- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
Onu bende gördüm baya güzeldi ya.Ben hümanın sesini merak ediyorum ya ama fal atmam...fal baktrmıyorum( hüma ile ilgli değil ) bi de evi rezidans kadının faceesinde gördüm iyi para kazanıyolar bu falcılar
Deme öyle ya bende psikolog olcam bir kaç seneyepsikologluk zengin mesleği, arkadaşımdan biliyorum, çok seviyor mesleği ama keşke bu kadar pahalıya mal olacağını bilseydim baştan diyor hep
Deme öyle ya bende psikolog olcam bir kaç seneye
selena da mı evlilik bu adamla dedihadi inşallah bende de çıksın.aslında birçok falcı gibi oda dönecek dedi.ben sadece dönsün istiyorum.gerisi benim çokta umrumda değil.adamın sevgisinin tam olduğu söyleniyor.Hüma,Asenat,Selana,Nesibe ve diğerleri hepsi dönecek deyip duruyo.tarihlere takılmıyorum zaten.beklemiyorum da aslında.ama ALLAHIN adaleti diyorum.elbette bir gün tecelli olacak ve ben o günü görecem.kimin hakkı kimde kalmış kibunu anlamak için yorumcu olmaya gerek yok.ha evlilik bu adamla deniliyor.lakin ben bu kısma kesinlikle inanmıyorum.böyle bir adamı yeniden kabul etmek ahmaklık olur.sevgim bitti,grurum okşansın istiyorum bende her insan gibi.onca ay döktüğüm gözyaşlarımın bir bedeli olsun bari.Allah kullarına önce eşşeğini kaybettirir sonra da buldurur.Birde şunu bilirim.kimse indiği eşşeğe birdaha binmemeli.nacizane fikrim budur.sonra çok pis teper:)
Ben 1 tarot 2 katina baktrdm bir konu için yakın gelecek ve sonuç kartları benzer kartlar cıktı....aynı sonuca ulaştı yani 3 falda... Hani burdaki ark fal kartlarınıza bakıym dememin sebebi bu ... Beni hümacık ilan etti bazıları..olaya mantık acısından baktım evet fal evet saçma yalan belki ama 3 fal ve aynı sonuca ulaştı hepsi...enerji geçiyor demekki online kartlarakzılar su falcı cıktı bu cıktı deılden gene soorcam aynı sıoruyu katına kesın cvp verırmı hanı 10 kişiden 9 una cıkarmı falcı deılde hanı katına varmı yoksa hurafemeı ah bı bılsem
ben kensine dedim pembeci olduğunuzu söylüyorlar..lütfen pembeci olmayın umut dünyası dedim..ve pembeden uzak tutarlı bi yorum aldım:)Kemal denince bu noktada ağırlığımı koymam gerektiğini düşünüyorumbende çatır çatır tarih verir mesela ilk ayrılığımızda ben falcılara soruyordum "görüşme var mı" yok diyorlardı kemale sormadan şu şu tarihte yüz yüze görüşme var dedi ve çıktı. Sondan bir önceki falda iletişimi günü gününe bildi fekat gel gelelim onun dediği gibi pespembe bir şey olmadı bomboş bir konuşmaydı. Bunun üzerine bir 45 daha gözden çıkardım tarihi tutturdu diye bu kez de yine pembelikten okunmayan tespitsiz bir fal geldi. Yine söylüyorum ki; şu derin fal tecrübem arasında Kemal iyi falcılar süzgecimin üzerinde kalır ama 45 etmez. Kesinlikle pembeci
Kime kız ?ben kensine dedim pembeci olduğunuzu söylüyorlar..lütfen pembeci olmayın umut dünyası dedim..ve pembeden uzak tutarlı bi yorum aldım:)
aynen cnm öyle yap sen git içinde kalmasın gitseydim belki olurdu diye..gittiğin halde açılmazsa bi sinyal alamazsan kafan netleşir hiç olmazsa...Gitmeme rağmen açılmazsa o da onun öküzlüğü yol vereyim di mi
kemal devrime:)))Kime kız ?
kemal devrime:)))
Ah ah bildide çıktı gitti adam bide Emre bu senin geleceğin demişti :) işin garibi tüm online fallar barışma var derken Eren hayatıma yeni birini gireceğini dedi ama bildiğin eskiyi tarif etti 4 harf verdi ve göz rengine kadar ince tarif eskiyle örtüşüyor bu daha trajik
Bana olumsuz konuştuKızlar kafama takıldı Seme pembeci mi? Bana yorumu biraz pembe geldi de
Bana olumsuz konuştu
Benim durumumda olumlu olabilcek hiç bişey yok da semanın yorumu da epey olumluydu. Yine de belli olmaz tabi bakalım hayırlısı bekliycezBana olumsuz konuştu
Asla değilKızlar kafama takıldı Seme pembeci mi? Bana yorumu biraz pembe geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?