Binnaz Abla

Yaa işte sen sinyal verene kadar sollamış geçmiş adam

Hayırlısı olur hakkında inşallh.. başaklar zor aşık olur oluncada g.. başı dagıtırlar aman dikkat:) bide temiz insanlar oldukları için temiz severler ama bna sorarsan ipleri hemen onun eline vermemenı öneririm canım nacizane tavsiyemm:)

Temiz sevmeden kastımm(yani stratejiymiş taktikmiş yapamazlar eline yüzüne bulaştırırlar :))

tarot kartı sipariş ettim, bu hafta gelecek. tehlikenin farkında mısınız?

(kahvede hiç fena değilimdir, ama mümkün değil kendime bakamıyorum. tek çare bunu buldum!)

Böyle şeylerde asla ısrar etmem sormaya da çekinirim ama bu aralar fincanlarım pek bi şekilli, kahvede atmak istediğim biri de yok, Şevval gelirse belki. içinden gelir de bakmak istersen ben buradayım

Yok cnaım elbette yanında oluyorsundur da halihazırda ilişkin devam ediyorken fallardan ziyade ilişkini rayına sokmak için neler yapabilirimi düşün, yani eleştiri değildi aslında dediğim. Umarım bir an önce sıkıntısız atlatırsınız bu süreci, gönlüne göre olsun...

Buarada ben başak degilimm ailede başak olunca özelliklerini bilmek kaçınılmaz oluyor
Ayrıca konu dışı olucak ama Sezgiye baktrdıgm fal patladı malesf süresi doldu bugün. Yinede kendisini seviyorum

milenart sen emre hayatıma girecek adamı tarihiyle harfleriyle bildi demiştin ya sanırım ben melekler'e gitmişken dayanamaz ona da baktırırdım daha önce çıkılmışı var sonuçta iyi ki ben gibi düşünüp batağa saplanmamışsın

Aynen öyle tatlım. Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde benim sevdiğim insan sevdiğimi çok iyi biliyordur hissettiririm sevmediğm de biliyordur çünkü ona da hissettiririm. Dediğin gibi taktik beceremiyorum.
Ama bununla henüz bişey başlamadığı için belli edemiyorum.

Başak ve Balık'tan bi cacık olmaz diyorlar ama bakalım

hadi inşallah bende de çıksın.aslında birçok falcı gibi oda dönecek dedi.ben sadece dönsün istiyorum.gerisi benim çokta umrumda değil.adamın sevgisinin tam olduğu söyleniyor.Hüma,Asenat,Selana,Nesibe ve diğerleri hepsi dönecek deyip duruyo.tarihlere takılmıyorum zaten.beklemiyorum da aslında.ama ALLAHIN adaleti diyorum.elbette bir gün tecelli olacak ve ben o günü görecem.kimin hakkı kimde kalmış ki bunu anlamak için yorumcu olmaya gerek yok.ha evlilik bu adamla deniliyor.lakin ben bu kısma kesinlikle inanmıyorum.böyle bir adamı yeniden kabul etmek ahmaklık olur.sevgim bitti,grurum okşansın istiyorum bende her insan gibi.onca ay döktüğüm gözyaşlarımın bir bedeli olsun bari.Allah kullarına önce eşşeğini kaybettirir sonra da buldurur.Birde şunu bilirim.kimse indiği eşşeğe birdaha binmemeli.nacizane fikrim budur.sonra çok pis teper:)

Ah ah bildide çıktı gitti adam bide Emre bu senin geleceğin demişti :) işin garibi tüm online fallar barışma var derken Eren hayatıma yeni birini gireceğini dedi ama bildiğin eskiyi tarif etti 4 harf verdi ve göz rengine kadar ince tarif eskiyle örtüşüyor bu daha trajik

kzılare çizgi falı ne bide taracaya eromasni baktırdfım baktıran varmı bıde kızlar huma psikoloji mezunuymuş ya gı

kzılare çizgi falı ne bide taracaya eromasni baktırdfım baktıran varmı bıde kızlar huma psikoloji mezunuymuş ya gı
Ben hümanın sesini merak ediyorum ya ama fal atmam...fal baktrmıyorum( hüma ile ilgli değil ) bi de evi rezidans kadının faceesinde gördüm iyi para kazanıyolar bu falcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…