göz rengine kadar ince tarif eskiyle örtüşüyor bu daha trajikmilenart sen emre hayatıma girecek adamı tarihiyle harfleriyle bildi demiştin ya sanırım ben melekler'e gitmişken dayanamaz ona da baktırırdım daha önce çıkılmışı var sonuçta iyi ki ben gibi düşünüp batağa saplanmamışsın
Ben hümanın sesini merak ediyorum ya ama fal atmam...fal baktrmıyorum( hüma ile ilgli değil ) bi de evi rezidans kadının faceesinde gördüm iyi para kazanıyolar bu falcılarkzılare çizgi falı ne bide taracaya eromasni baktırdfım baktıran varmı bıde kızlar huma psikoloji mezunuymuş ya gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?