Binnaz Abla

psikologluk zengin mesleği, arkadaşımdan biliyorum, çok seviyor mesleği ama keşke bu kadar pahalıya mal olacağını bilseydim baştan diyor hep

selena da mı evlilik bu adamla dedi

kzılar su falcı cıktı bu cıktı deılden gene soorcam aynı sıoruyu katına kesın cvp verırmı hanı 10 kişiden 9 una cıkarmı falcı deılde hanı katına varmı yoksa hurafemeı ah bı bılsem

Ben 1 tarot 2 katina baktrdm bir konu için yakın gelecek ve sonuç kartları benzer kartlar cıktı....aynı sonuca ulaştı yani 3 falda... Hani burdaki ark fal kartlarınıza bakıym dememin sebebi bu ... Beni hümacık ilan etti bazıları..olaya mantık acısından baktım evet fal evet saçma yalan belki ama 3 fal ve aynı sonuca ulaştı hepsi...enerji geçiyor demekki online kartlara

ben kensine dedim pembeci olduğunuzu söylüyorlar..lütfen pembeci olmayın umut dünyası dedim..ve pembeden uzak tutarlı bi yorum aldım:)

Bence ilk fal krizi anında Emre'ye de baktır daha önce tutturmuş sonuçta. Dur bakalım hayırlısı karıştırma kafanı akışa bırak=) Eren'e göre yenisi ne zaman geliyormuş?

Kızlar kafama takıldı Seme pembeci mi? Bana yorumu biraz pembe geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…